Kjerringråd logo

kjerringråd > astma > astma

Astma - kjerringråd

Astma er en kronisk sykdom som angriper luftveiene. Det fortoner seg som tung pust og følelse at man ikke får pustet skikkelig på grunn av kort pust.. Symptomer på astma kan forsterkes ved ytre stimuli slik som kald eller varm luft, fysiske anstrengelser (anstrengelsesastma) eller stress. Men astma kan også forårsakes eller forsterkes ved en forkjølelse.

Et råd mot astma er å tygge på friske blader av urten timian. Urtemedisin har vært brukt mot lidelser opp gjennom tidene, så kanskje det også kan være til hjelp mot astma? Det er nok ikke alltid like lett å finne friske blader av urten, men timian te kan også hjelpe. Av og til hender det at man vokser av seg astma.

Astma

Hanne skrev 2008-04-17:

går det ann å bli kvitt astmaen vist du gjør det??

Astma skrev 2008-09-10:

Det finnes en undersøkelse som er gjort hvor man bruker en slags lysakkupunktur. Leste det i ei bok som heter Lys som helbreder.

Loffy skrev 2009-09-09:

Jeg skal teste ut denne timian tingen nå. Jeg sitter i Oslo helt tom for medisiner og har et astmaanfall. Er svimmel og føles ut som jeg skal svime av. Det kommer ikke nok luft inn i lungene. Jeg unner ingen mennesker dette her. Har levd med astma i 21 år snart og har hatt det ille fra dag en. Hva skal jeg gjøre?


Diskuter astma

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com