Kjerringråd logo

Hårfjerning - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om hårfjerning.

K skrev 2010-07-27:

Det finnes en hårfjernings serie som heter Velvet Touch. Dette er en serie som er 100% naturlig og hvor du pusser bort hårene. De hårene som vokser ut igjen blir tynnere og bløtere. I tillegg peeler disse produktene kroppen. Finnes for ansikt, kropp og bikinilinjen.

Dinni skrev 2010-08-17:

Har du forsøkt Velvet Touch?

Naomi skrev 2010-08-27:

Når dere drar på ferie i utlandet, så ta laserbehandling der. Utrolig mange flere mennesker bruker laserbehandling på hele kroppen jo mer sør du kommer, og ikke er det dyrt heller. Jeg betalte ikke mer enn 200 kr for laserbehandling under armene (i Israel). Er nå en og en halv måned siden min første behandling, og bare nå har det begynt å vokse litt hår. Men det må flere behandlinger til for at håret skal forsvinne helt. Uheldigvis er det så dyrt her i Norge, så jeg fortsetter med voksing under armene. Det fungerer kjempebra. Voksing av ben er det mest effektive synes jeg. Etter noen ganger gjør det ikke lenger særlig vondt heller. (trenger IKKE å vente til det stivner slik det står ovenfor).

Naomi skrev 2010-08-27:

Det var forresten en blanding av infrarød- og laserbehandling. Vet ikke om de har en slik maskin her i Norge.

Johnsen skrev 2010-08-29:

Jeg prøvde veet en gang, heldigis bare på en liten del av armen. Jeg fikk en reaksjon som gjorde at det ble brune flekker helt til et halvt år senere. Jeg har ikke turt å prøve det siden.

Kave skrev 2010-09-27:

Sorry, laser fungerer ikke. Jeg har tatt laser hos oslo hudpleieklinikk som skal være landets beste. Jeg har tatt over 60 ganger nå. Tro meg, du vil føle at det funker, men etter 9 mnd. så kommer det ut igjen og kanskje litt mer enn før. Laser funker der og da. Etter ca. 4 uker så kommer det ut igjen. De sier man skal ta det mange ganger. De lover det går bort. Alt jeg merket var at håret ble tynnere, thats it, men grodde rett tilbake igjen etter jeg sluttet med det. Jeg har tatt det 4 år på rad hver 8 uke. Det funker ikke.

Men vil du bli kvitt inngrodde hår og nupper? Det eneste som funker er ingrow hair spray som du får kjøpt på oslo hudpleie klinikk på Majorstuen. Om du tar det på rett etter voksing, så en gang til før du legger deg, altså 3 ganger daglig, om morningen ettermiddag, kvelden i 4 dager etter du har vokset så er det null problem. Jeg er ekstremt kroppsfiksert så det lover jeg funker. Igjen, laser funker ikke men voks funker bedre.

Superfornøyd skrev 2010-10-12:

Jeg vet at laser funker. Jeg dro til Drammen Laserklinikk og fikk fastpris på ubegrenset antall behandlinger i 2 år med Alexandrite Laser. Jeg har prøvd alt før slik som voksing, IPL, elektrolyse, etc. Det er gratis parkering, veldig god service og ingen overraskelser mht. pris.

jente 16 år skrev 2011-04-24:

Jeg er ei jente på 16 år, og jeg har hår på overleppa. Jeg har gått på medisin som man får man økt hårvekst av over hele kroppen. Jeg sluttet med medisinen julen 2009 men har forsatt hår på overleppa. Noen som har gode råd til meg?

Pelsdotten skrev 2011-07-26:

Så godt å lese at det er mange som sliter med hårvekst. Tror jo liksom man er den eneste her i verden som er overgrodd med hår. Grøss, hater det. For meg fungerer barbering best, men det er jo utrolig slitsomt å gjøre det hver eneste dag, (eller annenhver). Har tenkt å prøve laser for hjemmebruk, men er fortsatt usikker på om det vil være bortkastede penger. Har mørkt hår på lys hud. Noen som har erfaringer fra årets modeller, ser at elbutikkene selger apparater til opp mot 4-5000 kroner. Kan det nytte å bruke den på lår og legger? Takknemlig for svar.

Hjelp skrev 2011-08-09:

Jeg er en jente på 16 år og sliter noe helt vanvittig med hårvekst. Det er det eneste som står i tankene på meg dag inn og dag ut, er så ufattelig lei. Store hårvekster på hender, på overleppen, bryn og til og med i nesen. Jeg er helt fortvilet og vet ikke om jeg klarer å holde ut en dag til. Jeg må alltid gjemme meg når folk skal sitte nært meg, og det har jeg gjort i hele 3 år nå. Møkk lei, hva skal jeg gjøre?

Marion skrev 2011-08-25:

Jeg har i dag for første gang vært hos bogstadveien hud og laserklinikk. Jeg har hatt min første behandling, hadde uønsket hår under haka. Håper at det funker.

Hjelp skrev 2011-09-18:

Jeg er ei jente på 17 som sliter med mye hårvekst. Kjæresten min vet ikke om dette og han vil ligge med meg, men det er jo ikke like lett for meg. Er det noen som vet om Laser IPL Rio fra ellos virker? Og eventuelt hvilken av dem? Håper på svar, jeg sliter veldig for tiden.

Hanne skrev 2011-10-04:

Dere kan da ikke spise p-piller som i seg selv er kreftfremkallende og har en vektøkende effekt, samt andre uhyggelige bivirkninger. Er det ikke mulig å heller prøve noe som faktisk er laget for å fjerne hår?

Oppgitt skrev 2011-10-10:

Jeg gir snart opp letingen etter intimhårfjerning som funker. Har prøvd barbering med maskin og høvel, hårfjerningskrem, napping med pinsett, voks og Derma Seta (fra TV shop). Den siste ga en umiddelbar fantastisk myk og god følelse, men jeg fikk litt røde nupper etter en stund. Tror jeg skal prøve dette flere ganger og se om det blir bedre. Er det flere her som har erfaring med Derma Seta?

Ellers har jeg opplevd at det kan hjelpe litt å smøre på Unirens fra Kondomeriet etter barbering for å minske/unngå røde nupper og kløe.

Epilering skrev 2011-10-25:

Jeg vil anbefale å epilere under armer og på legger. Dette er svært effektivt, og det går lenger og lenger mellom hver gang man trenger å bruke den. Jeg vil anbefale Braun Silk épil 7.

Lena skrev 2011-12-11:

Jeg tenner på hårete menn. Men skal ikke være glattbarberte kyllinger, men menn. Hårete armer, brystkasse og mage er utrolig sexy på menn.

Kommentarside:  1    2    3    4  


Diskuter hårfjerning

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere