Kjerringråd logo

Fotvorter - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om fotvorter.

Mor skrev 2009-05-27:

Noen som vet om AvantGarden kan brukes av en 6-åring? Hun har en som ligger som en stor klump under foten. Det hjelper ikke med Verucid, for vi kommer ikke til med filen. Mesteparten av vorten sitter liksom inni foten, eller tåballen. Hun synes det er veldig vont å gå. På et par uker har den fått fire avleggere i nærheten.

Mette skrev 2009-05-28:

Mitt barn fikk to fotvorter nå i vår. Leste kjerringråd om å legge bananskall med innsiden av skallet mot vorta. Vi surret en bit rundt, tapet fast og la på en sokk i tre netter på rad. Etter en uke var begge borte. Og det er både sant og helt utrolig.

MM skrev 2009-05-31:

Det med bananskallet: skal det strammes stramt med tau rundt foten?

Trine skrev 2009-06-11:

For min del funket det å forandre kostholdet mitt og ta mye kosttilskudd. Jeg spiser mye epler og gulrøtter, og prøver å få i meg lite gjær, sukker og melk. Av kosstilskudd tar jeg omega 3, avant-garden (de begynte jeg ikke med før litt senere) og noen multivitaminer. Plutselig ble de 6 år gamle fotvortene mine sorte og falt av. Det var jo ikke i utgangspunktet målet mitt, det skulle være en diett for sommeren.

Prøv dette skrev 2009-06-16:

Jeg har slitt med fotvorter frem til i dag faktisk. Kjøpte dette frysegreiene som finnes på apotek, men det hadde 0 effekt. Har også prøvd med bananskall (ca 2 uker, og mest om natten), og det myknet opp, men fjernet ingenting. Etter det, valgte jeg bare å gå med gnagsårplaster (vannfast Nexcare), og nå (etter 2 måneder) er de helt borte. Vortene har jeg hatt i 10 år tror jeg, og har alltid vært harde og ikke plagsomme. Når jeg brukte bananskall ble de mer synlige, større og mykere. Tror det er en god ide å gjøre før du kveler dem med plaster.

Else skrev 2009-06-17:

Vil bare bekrefte at bananskall på fotvortene virker. Det ser ikke sånn ut med det samme, men etter en stund er vortene borte. Vi har prøvd alt mulig i månedsvis, til og med fryst vortene hos lege, men uten resultat. Et par netter med bananskall gjorde susen. Det er egentlig helt utrolig.

Tirill skrev 2009-06-24:

Hvordan virker det med bananskall? Skal man bruke teip eller plaster?

Chris skrev 2009-07-01:

Denne Avant Garden er jo bare et kosttilskudd. Er dette riktig Avant Garden?

Molly skrev 2009-07-03:

Jeg vil bare si at jeg har prøvd mange midler mot fotvorter. Ingen har gått vekk. Nå gleder jeg meg til å få dem bort med bananskall. Håper det funker.

Marthe skrev 2009-07-08:

Jeg er 14 år, og jeg sliter med fortvorter. Har gjort det så lenge jeg kan huske. Jeg er kjempe flau over det. Jeg kan ikke gå i sandaler med venner uten å bli flau, så jeg bruker hele tiden ballerina sko. Når jeg soler meg med venner, bruker jeg sokker. Jeg er så flau. Har prøvd nå med frysemidler fra Apoteket og vært hos legen og brent dem ut der. Ingenting hjelper, så nå skal jeg satse på Sitron Eddik greier, noen som har erfaring med det?

Anne skrev 2009-07-19:

Hva er det som er årsaken til at vi får fotvorter? Håper på svar.

Bananskall skrev 2009-08-12:

Det funker, hurra! I motsetning til alle apotekvarer jeg har prøvd.

Hatervorter skrev 2009-08-16:

Jeg kan med glede meddele at vortene mine er borte etter noen mnd med fruksyre pensling. Jeg er så glad.

Hege skrev 2009-08-18:

Gutten min på ni år har en fotvorte som plager ham veldig. Nå skal vi prøve bananskall fra i morgen av, selv om det høres sprøtt ut. Håper det virker.

Gjest skrev 2009-08-18:

Jeg har hørt at gulerot kan funke (har dem på i noen netter) jeg har flere i familien som har prøvd den og vorta var borte på 2 - 3 dager.

Lise skrev 2009-08-20:

Kan noen svare på hva som er årsaken for å få fotvorte?

FRI skrev 2009-09-07:

Fotvortene er borte, og jeg er sjeleglad for det. Jeg var så ivrig på å bli kvitt dem at jeg dynget på med virkemidler. Fotvorteplaster om dagen, bananskall om natten, og to fryse-timer hos fastlegen. For å være ærlig tror jeg mest på frysingen. En hudlegespesialist hadde fortalt fastlegen min at den vanlige dosen med nitrogen ikke er nok, så han kjørte på med dobbel dose. Fryktelig vondt, men hva går man ikke galdelig gjennom for å bli kvitt de små svina?

Anne skrev 2009-09-09:

Jeg har hatt en vorte under en av tærne i ca. 14 år og den har vært svært vond. Jeg har forsøkt alt fra frysing hos hudlege, hudpleier som smurte på noe etsende i 3 mnd, til alle former for kjærringråd og alt som kan kjøpes på apotek i inn og utland. Til sist bestemte jeg meg for å være veldig tålmodig og forsøke Verucid fra apoteket en siste gang. Jeg smurte på hver dag og annenhver dag bløtet jeg vorten og fjernet død hud. Det klødde veldig, og så ikke bra ut, men sakte men sikkert ble det bedre. Etter nesten 4 uker med daglig tålmodig behandling er jeg kvitt et virkelig plagsomt problem gjennom 14 år.

WencheB skrev 2009-09-12:

Bananskall virker. Legg skall med innsiden mot foten/vortene og gjerne området rundt, tre på en plastpose, deretter en sokk for å holde posen/skallet på plass på foten. Dagen etter er det et krater der hvor vorten har vært, og huden er noe opphovnet rundt, men det forsvinner. Se etter at det ikke er igjen noen sorte prikker, for da må du fortsette med bananskall. Datteren min hadde 6 små fotvorter som forsvant etter 1 natt med bananskall. Jeg har en stor en, som er litt mer gjenstridig (to sorte prikker igjen), og nå har jeg bananskall liggende klar i en plastpose på nattbordet.

Vortetante skrev 2009-09-23:

Ok, her var det mange gode råd. Da går vi til verks på min lille gutt på 11 etter å ha prøvd det meste i 2 år. Vi kjører på med bananskallmetoden om natten og et vordemiddel om dagen dekket med tett plaster. Så har vi fått anbefalt 300mg c-vitaminer daglig.

Mooh skrev 2009-10-09:

Jeg har hatt min i mange år nå, og har prøvd sånn frysebehandling hos hudlege som ikke funket. Nå tester jeg ut det med banan skall, og viss ikke det funker så fant jeg masse råd jeg kunne teste ut her.

Kommentarside:  1    2    3   4    5    6    7    8   


Diskuter fotvorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com