Kjerringråd logo

kjerringråd > bihulebetennelse > bihulebetennelse

Bihulebetennelse - kjerringråd

Bihulebetennelse gjør at man blir tung i hele hodet men hjelp mot problemet er ganske enkelt. Kok opp 1/2 liter vann m/1 ts. Salt og la det hele avkjøles. Trekk blandingen inn i nesen. Dette kan enten gjøres ved å bruke et sugerør eller bare trekke det rett fra hånda.

Dykkere bruker dette tipset men da med sjøvann. Det er viktig at luftgangene inne i hodet er åpne når man skal dykke slik at man får utlignet trykket. Ved å ta litt saltvann fra sjøen i hånda og sniffe det inn vil man få åpnet bihulene.

Bihulebetennelse

Bente skrev 2008-10-07:

Netipot kamerater, netipot ;) Søk det opp og livet vil forandres, tro meg.

Melissa skrev 2008-11-10:

1/2 liter vann som skal trekkes opp i nesa!? Neitakk, høres kjempe vondt ut jo!

Anne skrev 2008-11-10:

Melissa, du kan da vel skjønne at du ikke skal trekke en halv liter væske opp i nesa? Det de beskriver er vel sikkert blandingsforholdet. Jeg har prøvd dette og ble åpen etter ett drag opp i bihulene mine.

oa skrev 2008-12-12:

Hva er netipot og hvor får man kjøpt det?

Netipots skrev 2008-12-12:

Neti pots er neseskyllere. De brukes til å skylle gjennom nesen. Det åpner bihulene og man skyller bare gjennom nesa med saltvann. Jeg har prøvd det og det gjør litt vondt, bare så dere er advart :)

Kompis skrev 2009-01-23:

Fra jeg var 28 år var jeg kronisk plaget med bihulebetennelse flere ganger per år. Legen min hadde gitt meg antibiotika mot dette i en årrekke. Jeg skriver dette fordi livet mitt ble endret på dagen etter at jeg hørte om alternative metoder for slike plager. Tilfedigvis traff jeg en magiker som fortalte meg om mine energier i kroppen min som etter hans dømme ikke fungerte helt korrekt. Det tok ham 5 minutter med noen håndbevegelser å endre mine energier. Jeg var svært skeptisk på resultatet, men ettersom jeg ikke betalte ett øre for dette var del vel greit. Jeg har aldri siden hatt plager med bihuler. Dette var i Sandnes for over 20 år siden. I dag er jeg 50 og bor på Østlandet.

Benji skrev 2009-08-04:

Svaret er enkelt, mirakelurten salvie. Dette reddet meg fra smertene etter bare tre ganger. Salvie dreper bakterier og virus, samt de resistente. Kjøp tørket Salvie på Helsekost eller Apoteket, på innvandrerbutikkene er den nesten gratis.

Tre slike behandlinger fjernet all dritten fra bihulene og har ikke vært plaget siden.

Eksplorer skrev 2009-09-15:

Forsto ikke helt hvilken behandling du viser til, er det skylling med salviete?

kari skrev 2009-11-29:

Prøv ørelys, det hjelper hvis du plages av bihulebetennelse, men også for øreverk eller øresus.

Lindis skrev 2009-12-29:

Neit pot er det samme som nesehorn og fåes kjøpt på apoteket.

Tobias skrev 2010-02-28:

Dette funket kjempe bra. Bihulene løsnet med en gang! Vann + Salt = supert!

Mette skrev 2010-04-07:

Alternativt kan du dryppe litt saltvann i nesa mens du ligger med hodet bøyd bakover, og la det virke noen minutter. Dette var mest effektivt for meg. Og det er deilig når det "bobler" i bihulene. (jeg blander 3dl vann 1ts salt)

Robin skrev 2010-05-23:

Det er bare å gå ned til sjøen å sniffe inn litt vann. Det funker. Men hvis du ikke bor nært sjøen er det bare å koke opp så mye vann som du vil (jo mer vann du tar nedi desto svakere blir det) og 1 ts. salt.

Lene skrev 2010-08-08:

Ingen av rådene her funka for meg, begynner å bli desperat.

Tone skrev 2010-08-16:

Ikke gi opp. Skyll regelmessig med saltvann, gjerne fra nesehorn (neseskyller). Etterhvert blir en forsåvidt ganske flink, selv om det er litt ubehagelig. Len hodet forover og vend øret mot vasken. Hold munnen åpen hele tiden, og konsentrer om å puste gjennom den. Skyll gjerne begge veier. På helsekost: Fenumax er også veldig bra. (Ikke den ta hvis du prøver å bli gravid). Hilsen en med kronsik bihulebetennelse.

Heksa skrev 2010-10-15:

Noen dråper Tea Tree Oil i varmt vann virker max. Jeg ble frisk etter en halv dag.

Mariann skrev 2011-01-18:

Å dampe kamille urter (fåes kjøpt på helsekost) kok opp vann og kamille, sitt med handkle over hode og innhaler. Det er veldig effektivt.

Sinikka skrev 2011-01-25:

Jeg har tette og vonde bihuler og legen ba meg gjøre dette. Det var årets knalltips. Jeg sniffet vannet ut også og alt pusset inni i bihulene kom ut og lettet veldig på trykket.

Huldra skrev 2011-03-24:

Vanlig saltvannsnesespray burde vel også gjøre samme nytten?

Bette skrev 2011-04-05:

Jeg var ofte plaget med bihulebettennelse gjennom mange år. Gikk til Homopat og har ikke hatt vonde bihuler på 5-6 år.

Nathan skrev 2011-06-11:

Jeg plages av kronisk bihulebetennelse. Hvordan bruker du salvien til behandling?

Kommentarside: 1   2   


Diskuter bihulebetennelse

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com