Kjerringråd logo

kjerringråd > hårfarge > hårfarge

Hårfarge - kjerringråd

Hårfarge er enkelt å fjerne sier en innsender. Hun skriver som følger. Hvis du får hårfarge på huden, så er det kjempelett og fjerne det med Jif skurekrem. Det går også an å bruke vanlig hårspray. Dette gjelder også hvis du får hårfarge på klær. Hvis du søler farge på klærne, så spray på litt hårspray, og putt plagget rett i vaskemaskinen. Dette fungerer faktisk også på malingsflekker på gulv.

Hårfarging er den prosessen som skjer når man kunstig forandrer hårfargen til en person. Når man gjør dette hjemme så kan man av og til være uheldig å søle litt på det som er i nærheten. Farging av hår kan både være permanent og midlertidig. Men håret vokser alltid ut igjen slik at man får igjen sin opprinnelige hårfarge i etterveksten.

Bruk av kjemiske blekningsprodukter for eksempel, er en permanent måte å forandre hårfargen på. Dette blir permanent på grunn av at man fysisk fjerner pigmentene i håret. Det finnes tonere som gjør at håret bare midlertidig får en annen farge og disse blir vasket ut etter noen sjamponeringer.

Hårfarge

Vera skrev 2008-09-13:

Hei jeg har fått hårfarge på veggen hjemme. Har vært der en stund og har prøvd hårspray og får det ikke vekk og lurte på om dere hadde forslag på hvordan jeg kunne få det vekk.

Jorunn skrev 2008-12-05:

Hjelp har sølt hårfarge på bunadskjorta mi. Noen som vet hvordan det kan fjernes?

Anna skrev 2009-01-22:

Hvordan kan jeg bli kvitt så mye farge som mulig som er i håret?

Anka skrev 2009-01-27:

Enig i det siste spørsmålet der. Ble misfarget sist.

Ann Elin skrev 2009-06-23:

Jeg har pøvd med hårspray men det gikk ikke vekk, hos meg.

Frisøren. skrev 2010-02-09:

Hårspray trikset funker bare rett etterpå. Og ikke med bleking, mørke farger eller farger med mye røde pigmenter.

Maria Johanne skrev 2010-03-19:

Dette er vel egentlig ikke så mye og gjøre med dette, men går det an å lage et middel selv, et blekemiddel til håret? Jeg har prøvd og tatt sitron oppi håret men det funka ikke, noen tips?

maylinn skrev 2010-07-07:

Jeg angrer på at jeg farget håret mitt, finnes det noe jeg kan gjøre utenom å bleke det?

Venn skrev 2011-11-05:

Det finnes produkter som fjerner hårfarge fra håret dersom man har bomma helt på fargen. Dette kan gjøres hos frisør, eller så tror jeg det finnes produkter så man kan gjøre det selv hjemme.

Nanny skrev 2011-12-20:

Jeg har fått striper i håret med er missfornøyd. Hvordan kan jeg fjerne dem?

Xandra skrev 2012-01-08:

Hei, jeg har litt problemer med håret mitt. Jeg har farget håret mitt, og den virkelige hårfargen er begynnt å komme ut igjen. Noen ideer om hvordan jeg kan bleke håret mitt ved naturlig hårfarging?

Susanne skrev 2012-01-08:

Noen tips om å få brun hårfarge ved naturlig hjelp?


Diskuter hårfarge

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere