Kjerringråd logo

kjerringråd > brunfarge > brunfarge

Brunfarge - kjerringråd

Vi har fått innsendt et råd om brunfarge. Det går ut på å spise mye gulrøtter. Gulrot inneholder veldig sterke fargestoffer så dette skal visstnok ha en god innvirkning på brunfargen i huden.

Noen mener at gulrøtter ikke vil gi en naturlig brunfarge. Det sies at fargen vil ha en nyanse av gult i seg. Dette vil selvfølgelig ikke være bra, så her må testingen gjøres med forsiktighet.

Selvbruning

Det finnes også fuktighetsgivende dagkremer som gir gradvis brunfarge. I tillegg kan man også få kjøpt selvbruning som sprayes på kroppen. Det er forskjellige leverandører av dette så hva som fungerer varierer nok fra person til person og hudtype til hudtype. Med slike produkter kan man bestemme om man vil gi huden en lett og frisk, eller en mer sydenbrun og kraftig brunfarge.

Brunfarge

Sandra skrev 2007-05-30:

Jeg prøvde dette og jeg fikk en kjempefin brunfarge :)) Jeg spiste gulerøtter i en hel uke! Og forskjell ble det. Det var til og med andre venner som la merke til at jeg hadde blitt brunere!:D

Anna skrev 2007-07-07:

Hei, jeg prøvde dette her og er overrasket over hvor godt resultatet ble. Det fungerer like godt i ansiktet og på leggene som resten av kroppen. Anbefales!

Kristine skrev 2007-08-03:

Du vill ikke få brunfarge av å spise gulerøtter, men det vil hjelpe deg å holde på brunfargen lenger.

Vårin skrev 2007-08-07:

Man kan også kjøpe betakaroten på helsekost, det er akkurat det samme som om man spiser gulerøtter.

Vilde skrev 2009-08-22:

Bortsett fra at betakaroten inneholder masse skumle stoffer, mens gulrøtter er naturlig og sunt.


Diskuter brunfarge

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere