Kjerringråd logo

Dott i øret - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om dott i øret.

Anonym T skrev 2010-05-09:

Enn dott i øret under flytur? Hver gang jeg flyr får jeg skikkelig dott i begge ørene, det gjør så vondt at jeg nesten må gråte og hyle. Ørepropper, tyggis, nesespray, gjesping, eller å blåse ut fungerer.

Dotten skrev 2010-09-19:

Jeg har plagdes med dott i øret. Det gikk over etter en tid. Men nå har det tendens til å komme tilbake igjen, spesielt om jeg kommer til å ligge på den siden dotten er, eller gape når jeg spiser. Å blåse hjalp ikke. Ikke nesedråper heller. Og hvorfor kommer det tilbake, når den først har gitt seg?

Elisabeth skrev 2010-11-09:

Jeg har hatt influensa i to uker og da fikk jeg kraftig halsbetennelse, men ingen forkjølelse ellers. Når halsen begynte å bli bedre begynte ørene å gjøre vondt og jeg fikk dott i begge ørene. Nå har det gått fem dager med dotter i ørene, men smerten er borte. Dette er utrolig plagsomt. Hørselen er så mye dårligere, men jeg hører meg selv kjempehøyt. Jeg har prøvd alt og kunne trengt et revolusjonerende råd.

MEB skrev 2011-03-11:

Hvis det er forkjølelse, kan det være pga, hoven slimhinne. Jeg har hatt dott i øret i to uker nå, med susing og piping. Men nå har jeg endelig fått noen slimhinneavsvellende tabletter av legen. De skal vist løse opp dotten etter noen uker.

Helle skrev 2011-03-12:

Har du dott i øret? Hold for nesa og blås hardt. Så gjesp og svelg. Det hjelper. Har man hull i øret blir det værre.

Anna skrev 2011-05-23:

Jeg har en rar lyd, eller en slags pipelyd. Jeg har hatt det i 5 eller 4 dager nå og så har jeg dott i ørene. Jeg er tett i ørene og vet ikke hva jeg skal gjøre. Trenger jeg operasjon, eller må jeg vente litt og så går det over av seg selv?

Kristine skrev 2011-06-15:

Jeg har et kjempe bra tips som allltid fungerer. Du trenger to kopper med vann og litt papir (tørkerull, dopapir e.l) . Vannet må være kok-varmt. Stapp papiret oppi koppen. Så holder du koppen inntil øret med dotten i. Lenge. Hvis dotten ikke går ut er det i hvert fall beroligende. Jeg bruker alltid dettte på fly fordi jeg får alltid dott i ørene.

Daniel skrev 2011-06-17:

Jeg fikk dott i øre siden igår kveld ved 18.45 tiden. Jeg er ikke forkjølet og jeg blir fort iritert. Er det flere råd? Hvis du har dott i øret, må du vente lenge også kommer det et lite smell på øret. Så blåser du forsiktig i nesa og gjør ikke noe som helst. Det blir litt utydelig med en gang, men det går over.

Anette skrev 2011-06-29:

Jeg er forkjøla, har dott i begge ørene, men ikke nok med det. Jeg har også kraftig dobbelsidig ørebetennelse.

Tonny skrev 2011-09-20:

Kan bare ikke forstå at ikke legevitenskapen kan finne ut av dette med dott i øret. Har hatt den i to uker nå, og kjenner det tar på psyken.

Vet ikke skrev 2011-10-28:

Jeg har nylig hatt influensa, og vært forkjølet. Så fikk jeg et eller annet med øret også. Jeg vet ikke om det er dott i øret, men tror det. Hver gang jeg beveger det minste på hodet blir det en sånn knirkelyd med vibrasjoner i øret. Og det er fryktelig irriterende fordi jeg hører litt dårlig der også. Har hatt dette flere ganger, men har aldri visst hva jeg skulle gjøre for å få det vekk, har bare før latt det gått bort av seg selv. Men nå som jeg går på ungdomsskolen, er det noe fryktelig irriterende i timen at jeg ikke kan konsentrere meg. Noen tips?

Christer skrev 2011-11-16:

Jeg har dott i øret i mitt høyre øre nå. Det er noen som sier at du kan ta matolje i øret og så skal det gå vekk.

Silvius skrev 2011-12-15:

Utfør en valsalvas manøver ved å klemme for nesen og lukke munnen samtidig som du blåser med nesen som om du skulle snyte deg.

Linda skrev 2011-12-23:

Jeg har hadt dott i venstre øret og hører dålig.Det høres ut som susing og jeg har vært til lege og fått piller. Det har ikke hjulpet så mye enda. Hva skal jeg gjøre for og få hørselen tilbake?

Jokke skrev 2012-01-18:

Det føles ut som noe er trangt inni høyre øret. Det er som om når jeg holder for nesa og blåser åpner bare den ene kanalen seg i venstre øret. Det høyre åpner seg litt og så kommer det en sånn klikk lyd også tetter den seg på den måten igjen. Er det noen som har råd?

Kommentarside:  1    2  


Diskuter dott i øret

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere