Kjerringråd logo

kjerringråd > alzheimer > alzheimer

Alzheimer - kjerringråd

Man vet enda ikke nøyaktig hva som er årsaken til Alzheimers sykdom. Hvorfor noen får Alzheimer sykdom mens andre holder seg friske er fremdeles noe forskerne ikke med sikkerhet har funnet ut. Men de kommer man stadig nærmere en løsning på hvilke faktorer som spiller inn i utviklingen av sykdommen. En studie viser nå at høyt blodtrykk kan være med på å øke risikoen for at man får Alzheimer.

E-vitamin har en mulig forebyggende effekt på åreforkalkning og Alzheimer. Kroppen tar lettest opp naturlig E-vitamin og dette finnes i lofotkapselen. Anbefalt dagsdose: Man kan ta inntil 45 I-E. Daglig, men anbefalt dagsdose er 30 I-E. E-vitamin finnes i rikelige mengder i lofotkapselen som du kan kjøpe i helsekostbutikker.

Alzheimer

Anne skrev 2007-06-27:

Man bør også unngå aluminium kokekar. Det har vist seg at alzheimerpasienter har større opphopninger av aluminium i hjernen. Glutamat skal heller ikke være bra, det finnes bl.a. i endel typer krydderblanding (sjekk priser).

Maia skrev 2007-12-23:

Lurer på de som får alzheimer har vondt? Så en dokumentar på tvNorge men de viser ikke stort så håper dere kan hjelpe meg litt kanskje? Hjertelig takk!


Diskuter alzheimer

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere