Kjerringråd logo

Fotvorter - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om fotvorter.

Alternativ løsning skrev 2011-01-05:

Jeg hadde over 50 vorter på føttene mine og prøvde alt mulig: verucid, vorteplaster, fryse dem, forskjellige teiper, bananskal, bruke kniv og skjære dem bort(gjorde vondt), Avant Garden og antageligvis mer som jeg ikke kommer på.

Til slutt fant jeg ut at jeg skulle prøve med skikkelig superlim over vortene for å kvele dem for så å skjære dem bort. Det er samme konsept som ved bruk av gaffateip(eller andre typer) men det er større sjans for å få hindret at det kommer luft til vortene.

Det jeg gjorde var å vaske føttene skikkelig og prøve å skjære av død hud, passe på å ikke begynne å blø. Så tok jeg rett og slett superlim over vortene (stort sett hele foten siden det var så mange).

Jeg gjrode dette på kvelden, og utpå formidagen neste dag skjærte og pellet jeg av lim og vorter. Nå har jeg bare to igjen som jeg ikke hadde lagt merke til før nå.

Thomas skrev 2011-01-17:

Jeg har hatt 2 fotvorter på føttene ganske lenge nå, 2-3år, en på hver fot, nøyaktig på samme sted. Jeg har prøvd litt forskjellig ting, frysing blandt annet, men ingenting har funka. På apoteket nå så har de fått et nytt vorteplaster fra leverandør Scholl. Det funka som fy. Begge to var bare å rive ut rett å slett uten smerter etter 3 dager. Det anbefales.

juster 32 skrev 2011-01-23:

Hvordan ser man forskjell på træle eller vorte? Og dette med banaskall, skal man bruke samme bananskall alle nettene?

Anita skrev 2011-01-24:

Fukt plaster med noen dråper vann og dryss på salt. Sett plasteret på vorten, skift hver dag. Det har funket for oss, tar ikke lang tid før vortene er borte.

Vorta skrev 2011-01-25:

Funker Avant garden mot kjønnsvorter også?

Andreas skrev 2011-01-28:

Jeg hadde fotvorter i flere år og brukte forskjellige midler, uten at det hjalp. Så kom jeg over et kjerringråd om å ha på honning over natten. Etter et par dager var de borte.

Erik skrev 2011-01-29:

Selv hadde jeg et par i hånden. Jeg tok skalpellen og skar dem vekk. Ja, det blødde litt, men de kom aldri tilbake. Det er bare om å gjøre å få vekk roten.

Inger skrev 2011-01-30:

Jeg har en gutt på 7 år som hadde en fotvorte som gikk innover, den var eldig vond. Jeg blandet eplecidereddik og litt honning, tok det på en flaske så jeg hadde det i flere dager. Jeg fuktet vorta med denne blandingen hver kveld i to uker. Etter jeg hadde fuktet den tok jeg å tettet til med plaster for å holde det tett. Han satt med foten i vann en kveld i uken og da slipte jeg fotvorta ned med fil. Etter 2 ukers behandling er fotvorta og plagene helt borte. Virkelig å anbefale.

Oppgitt skrev 2011-02-01:

Siden det ser ut som om det er det å kvele vortene og samtidig løse opp huden og vortene deretter. Bestemte jeg meg for å prøve bananskall teipet fast med gaffateip, slik at det er helt lufttett. Nå sitter jeg her med foten teipet sammen og håper på det beste. Hvis dette virker vil år med frysing virke litt bortkastet.

vorteVidar skrev 2011-03-08:

Kjøp vorteplaster på apotek fra Scholl. Det fungerer kjempebra, vortene løsner etter bare noen dagers bruk. Mye enklere enn alt det andre som folk anbefaler her, som tar både 3 og 4 uker og mye stell.

Gjest skrev 2011-03-15:

Hvor lang tid tar det før vortene er borte hvis man tar bananskall på?

Blemmer skrev 2011-03-19:

Jeg er ei jente på 14 år, jeg har hatt fotvorter i nesten 1 år. Det er kjempe flaut. Jeg prøvde frysing. Det ble ingen resultater, bare kjempestore vannblemmer på ca 0,5cm tykk og det var kjempevondt. Jeg prøvde da et etsende vortemiddel fra Italia. Det var ikke vondt da doktoren tok det på, men ut over dagen føltes det ut som om jeg ble knivstukket under benet. Det var helt grusomt. Jeg tok da av plasteret og under der var det en vannblemme på 1,5 cm tykk. Jeg måtte da dra ned til doktoren min så han kunne stikke hull på den. Det gjore så utrolig vondt og jeg skrek så høyt at de på venteværelset hørte meg. Det er en så ubeskrivelig vond smerte, dere klarer ikke å forestille det en gang. Doktoren sa at nå hadde de antagelig ikke overlevd, men jeg vet ikke helt jeg. Doktorer sier jo så mye som ikke er sant. Hvis dette ikke fungerer skal jeg prøve bannanskall og Avant-Garden. Jeg anbefaler ikke det jeg har gått gjennom.

Spørsmål skrev 2011-03-21:

Hvor lenge skal man gå på Avant Garden tablettene?

Denise skrev 2011-03-22:

Jeg var plaget med fotvorter for noen år siden og har fått en igjen nå. Fryktelig vond å trå på. Så nå skal jeg prøve med bananskall. Men det som hjalp meg sist, var å tråkke på en sort skogsnegle. Den trekker seg sammen ved berøring og gir fra seg et slim, som øyeblikkelig stivner på fotvorten. Dette gjentok jeg hver morgen i tre dager (sneglen hadde fast plass ved springen på hytta og het Frank). Etter tre dager tok jeg fotbad, fjernet hinnen med geléen og vorta var borte. Men nå er det vinter og ingen Frank å se, derfor blir det banan i stedet.

B skrev 2011-05-23:

Jeg har hatt fotvorter bare et par ganger, men jeg tar å bruker neglelakk på. Det høres kanskje rart ut men det funker. Det gjør at den ikke får puste og råttner da etterhvert. Ikke vet jeg hvor lang tid det tar men den går bort og jeg har altdri fått de tilbake på samme sted. Det er enkelt, billig og smertefritt. Bare husk å ta på så det ikke skaller av, og da kan du jo bruke blank neglelakk.

camilla skrev 2011-06-02:

Jeg har hatt fotvorter i over fem år og har hørt av mamma at det virker med løvetannsyre. Og det gjorde det. Nå er jeg kvitt 2 av 5 vorter. Dette må smøres på hver dag.

Fornøyd skrev 2011-06-05:

Etter å ha prøvd det meste, fikk jeg råd av en fotpleier om å bruke superlim på fotvorten til min datter. Var skeptisk til å bruke så sterkt preparat, men ettersom området er så lite tok jeg sjansen. Først bløtlegging så fotfil og til slutt superlim. Viktig at hele behandlingen gjentas når limet slites av slik at det ikke kommer luft til. Etter ca. 2 uker var vorten merkbart mindre og etter mye bading i saltvann i helgen, har hele vorten falt av.

hater skrev 2011-06-13:

Jeg prøver gnagsår plaster og håper det virker. Jeg lar gnagsår plastret stå på så lenge som mulig.

Kamilla skrev 2011-06-16:

Jeg er plaget av 5 fotvorter jeg har hatt i 1 eller 2 år nå.Jeg har prøvd bananskall og verucid, men ingen resultater. Jeg hadde på bananskall i natt. Kan jeg prøve fuktig plaster med salt i natt, eller burde jeg fortsette med bananskall? Håper jeg får svar.

Anonym skrev 2011-06-26:

Dere burde ikke operere de bort hos legen. En i familien min gjorde det, og hun fikk bare et arr og den ble kjempe vond å gå på.

Hatervorter skrev 2011-06-30:

Kjempebra med alle tipsene her. Jeg har lest og hørt mange råd i løpet av tiden jeg har hatt og har vorter, men dette med bananskall ser ut til å hjelpe for mange, så skal virkelig prøve det. Det er fint å se at det ikke bare er meg som har disse ekle greiene. Jeg har sånn ca. 35 stk. på høyrefoten, men ingen på den andre. Det er en veldig stor en under storetåa og flere spredt rundt. Jeg hater dem noe så sykt, og som mange beskriver her så er det veldig flaut. Håper bananskall funker for meg også.

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7   8   


Diskuter fotvorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere