Kjerringråd logo

Håravfall - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om håravfall.

Jarle skrev 2009-09-25:

Takk skal du ha, bh. Dette ser ut til og virke. Det har allerede begynt og danne seg nye hår i hodebunnen hvor jeg har viker. I tilleg til brakebær, har jeg brukt ølgjær.

Heisann skrev 2009-11-24:

Hva er brakebær, og hvor får man kjøpt det?

Heisann skrev 2009-11-26:

Never mind, litt googling viste at det er einebær.

MonicaPonika? skrev 2010-01-27:

Jeg er ei jente på 14 år, som er ganske utolmodig på å få langt hår. Jeg har hørt at det vokser fortere hvis man tar B-vitaminer. Er det sant? Håper noen har et bra svar til meg.

BT skrev 2010-02-07:

Jeg begynte og få måne som 20-åring. Da sluttet jeg med gele og hårvoks for godt. Klipte meg helt kort og brukte balsam. Nå er håret mitt tett og tjukt, og jeg mister ikke lenger hår.

Meg skrev 2010-02-25:

Skal ølgjærtablettene fra Bjäst svelges med vann, eller tygges? Er litt usikker. Frem til nå har jeg svelget dem.

jan skrev 2010-03-23:

Hvor får man kjøpt brakebær?

Ole skrev 2010-03-23:

Til Jan: Brakebær er det samme som einerbær til opplysning. Har du sjekket hos noen helsekostforretninger? Jeg regner med de selger einerbær der.

Muffin skrev 2010-06-13:

Håravfall kan av og til komme av jernmangel, særlig hos jenter som har store mensblødninger og/eller vegetarianere. En kur som er å anbefale ved jernmangel er 1 kopp brenneslete, 1 glass melkesyregjæret rødbetjuice og en aprikos daglig. Jeg har prøvd dette selv og det fungerer.

hårlaus skrev 2010-11-07:

Hvor får man kjøpt ølgjær tabeletter? Har sett etter det da jeg mister sinnsykt mye hår, men finner det kun i pulverform. Mista mye hår da jeg gikk på antidepressiva, og da jeg slutta mista jeg nesten ikke hår mer. Gleden var kortvarig da jeg etter 6 mnd uten medisiner mister mere hår enn noen gang.

Hjelp skrev 2010-11-26:

Hvordan stopper man håravfall? Jeg har gått på ølgjær, men ble tom for noen uker siden, har ikke vært å kjøpt nytt. Men jeg mister hår uansett. Det er vel ikke mye, kanskje mellom 10 - 30, max 60 hårstrå om dagen. Jeg syns det er atlfor mye og jeg merker så sykt godt at jeg mister hår. Det har blitt ekstremt luftig, og det er steder hvor man kan se rett inn i hodebunnen. Før jeg mistet hår hadde jeg så tykt hår at jeg såvidt klarte å holde det med en neve/hånd. Jeg sliter med dette psykisk. Aner ikke hva jeg skal gjøre. Det er absolutt helt forferdelig, mitt livs største mareritt. Jeg er desperat etter hjelp. Har vært hos lege mange ganger, uten hjelp å få.

Anki skrev 2011-02-28:

Vitamin og mineralmangel kan gi hårtap. Sjekk det ut.

Hairy mary skrev 2011-03-24:

Gikk på cellegift i ett halvt år, og etter noen mnd. begynte jeg å bli tynnere i håret, så fikk jeg flekkvis håravfall 5 forskjellige plasser på hodet. Når jeg først begynte å miste håret, gikk det veldig fort. Jeg kunne dra ut store klaser hele tiden av håret, og alle klærne og huset var perforert av hår. Jeg fikk råd om å klippe håret mitt(jeg hadde langt hår) for da ble ikke håret så tungt, ergo at man mister mindre hår. Jeg tok ikke det rådet og det angrer jeg på i ettertid. Til jul måtte jeg glattbarbere hodet mitt,for alt håret jeg hadde igjen på hodet kjentes helt dødt ut. Håret er sakte på tur tilbake,men plages enda med flekkene. Fikk injeksjoner der jeg manglet hår. Legen sa at det kunne ta 6mnd. til 1 år for håret begynner å komme tilbake. Det har gått 1mnd siden jeg begynte å bruke middlet og jeg ser masse tynne, hvite hår som kommer på flekkene og merker at flekkene blir mindre.

Hårtaps kur skrev 2011-04-03:

Det finnes noe som heter Recrea forte, ett liniment (væske) som sprayes på hodebunn og masseres inn i hodebunnen, dette selges på apoteket reseptfritt. Dette er effektivt mot å stoppe håravfall. Finesterid som er nevnt tidligere vil bremse den genetiske årsaken til mannlig hårtap. Dette funker veldig bra.

Svein skrev 2011-11-11:

Jeg har også prøvd det meste av det som var av produkter på markedet, uten at jeg fikk noe synlig resultat. For tre år siden fikk jeg anbefalt produkter fra Davines av min frisør. Som vanlig like usikker på hvilke resultat dette skulle gi meg, men denne gang merket jeg stor forskjell fra tidligere. Bruker fortsatt produktene fra Davines og er like fornøyd.

T skrev 2012-01-13:

Dere prater om brakebær/einebær. Må man ut i skogen for å skaffe det, eller kan man bruke einebær fra krydderprodusenten Black Boy? Det er de eneste måtene jeg vet hvordan man kan få tak i dette. Hvis dere har andre tips, tas de imot med takking og bukking.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter håravfall

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere