Kjerringråd logo

kjerringråd > håravfall > håravfall

Håravfall - kjerringråd

Håravfall og det å miste håret kan være svært ubehagelig og sjenerende. Ølgjær er et godt kjerringråd mot håravfall. Rør ut en toppet teskje ølgjær i vann morgen og kveld. ølgjær inneholder rikelig med B-vitaminer og tas lett opp av kroppen. Den kan kjøpes i både tablettform eller pulverform, på apotek eller i helsekostbutikker. Enkelte dagligvarebutikker fører også engelsk ølgjær. Dersom du misliker smaken, kan det hjelpe å ta ølgjær utrørt i juice og håravfall vil være en saga blott.

Håravfall

Engstelig mor skrev 2007-11-19:

Har en sønn på 20 år som begynner å bli tynn i håret. Han er veldig lei seg, og det skjønner jeg godt. Har noen et råd eller tips? Jeg har lest at dette serumet fra biotherm fungerer godt, noen som har prøvd det? Tror jeg prøver det.

Kjell skrev 2007-11-24:

Begynte selv å miste hår i 19-års alderen. Prøvde alt fra ølgjær, alt av det som anbefales av hårprodukter både billige og dyre, men ingenting hjalp meg. Til og med sprøyter med ren B-vitamin. Så eneste som jeg ikke gadd å prøve og som jeg ikke kan avskrive er daglig hodebunnsmassasje slik at man får blodsirkulasjon til hårrøttene.

Anette skrev 2008-01-22:

Jeg gikk på ølgjær før, og dette gjør at hår og negler vokser vesentlig fortere. Men på meg førte det også til at håret datt lettere av.

Harry skrev 2008-02-06:

Ta 1 mg finasterid om dagen oralt. 1 ml 5% minoxidil 2 ganger daglig topikalt hårvask med 20% ketokonazol 2 ganger i uken.

Akuaku skrev 2008-02-09:

Prøv akupunktur. Sørg for at det er en NAFO-akupunktør - de har god utdannelse.

Frisøren skrev 2008-02-29:

Prøv serien fra nisim. Den har hjelpet mange. Men ikke alle er like heldige. Det burde testes av alle. Det eneste som er viktig er at man følger den riktig.

Mr. Hår skrev 2008-04-06:

Det hadde kanskje vært en fordel om bare de som har gode erfaringer skriver inn råd heretter?

Justme skrev 2008-04-09:

Jeg hadde en god del håravfall etter fødsel, i tillegg var jeg ganske tynn i håret ved pannelugg pga dette. Jeg gikk til helsekosten å kjøpte flere pakker med det kjente hårproduktet Arcon Tisane. Jeg mister mye mindre hår nå, jeg vet jo ikke med sikkerhet om dette har noe med produktet å gjøre (liker ikke å gi andre folk falske forhåpninger heller) men det er fullt mulig at dette har hjulpet meg, i tillegg kan jeg nå se små nye hår som har kommet visse steder hvor jeg har vært tynnere før fødselen. Dette er et ganske dyrt produkt så det koster jo litt å gå på det og det sies at man må gå på det i et halvt år for å i det hele tatt kunne se noen resultater. Jeg kommer til å forsette med disse tablettene, jeg håper jo det er dem som har gjort at jeg ikke mister så mye hår nå lengre og at jeg har fått noen nye babyhår. :)

Muttern skrev 2008-04-13:

Jeg har hatt betydelig håravfall etter å ha gjenomgått 36 cellegiftkurer. Nå bruker jeg Engelsk Ølgjær med druesukker hver dag, og håret er like fint igjen. Jeg mistet aldri håret helt, og det tror jeg skyldes øljæret som jeg brukte. Prøv det. Du får det hos Meny og Rema blant annet.

Jeg skrev 2008-05-17:

Bruk luer eller hodeplagg som puster.

Ja skrev 2008-06-09:

Helt enig, bruk hodeplagg eller luer som puster, eller enda bedre: Ikke bruk hodeplagg i det hele tatt.

langtlysthår skrev 2008-06-11:

Enig, fleece er et behagelig stoff, som regulerer bra.

Cristiano skrev 2008-11-28:

Jeg mister hår, det er ikke gøy.

Skallen skrev 2009-01-08:

Luer? Hvorfor finnes det skallede sydlender egentlig? Jeg har prøvd en medisin men siden jeg brukte sporadisk kan jeg ikke si om det hjelper. Min teori er at håret sklir bakover mot ryggen så eneste terapi er å transplantere håret med laser, men det gidder nå ikke jeg å gjøre.

Carmen skrev 2009-04-14:

Har kjøpt engelske ølgjær og håper at det vil hjelpe.

Ikke 30 engang skrev 2009-04-27:

Jeg mister hår/skjegg på halsen. Det er ikke gøy. Jeg får flekker uten hår, noen hissige tips?

Carmen skrev 2009-05-02:

Jeg er allergisk mot ølgjær og har nå sluttet med den en stund nå. Sliter fortsatt med håravfall. Skal ta en jerntest på om jeg mangler den.

htt skrev 2009-05-04:

Alle er forskjellige, så tipset med bruk av ølgjær vil nok ikke fungere på alle. Det er bedre å oppsøke lege eller for den saks skyld hudlege. De kan sette igang kur og slikt. Jeg f.eks. fant ut at jeg hadde hodebunnseksem etter å ha brukt 5år på forskjellige produkter.

C skrev 2009-07-28:

Jeg mistet masse hår daglig, en liten dott hver gang jeg gredde håret. Begynte å trene 3 ganger i uken og har ikke mistet et hårstrå siden.

kini skrev 2009-09-02:

Jeg har lavt stoffskifte og mister mye hår, vet at ølgjær kan hjelpe men har lidelse som gjør at jeg ikke tåler det. Fikk råd om å prøve silicea som de har på kostholds butikk, funker flott på meg iallfall men virket ikke før etter 2 -3 mnd. bruk.

bh skrev 2009-09-16:

Ta 3 rå egg og 1 og en halv neve med brake bær. Knus bæra og visp dem sammen med eggene. Masser hår og hodebunn. Sitt cirka en time eller mer. Skyll dette ut. Gjør det en gang i uken, så mister du ikke håret.

Kommentarside: 1   2   


Diskuter håravfall

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere