Kjerringråd logo

kjerringråd > flass > flass

Flass - kjerringråd

Et kjerringråd mot flass er følgende: Når du har tørr hodebunn og flass kan du gni inn hodebunnen med olivenoljen. La oljen sitte på i en halvtimes tid eller lengre, før du vasker den ut av håret med lunkent vann. Pass på at du ikke bruker for varmt vann. Da kan det være vanskelig å fjerne oljen fra håret.

Flass

Alex skrev 2007-09-11:

Skal man gjøre dette en gang, eller flere ganger?

Flass-Lars skrev 2007-11-21:

Hei, jeg kjøpte head and shoulders. Den har fungert utrolig bra for meg. Jeg merket forskjellen etter bare to-3 dager. Hvis du har flass og ønsker å bli kvitt den fort så er det en en bra sjampo. Jeg gikk imidlertid tom ganske fort. Mulig jeg bruker for mye sjampo av gangen, så derfor skal jeg teste dette kjerringrådet inntil jeg får kjøpt mer.

Meg skrev 2008-01-22:

Jeg var utrolig plaget med flass. Bare jeg ristet litt på hodet snødde det. Jeg så en sjampo som het Head and Shoulders - flasshampo. Prøvde den. Etter FØRSTE dusj fantes det ikke tegn til flass igjen!

megog skrev 2008-01-30:

Head and shoulders er en skikkelig dårlig sjampo. En som funker er flass shampo som man kjøper på apoteket, husker ikke hva den heter, men den er hvit og rød hvertfall. Den er ikke så veldig dyr ettersom du får ganske mye i den :-)

Rådgiveren skrev 2008-02-24:

Hvis ikke Head and Shoulders funker, så må du bruke en sjampo mot tørr hodebunn. De fleste som tror de har flass har egentlig tørr hodebunn, vansklig å se forskjell.

Tipp og topp skrev 2008-03-18:

Head and shoulders fungerer ikke i det hele tatt, du får jo mer flass av head and shoulders. Tenkte jeg skulle prøve olivenolje i dag.

Naturella skrev 2008-03-28:

Tørr hodebunn skal ikke behandles med flass-shampo. (Små flak, mindre enn et knappenålshode regnes som tørr hodebunn, større flak som flass). Flass skyldes ofte reaksjon på soppen pityrosporum ovale, men kan også skyldes psoriasis og eksem. Tea-tree shampo kan hjelpe. TIPS til dere som bruker olje i håret /hodebunnen. La oljen virke over natten. Masser shampoen godt inn i håret, FØR du fukter det med vann. Skyll og shamponer en gang til. Lykke til :-)

Hufestufsa skrev 2008-04-04:

Head'n Sholders er etter min mening det eneste "vanlige" shampo som fungerer mot flass. Virker ikke den er det Fungoral som gjelder. Får kjøpt på apotek og koster ca 130,- kr for den minste flasken. Den varer lenge siden en teskje er nok til en behandling. Skal prøve olivenolje. Kanskje det virker like bra.

Anonym skrev 2008-05-14:

Head'n Sholders funker ikke på meg. hva kan jeg gjøre? Ps: har hørt at hvis du bader i en varm kilde på island, blir flassen borte.

mormor skrev 2008-06-03:

Smør olivenolje i hodebunnen ha på en plasthette. Ha på en halv time eller mer, det skader ikke, det gjør bare godt til din hodebunn.

B1953 skrev 2008-06-06:

Sunlightsåpe hjelper mot flass. Jeg har brukt det over lengre perioder.

V skrev 2008-06-22:

Mannen min blir så fett i hodebunnen av den. Når jeg stryker fingrene på hodebunnen får jeg en oljeaktig følelse, ser sånn ur på fingrene etterpå. Men all flasset er borte så den hjelper på en måte da. Klør ikke lenger i hodet.

Elena skrev 2008-06-27:

Jeg anbefaller ikke å bruke olivenolje mot flass for de som har ellers fett hår. Bruk kun Head&Shoulders shampoo!

David skrev 2008-07-02:

Head and shoulders fungerer ypperlig for mitt hår, har ikke hatt antydning til flass etter at jeg begynte med den :-D

H1969 skrev 2008-07-27:

Se litt på kostholdet ditt. For ensidig kost gir deg kanskje ikke de næringstoffene du trenger. Da går det utover hår og hodebunn.

Lusmartin skrev 2008-10-02:

Head and shuldes funker ganske bra, men zalo gjør også susen, særlig den antibakterielle.

Monica skrev 2008-11-12:

Head and Shoulders funker bra bare du vasker den godt ut og bruker det en stund. Du kan se forskjell etter første vask.

23-mgk- skrev 2008-11-14:

Jeg har psoriasis i hodebunnen, har prøvd det meste av sjampoer, ingenting funker for å bedre kløen og sårheten, har funnet ut at jooba olje funger av å til.

Psoriasis skrev 2008-11-21:

Har full hue av psoriasis. Jeg har prøvd alt mulig. Ikke noe virker godt nok. Er det noen som har råd for de som har enorme mengder i hue, og ikke bare lett flass?

Chris 3342 skrev 2008-12-05:

Jeg har også litt flass i hodet, men head and soulders er bare dårlig. Prøv å klippe deg kort eller helt skalet. Går det an å fjerne flass ved å dusje i varmt vann?

ie skrev 2008-12-29:

Olivenolje fungerer for en kort periode for meg, men den tørre hodebunnen kommer tilbake.

Kommentarside: 1   2    3   


Diskuter flass

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere