Kjerringråd logo

kjerringråd > fregner > fregner

Fregner - kjerringråd

Press modne blåbær til en tynn grøt. Legg den på fregnene om kvelden før man går til sengs. Masken vaskes av igjen neste morgen, dettes gjentas om nødvendig. I tillegg er det et tips å vaske ansiktet regelmessig med sitronsaft

Fregner

Anonym skrev 2007-01-07:

jeg tviler sterkt!! jeg har fregner, og kjempe stort problem med å like dem! så jeg nekter å vise meg for andre folk en vennene mine... sitter helst inne å håper en vakker dag at det skal forsvinne forgodt!

Fregnetryne skrev 2007-05-02:

Er dette sant? Hvor lang tid må du gjøre dette? Går alle fregnene bort?

Fregner.. ja! skrev 2007-05-27:

Hmm? Funker det lissom? Hørtes litt snålt ut men jaja .. ska prøve det ofte såå kanskje.. :S ..

Fregner skrev 2007-06-06:

Hei, forsvinner fregnene mer å mer jo mer brunere jeg blir, jeg har masse fregner i ansiktet og vet de alltid vil være der, men lurer på om de da blir mindre synlige. Hilsen gutt 16år

Siri skrev 2007-06-09:

Lurte på om noen visste om hvis man brukte en krem eller noe som bleker fregnene, om fregnene blir synligere når du soler deg igjen da??

Anne skrev 2007-06-09:

Jeg har ikke hørt om sånne blekekremer mot fregner, men hvis det finnes slike så har jeg lyst til å høre navnet på den for en sånn krem vil jeg ha :-) For å svare på ditt spørsmål så tror jeg at fregner vil komme tydeligere fram uansett hvis man soler seg. Det er jo bare pigmentflekker, så jeg regner med at de blir tydeligere uansett krem, eller tar jeg feil?

:D skrev 2007-08-16:

Blir fregnene sterkere uansett åssen fregnetype man har når man soler seg?

Irene skrev 2007-08-21:

Bort med fregner med laser hos Oslo kosmetiske laser senter. Jeg hata mine og de ble borte: verdt det.

Argenta skrev 2007-10-31:

Da har du et problem ingen ordentlig bryr seg om. Jeg har masse fregner jeg også, og jeg liker dem! Det er noe som gir meg en personlig look. Alle synes det er søtt, så hvorfor hate dem?

Siv skrev 2007-12-18:

Blåbær i ansiktet? Har dere vært på blåbærtur noen gang? Flekker på hendene tar lang tid å skrubbe bort. Tenk å gå med lillaflekkete ansikt i dagesvis. Sier seg selv at det ikke funker, fregner er pent, synes jeg!

fregnine skrev 2008-02-05:

Et ansikt uten fregner er som en himmel uten stjerner. Slutt å syt, og se på folk rund dere!

Siri skrev 2008-03-14:

Unnskyld meg! Det er kanskje et bra råd, men det er likevel det dummeste jeg har hørt. Det er kjempefint med fregner. Det er mye penere enn å bare være helt hvit!

Tora skrev 2008-03-24:

Tviler på det med blåbær, men sitron kan kanskje funke. Hater fregnene mine, når jeg blir 18 år blir det nok laser behandling. Noen synes det er fint, andre ikke.

fregneH skrev 2008-04-06:

Noen passer med fregner, andre ikke. Jeg selv kan ikke fordra mine!

Marianne skrev 2008-04-17:

Jeg synes jeg blir ekstra stygg om sommeren for da synes fregnene mine og jeg bruker sånn overmasse pudder i ansiktet. Men det blir borte med en gang. Jeg liker ikke å ha fregner i det hele tatt. Er det dyrt med laser? Er det farlig?

anonym skrev 2008-04-24:

Laser er ikke farlig, de vet hva de driver med.

Fregne jenta skrev 2008-05-09:

Jeg liker ikke mine fregner og jeg har gjort mye for å fjerne dem. Her har jeg en oppskrift på en maske som faktisk virker! Selvfølgelig blir ikke alle fregnene borte, men jeg mistet tydelig mange.

Ta en eggehvite i en bolle, og sett den oppå en kjele med vann i og kok opp vannet. (Da fordamper det opp og eggehviten begynner og stivne) Tilsett en spise skje sitronsaft,rør i eggehviten til den ser tjukk og klompete ut. Sett det i kjøleskapet. Så blander du 2 spise skjeer naturell joghurt med 2 ts pepper og en spiseskje sitron.

Når eggehviten er blitt kald, blander du de to tingene sammen. Ha på til det ser gult og stivt ut(ca 2 timer) Lykke til! PS: det er ekkelt og ha på seg,(men er verdt det)Du burde ha med et håndkle for og tørke når det renner.

Hmm skrev 2008-06-01:

Hvor mange ganger må du ha på masken? :)

Even skrev 2008-06-02:

Jeg lurte på en ting: om sommeren, hvis man soler seg masse, da kommer fregnene men jo mer du soler deg jo brunere blir du også så fregnene blir jo jevnet ut. gjør de ikke det? Håper på svar :D

Ane skrev 2008-07-02:

Fregner er kjempevakkert! De som har fregner er heldige.

;) skrev 2008-07-03:

Hvis man har fregner i ansiktet og soler seg, er det fregnene som først blir synlige før brunfargen i ansiktet kommer. Da får man mange fregner. Jeg selv har fregner og liker dem ikke. har hørt at man skal ta sitronsaft på, men det bleker jo huden også :S

Kommentarside: 1   2    3   


Diskuter fregner

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere