Kjerringråd logo

Fregner - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om fregner.

Ola skrev 2008-07-06:

Fregnene blir mørkere jo mer man er i solen. Så selv om resten av huden også blir mørkere vill ikke fregnene bli jevnet ut..

Fregnefrue skrev 2008-07-22:

Kjenner meg igjen med alle som ikke liker fregnene sine. Jeg har vokst opp med stadige komentarer som: En til, så har du hele serien eller har du solt deg gjennom en sil? osv. Så har du de som vil trøste: Et ansikt uten fregner, er som en himmel uten stjerner. Hadde det vært mulig ville jeg ha byttet ut huden min, tenkte jeg som 17 åring. Det var vondt å stadig få kritikk for fregnene og pr. idag husker jeg alle som har såret meg på grunn av det. I en alder av 33 år har jeg valgt å godta meg selv som jeg er, for de vil alltid være der. Soler meg mye, sprader på stranden og går med klær som jeg før ikke torde gå med, i frykt for å vise min hud. Nå går jeg høyreist og stolt og merk: Kommentarerene blir sjeldnere og sjeldnere. Mitt tips: Når du har fått en ny porsjon fregner etter en dag i solen, bruk spray tan, det gjevner ut fregnene. For vi har ikke akurat tendens til å bli knallbrun. Slutt med å ønske en annen hud, godtar man seg selv, vil andre også det, det er min opplevelse.

Fregnejenta skrev 2008-08-03:

Jeg har fregner, men jeg blir også veldig brun. Så det er ikke alle som får fregner som ikke blir brune.

Gasj skrev 2008-08-05:

Dra til hudlege da. Jeg vil ikke ha store blåe flekker i annsikte mitt. Prøv heller sitronsaft, men annbefaler helst hudlege. Det er ikke sikkert at sitronsaften fjerner fregner.

Jaha skrev 2008-08-10:

Det er jo bare å bruke foundaition eller hvordan det skrives da, men jeg hater dem, jeg også. Men det hjelper ikke å sitte inn, da. Vennene våre bryr seg ikke om vi har det eller ikke. Jeg gikk uten sminke i 3 dager, og de oppførte seg som vanlig.

Julie skrev 2008-09-21:

Jeg har hatt litt fregner sida jeg var lita, og jeg har aldri hatt noen kompleker pga dem! Alle synes det er kjempe søtt med fregner. :)

Fra Bergen skrev 2008-12-15:

Fregnene blir mer synlige i solen. Pudder som hjelper: ID bare minerals funker for meg :)

hm skrev 2009-04-05:

Blir du ikke blå i ansiktet?

:D skrev 2009-04-13:

Jeg hater de fregnene. Skulle ønske de ble borte over natta. Men hvor mye koster sånn laser? Og hvis du tar solarium, kommer jo fregnene. Men noen ganger så går de bort igjen.

Andrea skrev 2009-04-18:

Skjerp dere, fregner er kjempesøtt.

Peder skrev 2009-04-18:

Jeg har forstått det slik at hvis man har fregner vil man ikke kunne oppnå å være helt brun i en farge uten bruk av selvbruning. Stemmer dette? Jeg er 17 år. Toner fregnene seg ned ettervært som kroppen blir vant med sollys? Forsvinner de når man blir eldre? Siden det dukker opp nye fregner etterhvert som man utsettes for sollys, vil ikke dette si at til et viss punkt vil man være helt brun?

Hva er galt med fregner? skrev 2009-05-07:

Jeg har masse fregner, og alle sier jeg er fin og søt med de. Jeg har ikke noe imot fregnene mine, så jeg skjønner ikke hvorfor dere vil få de vekk?

Kine skrev 2009-05-31:

Jeg gidder ikke gå med blå flekker dagen etter. Kan noen plis hjelpe meg? Jeg har fregner i ansiktet, men det som plager meg mest er fregnene jeg har på armene. Jeg syns det er stygt (på meg) så jeg går aldri i t-sjorte på skolen. Kan noen hjelpe meg med hvordan jeg skal få fjernet dem?

M skrev 2009-06-26:

Jeg har fregner i annsiktet, men det godtar jeg, på armene, skuldrene og nå har jeg bynt å fått på føttene og bena. Er det noen som har hjelp eller tips? Krem eller laser, hvor?

Malin skrev 2009-07-30:

Hvor lenge må man ha på denne masken? Jeg hater mine fregner, har prøvd alt for masse. Sitronsaft hjalp ikke. Jeg har omtrent fregner over hele ansiktet. Det er dritstygt på meg. Jeg bruker brunkrem og pudder hver dag for å dekke det, men det er ikke mye som dekker. Jeg er ganske lys i huden så jeg kan ikke gå med enorm brun brunkrem heller. Da kommer skillene. Men jeg vil prøve denne masken, funker det med en gang eller?

W.E. skrev 2009-09-12:

Blir nok verdt å prøve, skal nok kjøpe meg noen kilo blåbær, jeg.

Per skrev 2009-10-16:

Jeg har hatt fregner i hele mitt liv, men de er snart helt borte fra annsiktet mitt, jeg er 16. Jeg tipper at de er helt borte om noen år. Jeg synes det er greit. Jeg har heldigvis bare på nesa, og om vinteren så syns de ikke nesten, bare litt. Men alle i familien har hatt fregner, og det er umulig og se på dem at de har hatt det (ingen av dem har det nå). Så jeg håper at akkurat det samme skjer med meg.

:) skrev 2009-10-26:

Hjelper sitron mot fregnene? Bleker de fregnene eller hele ansiktet?

Fregnetryne skrev 2010-01-18:

Jeg hater fregnene mine. Har lyst på laser, men vet ikke om det funker. Det er kjipt å sløse bort penger på noe som ikke funker. For å dekke fregnene mine bruker jeg 3-5 lag med foundation, et lag med foundation i.d. pudder, og så tar jeg på solpudder. Da syns de ikke. Jeg bruker også selvbruning på kroppen sånn at ansiktet mitt matcher kroppen. Jeg er så lei av hele denne rutinen. Jeg kan heller ikke sole ansiktet mitt her i norge, for da får jeg kun fregner og ikke noe brunfarge. Det er det ikke noe vits i. Når jeg er i syden soler jeg ansiktet mitt. Først får jeg masse fregner og ser helt forferdelig ut, men så blir de borte, spesielt om jeg blir solbrent i ansiktet (noe jeg gjør med vilje). Nå har jeg ikke hatt ansiktet i solen på 7 måneder, og jeg ser ut som et lik.

Frida skrev 2010-01-24:

Jeg lurer på det samme som mange andre, hvordan få bort fregnen? Hjelper sitron i fjeset. Noen har snakket om blåbær i fjeset.

Meg ;D skrev 2010-02-05:

Jeg har prøvd sitron, merket ikke at fregnene forsvant. Skal prøve blåbær isteden. Tror faktisk det vil virke.

Kommentarside:  1    2   3   


Diskuter fregner

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere