Kjerringråd logo

Blemmer på tunga - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om blemmer på tunga.

Jostein skrev 2010-11-11:

Jeg tok sukkerbit på, og den gikk vekk, men 5 minutter senere kom den tilbake.

martine skrev 2011-01-23:

Det funket med en gang ,men så ble det like vondt.

Chathrine skrev 2011-01-25:

Det funker ikke. Det gjør så vondt og tunga mi er proppa med det.

Bodil skrev 2011-05-27:

Det som funker i tillegg til sukker er om du presser ut en lime og rører ut litt honning i den pressede lime juicen. Drikk det og prøv å holde det på tungen så lenge du klarer. Begge funker fint.

12 år skrev 2011-07-09:

Jeg begynte med halsbetennelse, så fikk jeg sår forran på tunga, så nå 3 dager senere er tunga mi hvit, noen blemmer, noen normaltungefargefelt, som gjør vondt. Jeg klarer ikke å spise pga vondt i tungen. Jeg har også fått 4 sår i munnen. Jeg klarer heller ikke å pusse tenner. Hjelp!

nord skrev 2011-08-02:

Gå på apoteket og kjøp LongoVital. Blemmer i munnen kan komme av at man mangler noen vitaminer eller lignende. Man kan også skifte tannkrem. Jeg har fått mye rart opp igjennom, men det som har funket best for meg er xylocain gel. Den bruker jeg ved måltid. Bedøver sårene slik at jeg kan spise uten problem. Før brukte jeg en salve, men den har de jo sluttet med. Det finnes en nesespray med de samme virkemidlene i som funker kjempe bra.

Silje skrev 2011-09-24:

Blemma blir jammen borte med en gang.

Anette skrev 2011-10-23:

Jeg har masse små blemmer på tunga. Det er vondt å prate, spise og svelge. Jeg skal prøve sukker i morgen. Vi har ikke sukkerbit så får pøse på med sukker. Jeg bruker colgate tannkrem, men den har jeg brukt i alle år. Så det er rart om jeg plutselig ikke skal tåle såpen i den da.

Charlotte skrev 2011-12-15:

Jeg har en hvit prikk på tunga. Det som hjelper er salt, vademecum og så kan du prøve med en brunostbit der prikken er. Vademecum gjør at det blir bedøvd, og hvis du tar på Vademecum hele tiden, så blir blemma borte til slutt. Husk også å bytte tannkrem til Zendium. Når jeg bruker den får jeg aldri blememr på tungen. Det var et tips jeg fikk hos tannlegen min. PS: Årsaken kan være mangel på vitaminer.

Kommentarside:  1    2    3    4    5  


Diskuter blemmer på tunga

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere