Kjerringråd logo

kjerringråd > fet hud > fet hud

Fet hud - kjerringråd

Fet hud i ansiktet kan være plagsomt. Ofte kan dette være hoved årsak til kviser eller akne. Vi har fått innsendt et tips mot fet hud som en av våre kjære lesere har testet ut selv. Hun sier at hun har laget seg en hjemmelaget ansiktsmaske. Og det beste av alt er at det er med ingredienser de fleste har i kjøleskapet hjemme.

Lag deg følgende ansiktsmaske mot fet hud. Ta hviten av ett egg og rør/pisk den til den blir hvit og fast. Ta 5-10 dråper med sitron, enten rett fra en skåret sitron, eller fra slike gule flasker som man får kjøpt i en hver dagligvareforretning. La ansiktsmasken ligge på i cirka et kvarter og man blir kvitt fet hud i ansiktet, sier innsenderen.

Flere tips mot fet hud?

Hvis du har andre tips mot fet hud enn det som er beskrevet her så må du gjerne kommentere det eller skrive om dine egne erfaringer. Selv om det ikke er et kjerringråd så kan det jo være til hjelp for en annen. Ansiktspleie er et vidt tema, så erfaringer fra andre som har slitt med fet hud er alltid interessant.

Fet hud

Anne skrev 2008-02-07:

Det som har funket bra for meg er noe som heter Ahava Matifying Moisturizer. I tillegg til at ansiktet ikke blir så skinnende, så blir det mindre kviser av det også.

Bra skrev 2008-03-12:

Hvis du tar 1 egg og 2 skjeer med youghurt og en liten kopp med melk og blander det sammen hjelper det kjempe mye mot kviser og sånt.

Anonym skrev 2008-04-21:

Ja, dette fungerer. Jeg er veldig fin akkurat nå.

Anonym 2 skrev 2008-05-12:

Skal det gjøres en gang i uken, eller?

;) skrev 2008-07-03:

Hvordan vet man om man har fet hud? Huden min er ganske blank, spesielt på nesen, er den fet da ?

:) skrev 2008-07-26:

Blank hud er fet hud.

Frida skrev 2008-08-02:

Hvis du tar 1 egg og 2 skjeer med youghurt og en liten kopp med melk og blander det sammen hjelper det kjempe mye mot kviser og sånt.

Hanne skrev 2008-08-12:

Hva slags youghurt? Vanlig naturell?

Natalie skrev 2008-08-15:

Kan du bruke denne masken selv om du har kviser? Hjelper det med å få dem bort?

Lina skrev 2008-10-06:

Honning er en klassiker. Det inneholder/stimulerer produksjonen av glykogen. Det er en oppstrammer av huden. Leste nettopp i et ukeblad en reklame for en svindyr hudkrem. "Er huden din tørr eller rynkete" Da mangler den glykogen. Våre hudkremer er tilsatt glykogen.Det kan godt være, meeeen man trenger ikke å kjøpe en svindyr hudkrem for å få nok glykogen. En dæsj honning sammen med yoghurt naturell og havregryn gjør nytten. Huden min har iallefall blitt fin,fin.

Lm skrev 2008-10-16:

Hei jeg har noen spørsmål, skal nemlig ha en jentekveld og gjøre noe fint for meg :D Så her er spørsmåla: -Hva slags yougurt i sånn yougurt maske? -Noen som vet om hjemmelagd hårmaske? -Noen som har noen flere hjemmelagde ansiktsmasker på lager? -Skal kjøpe litt ny sminke, er det noen som vet om noen sminkemerker som helt sikkert/helt sikkert ikke tester varene sine på dyr?? Dette er ganske viktig.

Anette skrev 2008-10-22:

Hvis du tar appelsinsaft istedenfor sitronsaft og blander det med et helt egg og en teskje olivenolje får du en kjempebra ansiktsmaske mot fet hud og kviser :)

Gunn Ida skrev 2008-11-05:

Jeg har funnet ut att First price tannkrem fungerer perfekt. Det fungerer som en ansiktsmaske. ta den på om kvelden etter og ha fjernet eventuelle kosmetiske produkter, la den sitte på til morgenen, etter å ha gjort dette en uke vil huden føles glatt og fin.

Silje skrev 2008-11-08:

Lm: Hårmaske kan du bare bruke olivenolje å pakke håret inn i plastfolie. Body Shop tester ikke varene sine på dyr. Der handler jeg, og er veldig fornøyd.

Karoline skrev 2008-11-19:

Jeg hear veldig blank hud og masse kviser. Har jeg fet hud da?

Ida skrev 2008-11-28:

Ja, blank hud er fet hud. Tar du på huden med fingertuppen, og den er oljete, er den fet.

Dolly skrev 2009-01-23:

Man kjenner jo om man har fet hud eller ikke! Er den fet, er den fet, men er den ikke det, så er den ikke det! Enkelt og greit.

:D skrev 2009-02-15:

Det må jeg nok prøve, for jeg har ganske fet hud, så håper det hjelper.

ida sofie skrev 2009-02-19:

Prøvde den akkurat nå, den funket jo faktisk! :) Det hadde jeg ikke trodd.

Rideranke skrev 2009-02-23:

Jeg har fet hud, og det nytter lite med dyre kremer og ansiktsskrubb. Ser like ille ut neste dag. Jeg skal faktisk prøve disse kjerringrådene, men det virker litt rart da, at honning skal gjøre huden mer tørr. Honningen er jo litt feit liksom?

Anonym skrev 2009-03-04:

Svar til LM: Body shop tester ikke varene sine på dyr.

Kommentarside: 1   2    3   


Diskuter fet hud

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere