Kjerringråd logo

kjerringråd > cellulitt > cellulitt

Cellulitt - kjerringråd

Cellulitt behandling er noe mange leter etter og det kan være veldig enkelt. Fettvev på lårene, baken og overarmene er et problem spesielt kvinner kan plages av. Et kjerringråd mot cellulitter, noen kaller det også seluliter eller sellulitter, noen skriver det også som se er å massere huden daglig med en hampeklut. Gjør det gjerne i dusjen og hold på til huden blir varm. Etter en tid blir problemet med cellulitt mindre. Din hud blir både glatt og stram.

For å øke effekten av kjerringrådet mot cellulitt skal vekselbad være til hjelp. Massering med en grov klut i kombinasjon med vekslende varm og kald dusj er ekstra effektivt. Smør huden med salisylvaselin etter badet. Ettersom dette er en klissete salve, kan det lønne seg å gå en stund uten klær, inntil den har trengt helt inn i huden.

Cellulitt

Cellulitter skrev 2008-05-25:

Det finnes også andre hjelpemiddel til anti cellulitt behandling. Kremer som setter igang blodomløpet og får fart på cellulittene. De stimulerer til fornying av cellene, noe som er viktig for å fjerne cellulitter.

Tidligere appelsinhud skrev 2008-06-03:

Ja, det kan jeg bekrefte, laser fungerer veldig bra. Det kan nok ta en liten stund før man merker forandring, men den kommer.

Jente85 skrev 2008-06-04:

Ja, det er nok vel og bra med å få igang blodomløpet for å fjerne cellulitter, men dette gjøres raskere med kremer, tror jeg.

Cella skrev 2008-10-24:

Hei, men hvor får jeg tak i hampklut hen da? Det er da ikke noe de har overalt i allefall.

Litter skrev 2008-10-24:

Til Cella: Man får visst kjøpt hampklut på forskjellige spesialforretninger og det skal visst være for å ta bort cellulitter/Appelsinhud. Jeg fant en nettbutikk som selger et helt massasjesett i 4 deler som inneholder blant annet det. Det er velvære på boks :)

Xlnt skrev 2010-03-11:

Hampvått kan kjøpes på bla. Vita og andre helsekostbutikker. Men jeg bruker en såkalt dusjskrubb, som man egentlig skal file/skrubbe hælene med. Ta i litt hardt. Du kan få litt sår rumpe, men cellulitene forsvinner gradvis. Før hadde jeg masse, nå har jeg nesten ingenting. Bør prøves!

BGL skrev 2010-06-20:

Hjelper det å trene? om man trener lenge nok med å løpe/sykkle, at det da vil forsvinne om du trener hardt nok?


Diskuter cellulitt

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere