Kjerringråd logo

Halsbetennelse - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om halsbetennelse.

Ane skrev 2011-04-16:

Skyll jevnlig bak i ganen med munnvann. Så sterkt som mulig. Dette funker som bare det.

Lisa skrev 2011-05-11:

Jeg har hatt halsbetennelse i 4 dager nå. Jeg har fått medisin, men pillene har vel ikke bynt å virke enda. Det er sykt vondt å svelge noe som helst. Jeg klarer ikke svelge mitt eget spytt engang, så jeg må ligge og spytte i en bøtte. Jeg har prøvd is og te med honning, men det funka ikke på meg. Det eneste som jeg syns lindrer litt er fisherman's friend eller andre sterke halspastiller med mint/menthol.

anonym skrev 2011-05-26:

Jeg var hos legen idag og fikk vite at jeg har halsbetennelse. Har hatt vondt i halsen og resten av kroppen i snart en uke nå. Jeg ble satt på kur og håper at dette skal funke. I mellomtiden spiser jeg mye vannis. Dette funker fint for meg.

Syking skrev 2011-09-14:

Jeg er plaget av veldig mye sykdom. Jeg har mye vondt i halsen og plaget med mye forkjølelse. Akkurat nå sitter jeg her med noe både legen min og jeg håper er halsbetennelse. Hun trodde først det var kyssesyken og det trodde jeg også, alle symptomer stemte men blodprøven var negativ (forløpig, skal sjekke på nytt og en uke). Så hos legen fikk jeg medisin som jeg skal ta 4 ganger daglig. Ettersom jeg nå har ligget hjemme i 2 uker med høy feber har jeg funnet ut en hel forskjellige ting som passer MEG men sikkert mangen andre.

Alltid ha vann ståenes ved siden av deg. Du bør helle på med vann selv om det gjør vondt. Det er bra for kroppen og det motvirker feberen. Jeg spiser også en del is fordi det smaker veldig godt. Men det er noe som bare føles bra mens jeg spiser det, etterpå får jeg like vondt i halsen. En annen ting og er også naturell yoghurt. Det er syrlig og det liker ikke bakteriene. Det er også lett og svelge og det er kaldt. Og om du ikke liker dennne yoghurten funker det å blande det med litt honning (veldig godt).

Jeg drikker også mye farris. Jeg synes det lindrer. Det hjelper også å ha en sterk halspastill med enten mint eller lakrissmak. Det som ikke er så lurt er å spise/drikke mye sukker i og med at bakteriene elsker sukker. Hilsen en syk 15 åring

Ingen skrev 2011-10-23:

For det første skal alle vite en ting om halsbetennelse. Det er forskjell mellom halsbetennelse og streptokokker siden halsbettenelse kan enkelt være forkjølelse mens streptokokker fjernes med antibiotika. Derfor vil de fleste gi forskjellige svar om sine plager uten å vite om det er betennelse eller streptokokker.

Malin skrev 2011-12-06:

Jeg brukte ibux. Det funka litt. Det finnes ibux tabletter og flytende. Jeg synes flytende ibux funker best. Hvis du tar ibux tabletter, tar det litt lengere tid, men jeg anbefaler flytende. Du får tak i det på apoteket.

Synne skrev 2011-12-07:

Jeg syns det hjelper å svelge ca. 10 pepperkorn når halsen snører seg sammen. Jeg føler at det åpner litt. Også å koke opp vann med salt i til det blir lunket, for så å gurgle det hjelper med å åpne opp og lindre litte grann.

Patrick skrev 2012-01-28:

Jeg har streptokokker 2 til 3 ganger i året. Jeg kan love dere at det er vondt. Om dere tar en kopp med eple- og kanelte med 2-3 spiseskeer med honning i, blir det mye bedre. Det er på grunn av at honning er naturlig bedøvende.

jente som ikke klarer mer.. skrev 2012-02-24:

Jeg er bare på 2. dagen. Det gjør så vondt i halsen. Har noen gode tips? Jeg føler jeg har prøvd alt.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter halsbetennelse

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere