Kjerringråd logo

kjerringråd > brent av humle > brent av humle

Brent av humle - kjerringråd

Humler er søte innsekter, men de kan også bli sint. Irriterer man dem for mye så brenner den. Det er ikke like vondt som å bli stukket av en veps, men det er ubehagelig nok. Vi har fått tilsendt et råd som går på å smøre eddik der humla har brent. Dette skal vistnok være med på å lindre svien.

Brent av humle

Sissi skrev 2009-07-15:

Hei, Har for første gang blitt brent av humle. Noen som vet om en kan reagere allergisk på det som med vepsestikk?

Lasseliten skrev 2010-07-05:

Humla brenner ikke, den stikker med en giftig stikkebrodd, men smerten av stikket gir en brennende følelse.

Blitt Brent skrev 2010-07-23:

Hei. I dag var jeg og veninna mi ute. Så oppdaget veninna mi at hun hadde vondt under foten. Vi så på det, og fant ut at hun hadde tråkket på ei humle. Så gikk vi inn på denne siden og fant ut at vi skulle ta på edikk. Så nå sitter hun med et papir under foten med litt edikk på.

Årets første skrev 2011-04-17:

Humler er generelt hyggelige. Men ingen liker å bli tråkket på: Jeg gikk på badet mitt, høres hissig zumming under håndkle, det flyr en hissig humle ut, jeg setter i et hyl og løper ut døra. Humla har landet i vinduskarmen. Jeg tenker meg opp, tar en avgjørelse. Gasser den med vepsespray. Humlen sløv og dårlig,jeg knuser den med en forgiftet tannkost. Dårlig samvittighet nå. Var det selvforsvar eller var det drap?

Audi skrev 2011-07-02:

Brenner eller stikker humla? Bare lurer fordi jeg fikk et (stikk) på armen igår, men har alltid hørt at den bare brenner.


Diskuter brent av humle

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere