Kjerringråd logo

Hemorider - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om hemorider.

Turid skrev 2009-04-29:

Jeg har vært plaget av hemorider i mange år etter barnefødsler. Det ble så ille at jeg ble operert. Det hjalp. Nå har jeg det uhyre sjelden, og det går fort over. Jeg vasker meg alltid i baken etter dobesøk. Kosthold med mye fiber og grønt hjelper. Drikker mye vann. Hvis jeg blir stresset, dukker hemoridene opp igjen. Godt signal om å roe ned. Ellers hjelper stikkpille (uten resept på apoteket) eller alcos anal. Heldigvis er det veldig sjelden at det dukker opp nå. Å sitte med rumpa i varmt vann med grønnsåpe, var et råd jeg fikk for lenge siden. Det hjalp den gang, men kurerte ikke før jeg fikk operasjon. Så det finnes hjelp å få.

Anonym skrev 2009-05-02:

Hei jeg har fått en klump, i åpningen av rumpen. Det gjør veldig vondt når jeg sitter og når jeg trekker sammen rumpemusklene. Hjelp meg..

Mumitrollet skrev 2009-05-29:

Ser at det er mange her som skriver om hemorider. Har dette selv etter tre svangerskap, men de har ikke plaget meg så mye. De er inne i tarmen, men kommer ut ved økt trykk. Pluttselig har jeg fått veldig vondt mot halebeinet. Legen mener at det er hemoridene som forårsaker dette. Er det flere som har det slik? Kjennes ut som noe presser mot halebeinet fra innsiden (sprenging), verking ved halebeinet.

Jente 20 år skrev 2009-05-29:

Vil bare si at jeg syns det er fantastisk at det finnes sider som denne. Jeg har fått en blødende hemoride som ikke gjør vondt, men jeg finner den fortsatt sjenerende. Jeg vil ikke til legen og kan ikke snakke med mine idiotforeldre, så denne siden hjelper veldig. Føler meg alt for ung for denne plagen, men tror jeg skal svelge stoltheten og ta en tur på apoteket. Takk for hjelpen.

Mamma skrev 2009-06-01:

Noen uker etter at jeg fødte sønnen vår ble jeg plaget med hard avføring. Selv om jeg er på do hver dag er det like hardt til neste dag. Dette har ført til at jeg har fått smertefulle hemorider. Jeg må bruke et papir og presse åpningen litt til side for å få ut avføringen. Jeg blør mye, hver dag. Det ser ut som om tarmen er vrengt. Har hørt dette med potet, og tenker å prøve det. Skal også sette meg i vannbad i kveld. Har brukt Sheriprock i noen uker nå, men de blir ikke borte. Det nytter å ha litt sinksalve i åpningen før jeg skal på do, så glir det lettere, og blør ikke så mye.

Maia skrev 2009-06-01:

Svar til Mamma: Har hatt hemoroider i mer enn 30 år, etter en fødsel. Etter mange år ble jeg henvist til sykehus. Jeg hadde endetarmsprolaps i tillegg til flere hemorroider. Legen sa det var slappe slimhinner. Fikk satt på flere strikker og beskjed om å gjøre knipeøvelser. Var bra i flere år, men de har kommet tilbake. Du kan også ha endetarmsprolaps, at litt av tarmen kommer ut. Bruker Ac3 krem. Hjelper noe. Har lest at det finnes en operasjonsmetode som heter HAL (hemorroide-arterie-ligatur). En enklere og mer skånsom operasjon en den gammeldagse. Utføres på enkelte sykehus.

Tom 25 skrev 2009-06-02:

Har hatt blødninger en par ukers tid nå. Har tenkt på at det kan være hemorider. Men det som ikke stemmer helt med det som står innpå her er at jeg ikke opplever smerte og at jeg heller ikke finner noen pose på utsiden. Kan det være hemorider likevel?

Verdt å prøve skrev 2009-06-18:

Jeg har vært plaget med hemoroider i mange år, og prøvd alt av kjærringråd og salver. Aller best resultat har jeg hatt med Elizabeth Arden, Eight Hour Creme. Den lindrer smerten (utrolig nok). Etter et par dagers hyppig smøring trekker hemoriden seg sammen og forsvinner. Når man bare blir desperat nok er alle midler verdt et forsøk.

Ferdi med det skrev 2009-07-06:

Endelig, det har tatt slutt og jeg som på det verste ikke kunne sitte, gå, stå, for ikke snakke om le eller hoste. Jeg har ikke hatt hemorider på evigheter. Vidundermiddelet heter Venapro, det fungerer helt utrolig ihvertfall på meg.

Arild skrev 2009-07-07:

Bruk aloe vera saft rett fra planten. Dette fungerte på meg i allefall. Jeg har brukt det på vorter på fingrene også, og de er borte.

Mumitrollet skrev 2009-07-14:

Jeg prøver meg igjen. Er det noen av dere som har smerter ved halebenet pga hemorrider? Jeg har skikkelig press/verking ved halebenet, og på siden av det. En venninde av meg mener at det kommer av innvendige hemorrider (som jeg har). Har ikke brukket halebenet under fødslene eller ved andre anledninger. Håper på svar. Ferdi: Har du brukt denne salven innvendig også?

Lisa skrev 2009-07-26:

Forsvinner hemorider etter en stund eller må man fjerne dem selv?

Pippi skrev 2009-07-27:

Hei mumitrollet. Jeg blødde 3 dager i strekk ved avføring og fikk etter dette en ekkel pressfølelse i endetarmen. Denne følelsen er daglig og har i tillegg gjort at jeg sliter med å presse ut avføring. Klarer bare å gå på do om morgenen. Jeg har også hatt denne pressfølelse i nedre del av ryggen og ca ved halebenet. Skikkelig ubehagelig. Har nå nettopp vært hos legen og foretatt en anoskopi hvor det ble bekreftet 2 innvendige hemoroider. Så er tydelig at disse gir en slik følelse. Irriterende, det kjennes ut som man må trykke/gå på do hele tiden. Jeg har prøvd stikkpille uten hell. Har noe hjulpet hos deg?

Meg skrev 2009-07-30:

Må legen se på hemoriden bak i rumpa? I så fall har ikke jeg lyst til å gå til legen, selv om jeg blir bedre. Jeg er sikkert halvparten så ung som de fleste her og syns det er kjempeflaut å ha hemorider. Jeg prøvde en salve men den har ikke virket i det hele tatt. Hjelp!

Donald Duck skrev 2009-08-01:

Jeg regner med at det er hemorroider jeg også har. Jeg har funnet ut at ved å vaske meg godt med såpe hver gang jeg har avføring, holdes de i sjakk. Problemet ser ut til å komme lettere hvis jeg f.eks. er svett en hel dag (i rumpa), eller er nødt til å gå på do på steder hvor jeg ikke kan få vasket meg etterpå. Det er ikke mulig å bli helt ren av bare toalettpapir. vask med såpe etter hver gang du driter. Det funker for meg koster ingen ting.

Smerte skrev 2009-08-08:

Er en mann på 27 år som har vært plaga med dette i mange år, det har kommet å gått i perioder, noen korte som bare noen timer, andre opptil 1 uke. har prøvd sherproct (eller hvordan det skrives?) salve, den funka littegrann. Har ligget sidelengst i fosterstilling med en pute mellom knærne, det funka litt for å dempe smerter, men det kommer helt ann på hvor stor smerte man har. Jeg har som nå, store smerter og vet ikke helt hva jeg skal gjøre, må plutselig bryte avtaler pga. et do besøk. Det er pinlig, med tanke på at det kanskje ikke alltid passer å si at man har hemorider til alle man omgås daglig.

Happy skrev 2009-08-08:

Jeg har prøvd alt som er av råd. Krem og stikk piller, ingenting hjalp meg Jeg ble operert i mai 09. Er kjempe glad for at jeg har gjort det.Litt ubehag et par dager, men det var det verd.

Jente 15 skrev 2009-08-12:

Jeg har hemoroider og har bare hatt det i ca 2 mnd. Jeg har brukt en sånn kombinasjons pakke med stikkpiller og salve men det går ikke bort. Jeg har ikke lyst til å operere det bort fordi så mange har sagt at det gjør noe helt sinnsykt vondt. Gjør det det? Også lurer jeg på, kan man få forstoppelse av det? Jeg har ikke vært på do på snart 5 dager og begynner å bli litt bekymret.

Bacun snue skrev 2009-08-20:

Jeg går ligget med influensa i en uke nå. Sykdommen virker det som er over, men jeg har fått noe plager i etterkant. Jeg har hatt diaré i 5 dager nå, og for fire dager siden begynte jeg å tørke blod. Det gjør helt sinnsykt vondt å gå på do, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for å lindre smertene. Takk for tips, men er det noen som har kombinert disse plagene med diare?

Jaki skrev 2009-08-26:

Her er løsningen: Få tak i Propolis tabletter. Knus dem og tilsett litt vann slik at du kan røre det ut til en grøt. Smør på om kvelden. Etter 1-2 netter er hemoridene kraftig redusert eller helt borte.

Ice gel skrev 2009-08-28:

Den icegel som man får kjøpt funker som bare det, brukt den litt nå, og merker store endringer, sykt ondt til å begynne med, men er verdt det.

Kommentarside:  1    2    3    4   5    6    7    8    9    10   


Diskuter hemorider

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere