Kjerringråd logo

Appelsinhud - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om appelsinhud.

Vivipuz skrev 2010-04-30:

Kopping kan hjelpe svært godt. Eller så har apotekene en sånn hard hanske eller sånn børste mot cellulitter. En hard svamp å gni seg med i dusjen?

Camilla skrev 2010-06-18:

Cellulitter er overbelasting i fettcellene i underhuden. Dettes ses som ujevn overflate. Mye sukker og salt kombinert med soling kan gjøre at kollagenefibrer i underhuden blir mer løs, og lettere for å binde til seg fett. Anbefaler å unngå sukker og koffein. Spis sunt, tren jevnlig. Det er det beste rådet. Det finnes ingen mirakelkurer som kan bli kvitt cellulittene. Kaffe og lano kan øke blodsirkulasjon noe, men det mest effektive er trening, sunt kosthold og evt. kan man bruke kremer som virker oppstramende. Selv har jeg tenkt å begynne med eteriske oljer og se hvilken effekt det kan ha som en forbygging mot cellulitter. Mye lettere å forbygge enn å fjerne. Mvh utdannet hudterapaut.

Anonym skrev 2010-07-02:

Jeg er15 år, trener hver dag, men allikevel blir det nesten bare mer og mer av dem. Spesielt på lårene rett under rumpa. Jeg vil ikke kalle meg tynn eller tykk, men har mye muskler i føttene, og trener jo hele tiden. Jeg har prøvd alt, drikker mye vann, sunt kosthold, kremer, spa og alt som er, men de blir ikke borte. Jeg får bare håpe på at folk ikke legger like mye merke til det som meg.

Sara skrev 2011-04-10:

Jeg er bare 13 år, men har appelsinhud i ansikt og på armer. Det hjelper veldig mye å sole seg. Hos meg forsvant det nesten, men det kom dessverre tilbake.

Hilde skrev 2011-08-05:

Få en person som er hard i klypa til å massere hardt, bruke tomlene og gni ut cellulittene. Ser det er nevnt ovenfor, men sier det igjen fordi det faktisk hjelper. Og jeg har i mange år hatt veldig gode resultater med denne type behandling. Men det gjør vondt.

Rund og god skrev 2011-11-28:

Jeg har også prøvd shape massasje, men til motsettning av hva som er nevnt tidligere så hadde det super virkning på meg. Jeg fikk litt blåmerker, spesiellt på rompa, men de sa de var et veldig bra tegn. Det viser at sirkulasjonen virkellig bygges opp på nytt. Jeg trente ikke noe serlig mer, men gikk en del turer og drakk mye vann. Jeg reduserte litt på sukker etc, men noe må man jo gi om man vil ha resultater. Jeg har forstått at ingenting kommer gratis og jeg gikk inn ca 3 cm på hvert lår, 5 på magen og nesten 6 over baken. Dette tok ca 7 ganger, og da var de resterende 3 behandlingene bare bonus for min del. Samtidig fikk jeg tilbake varmen i kroppen og kraft i muskulaturen. Har testen lpg behandling også, men denne er helt uten virkning, bare kjempedyr. De som jobber på Røa har lang erfaring og veldig hyggelige. Men ja, det gjør litt vondt.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter appelsinhud

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere