Kjerringråd logo

Hemorider - kommentarer side 10.

Fortsettelse av kommentarer fra side 9 om hemorider.

Scheriproct skrev 2011-10-18:

Har lest mange inlegg fra folk som plages med hemorider. Har selv hvært plaget med dette mange ganger. Fikk for mange år siden råd fra en lege om og smøre innvendig i rektum med en salve som heter Scheriproct rektalsalve. Kjøp stor tube og lykke til. Dette har fungert bra for meg hver gang. Den er reseptfri på apotek.

Jente 20år skrev 2011-11-08:

Jeg har hatt store plager med store hemoroider, analprolaps(slimhinnen kommer ut akkurat som en hemoroide). Jeg hadde også delvis rektal prolaps. Grunnen til at jeg vet dette er at jeg har brukt det beste kjærringrådet som finnes for ille plaga pasienter. Jeg har gruet meg mye og ventet 2,5 mnd. på operasjon etter forsøk med andre behandlinger i 12 mnd. Altså over ett år der tarmen (prolapse og hemoridene) kommer ut ved hvert do besøk. Dette må trykkes inn, kjennes og gir ubehag og smerter. Har ikke noe annet å si enn at jeg til nå ikke har hatt utholdelige smerter.

Sist men ikke minst gleder jeg meg til og kunne ha på meg klærne jeg vil, reise og ha et psykisk normalt liv. Operasjonen er dagkirurgisk. Men jeg ligger faktisk i sykehussengen nå. Jeg skulle slappe av her til i morgen for å unngå blødninger da jeg reiser med fly. Det anbefales for deg med store smerter og ubehag.

Jeg vet det ikke er lett, skummelt å alt dette. Har vært der selv og det er derfor jeg sktiver dette. Jeg vil at andre som har disse uoverlevlige plagene skal tørre og få et nytt liv. Operasjon tar ikke så lang tid, alt etter hvor mye det er, men ca. 20-25 min. fikk jeg bedkjed om. Du sover uansett så det spiller ingen rolle. Narkosen er ikke noe å bekymre seg for.

Håper det betyr noe at jeg skriver dette, men det tror jeg for synes selv det står lite på nett. Jeg har også bekymret meg for å gå på do. Jeg måtte på do istad, trodde jeg, og fikk 2 klyster. Det kom da en del blod bare. Det er viktig at det som kommer er mykt. Jeg kjente at det svei litt, men det var løst og dette har til nå overrasket meg positivt.

Klem til alle frustrerte, plagede mennesker der ute, du kan gå hjelp. Men du må tørre og gjøre det og tro på de som er rundt deg.

Line skrev 2011-11-09:

Jeg våknet søndag morgen med store smerter i stumpen. Gikk for å sjekke dette og det så nesten ut som en stor drue som tøyt ut. Jeg klarte hverken å sitte eller ligge, tok smertestillende for å få sove litt, men det funket ikke heller. Jeg kom meg til legen mandags morgen, og han tilbydde og snitte de opp med en gang, men dum som jeg var ville jeg prøve noen salver først. De lindret smerten umbiddelbart og ble mindre, det er nå onsdag og den er på størrelsen med ei ert. Men jeg har kjent at det er noe på hemoroiden som kjennes ut som rur, og er hvitt. Er dette normalt? Jeg vet ikke om jeg skal vente på at den detter av og ligger i trusa eller at den skal komme seg inn?

Salvesen skrev 2011-11-16:

Jeg har også brukt denne salven med stort hell. Det er lettvint med rør som smører hele veien. Det blir ikke noe klin og ikke noe ekkelt. Det anbefales.

H34 skrev 2011-12-02:

Hvor kjøpes vidundermiddelet Venapro? Fåes det kjøpt i Norge? Takknemlig for svar.

Fast grønnsåpe istedet for Eis Gel skrev 2011-12-26:

Et gammelt råd jeg har brukt flere ganger når de har dukket opp. En boks med ren grønnsåpe (i plast eske), ikke flytende på flaske, men fast i boks - som du smører rett på når du står i dusjen. Svir noe infernalsk en liten stund (minutt eller tre). Når svien avtar tar du dusjhodet og spyler godt så du får bort såperestene. Resultat: De krymper raskt - trekker seg tilbake, samme effekt som andre her sier de har fått med Eis Gel. MERK: Vet ikke om dette rådet funker eller er tilrådelig for innvortes bruk, har selv bare prøvd dette på utvendige hemoroider.

Er dette hemorider skrev 2012-01-04:

Jeg har en klump akkuratt i åpningen på rompehullet. Den gjør ikke vondt, og klør heller ikke, men den er mye større enn selve ringen.

Sissi skrev 2012-01-05:

Det ultimate middelet mot hemorider tror jeg er et sunt og nøysomt kosthold. I tillegg til mosjon som man ikke trenger og gå på dyrt treningsstudio for og få. Man kan bare gjøre husarbeid, hjelpe syke og eldre og gå turer og det er helt gratis. Spis også veldig grovt brød.

Afrodite skrev 2012-01-29:

Jeg har ikke hemorider (sjekket hos lege), men som jeg allikvel klør, både utvendig og utvendig. Det at man klør gjør jo ikke saken bedre.Jeg har blitt henvist til hudlege for å sjekke om jeg har hudlidelse, som legen kalte det så fint. Er det noen der ute blandt mine medborgere som har noen tips? Må kunne brukes innvendig også? Hilsen en som klør seg til blods snart.

Leii.. skrev 2012-08-05:

Jeg ble operert for blindtarmbetennelse på begynnelsen av året, og som en følge av det, i kombinasjon med medisiner, fikk jeg hemorider. Jeg har hatt det av og på siden. Jeg var hos legen og fikk stikkpiller, men de hjalp lite. Jeg er så lei av å ikke kunne bøye meg uten at det skal gjøre vondt. Jeg har prøvd aloe vera, men det lindrer bare en liten stund. Er det noen som har den absolutte vidunderkuren?

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10  


Diskuter hemorider

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere