Kjerringråd logo

Bleking av hår - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om bleking av hår.

Maria skrev 2011-03-08:

Hvis dere prøver å ha en-to bananer i kuren så pleier dette også håret. Det er lettere å gre inn i håret.

julie skrev 2011-03-25:

Jeg har prøvd dette før, og det funker ikke i det hele tatt. Ingen vits i å prøve engang. Vil du ha lysere hår må man nok bleke det med hårprodukter.

Exblondine skrev 2011-05-25:

Jeg hadde hatt langt tykt og blondt hår i 5år, har egentlig mellombrunt hår. Jeg har alltid brukt poly til etterveksten, men reagerte mer og mer på den for hver gang. Til slutt ble det så ille at hender, føtter og nakke svulmet og jeg fikk utslett på armene. Depend var det neste. Det bleket kjapt og uten gulskjær. Dette begynte jeg med for ett år siden. I januar måtte jeg farge håret mitt mørkt. Depend knakk av håret mitt og jeg sitter nå med en stygg frisyre og en farge jeg ikke liker. Så vær forsiktig med Depend altså.

Emilie skrev 2011-06-16:

Mitt beste tips er å bade i saltvann sånn at man får vann i håret, og så legge seg i solen slik at håret tørker. Men man er nødt til å gjør det en del ganger for at det skal funke.

Potetjenta skrev 2011-06-26:

Tror man må vente lenge om man bader i salt vann. Ellers hadde halve Norges befolkning gått rundt med blondt hår, hele sommeren etter å ha badet i saltvann.

RedLips skrev 2011-07-17:

Jeg stripet håret mitt to ganger fra lys brunt til blond hår for ca 3 uker siden. Enda er det noen brune nyanser noen steder i hodebunn og i lengde, men svært lite. Ønsker å få platinablondt hår. Er det da greit å bruke Depend blekemiddelet på håret mitt først og deretter bruke lilla shampo eller andre smarte metoder for å få det hvitt? Litt direkte tips hadde vært greit før jeg gjør noe som helst.

Venn skrev 2011-09-15:

Jeg savner at flere legger ut resultater her. De fleste bare spør.

Adriana skrev 2011-11-24:

Denne oppskriften er litt feil egentlig. Ja det stemmer at honning inneholder naturlig innhold av peroxide. Men dropp det her salt og sitron greiene for det skader håret. Bland lik mengde balsam og honning og tilsett noen teskjer kanel (2-3). Kanelen virker som en peroxidebooster på honningen. Fordel i håret og sett på en badehette eller plast og ha det på i et par timer. Noen sover med det også. Så vasker du håret som vanlig. Dette gir ikke umiddelbar effekt. Det må gjøres et par ganger for å se virkning. Man må huske at naturlige metoder tar tid og gir mer diskre resultater. Og bemerk at folk med sensitiv hodebunn bør kanskje ikke prøve dette ettersom kanel kan fremkalle litt svie.Prøv dere fram og ta den mengden som passer dere.

Birgitte skrev 2011-11-27:

Hvis håret blir veldig slitt eller tyggisaktig etter bleking, så hjleper det og kure det med en kur du kjøper hos frisøren.

Lurer skrev 2011-12-18:

Jeg har sånn passe blondt hår og vil ha det litt lysere. Hvor sant er denne lysningen her? Jeg skal snart til frisør og jeg har hårkur hjemme. Hvordan funker dette?

meg skrev 2012-01-01:

Jeg tror ikke dette hjelper. Har hatt det i håret og håret ser faktisk mørkere ut! Det eneste som jeg tror hjelper er solbleking.

Gjest skrev 2012-08-05:

Jeg prøvde det akkurat, men gjorde det litt annerledes. Jeg halverte oppskriften, og isteden for å skjære sitron i skiver presset jeg ut saften. Jeg har mørkeblondt hår og det funket. Det vises at jeg har gjort det, men bare litt. Tror det vil fungere bedre hvis man er litt lysere blond. Jeg ble ganske fornøyd og fikk den fargen jeg var ute etter.

Kommentarside:  1    2    3  


Diskuter bleking av hår

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere