Kjerringråd logo

kjerringråd > appelsinhud > appelsinhud

Appelsinhud - kjerringråd

Appelsinhud er et problem som ca 70-90% av alle kvinner har lider av og her er et kjerringråd som visstnok skal hjelpe. Appelsinhud, eller cellulitter som det egentlig heter, rammer nesten utelukkende bare kvinner. Grunnen er at kvinner har en annen bindevevs og fettstruktur enn menn på grunn av kjønnshormoner. Det er imidlertid noen få menn som har cellulitt, og de har normalt høy produksjon av kvinnelige kjønnshormoner og for lav produksjon av mannlige. Appelsinhud har i hovedsak 3 årsaker:

  1. Økt volum fettceller
  2. Svekket sirkulasjon
  3. Skadet bindevev og innkapsling

Et kjerringråd mot appelsinhud er å massere stedene hvor man har appelsinhud med en klut av hamp. Dette kan for eks. gjøres i dusjen. Etter en tid blir huden både glatt og stram. Dette kjerringrådet øker nemmelig blodsirkulasjonen. Massering med en grov klut i kombinasjon med vekslende varm og kald dusj er ekstra effektivt mot appelsinhud.

Appelsinhud

Carina skrev 2008-02-21:

Dette prøvde jeg og så en forbedring, om jeg bare ikke ser syner..

Hei:) skrev 2008-03-26:

Som kjent så kommer jo cellulitter av dårlig blodsirkulasjon. Jeg har funnet meg en anti cellulitt behandling. Den stimulerer også blodomløpet.

Sindre skrev 2008-04-28:

Hvilken Hamp? Vanskelig å få tak i hamp i Norge.

Til sindre skrev 2008-04-29:

Hvis du ikke hadde røyket så mye, så hadde du visst at hamp var noe mer enn det du bruker ordet som, nemmelig det det egentlig er.

hallo skrev 2008-05-31:

Går det ann å fjerne appelsinhuden på 1uke? ivertfall så den ikke synes?

TilCarina skrev 2008-06-25:

Hvor lenge skal eg skrubbe? Skal jeg skrubbe hver gang jeg har dusja eller bare en gang? Og når merka du resultater?

Skrubbing skrev 2008-07-20:

Man kan skrubbe seg så mye man gidder, og man vil oppdage dersom man går for langt. Det har aldri hendt med meg, men da ville det sikkert komme frem røde små prikker, som ville være begynnelsen på skade/blødning i huden. Da er det på tide å gi seg, i allefall på det området. Man skrubber til huden jevnt over blir lett rød, som etter trening. Da har man fått igang sirkulasjonen. I tillegg har man fjernet døde hudceller, som igjen forbedrer hudens utseende. De fleste bør smøre seg godt inn, etterpå. God skrubbing!:-)

Hei skrev 2008-11-24:

Hvor lang tid tar det før du ser resultater?

Marita skrev 2009-07-31:

Er det unormalt for ei 13 årig jente å ha masse appelsinhud på rompa? Jeg er veldig plaget med dette, har hatt det i lang tid. Håper på råd.

Mathilde skrev 2009-09-23:

Hjelper det å trene? Kan det gå bort av det eller bare skrubbing?

Eirin skrev 2010-02-16:

Cellulitter/Appelsinhud kan aldri gå helt bort, men du kan redusere det og gjøre det mindre synlig. Noen tips til det kan være:

Du kan også skrubbe området med appelsin hud i dusjen, med vanlig havsalt. Dette funker like godt som andre skrubber.

Veronica skrev 2011-02-03:

Jeg har også fått råd om å drikke masse grønn te, da dette virker rensende på kroppen. I tillegg er det en fordel å unngå både mat med masse sukker og fett. Kun slanking kan forverre cellulitter, så alle anbefaler fysisk aktivitet for å stramme opp.

Tørrbørsting skal gi gode resultater. Har også hørt om folk som har smurt seg inn med kaffegrud og havsalt. Er litt usikker på resultatet, men vil da tro dette funker som en peeling, på samme måte som hamp-vott og andre skrubbe-hjelpemidler. Drikke masse vann er vel heller aldri neppe feil.


Diskuter appelsinhud

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere