Kjerringråd logo

Hikke - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om hikke.

Hikkemann skrev 2010-12-21:

Takk for tipsene. Jeg hadde hikket i 5 dager. Prøvde å holde pusten mange ganger. Det fungerte noen ganger , men det hikken kom igjen. Nå har jeg prøvd å drikke, mens jeg holdte pusten. Det fungerte med en gang.

M.J skrev 2011-02-09:

Jeg hadde hikke en gang, da prøvde jeg å holde pusten og svelge hardt 2 eller 3 ganger. Dette virka skikkelig bra.

Marius skrev 2011-02-10:

Jeg har et godt råd om hikking. Det har plaget meg grønn i alle år og nå er jeg lei, men endelig har jeg funnet en metode som hjelper og det er å drikke på feil side av glasset mens du er opp ned. Ta så mange slurker du klarer og vips så er hikken borte vekk.

Petter N skrev 2011-03-07:

Bringebær, 1 ts bringebærsyltetøy fungerer hver gang, utrolig men sant. Øyeblikkelig effekt etter at det er kommet i munnen. Det trenger ikke veien om magen engang for å funke.

Joakim skrev 2011-03-08:

Har en ting som bestandig har fungert, uten untak. Hold for nesen mens du drikker et glass vann.

slitsomt skrev 2011-05-11:

Jeg lurer på om det er noe man kan gjøre for å forhindre at man plutselig hikker. Det er ikke mat eller drikke-inntak som er grunnen. Man våkner med hikke og det er det siste jeg gjør før jeg legger meg.

Ragnhild skrev 2011-05-21:

Jeg har virkelig rar hikke. Jeg hikker bare når jeg svelger drikke. Det er irriterende, og kan holde på i flere døgn. Da fungerer ikke tipsene der man drikker, men å holde for nesa, holde pusten og svelge tre ganger fungerer kjempebra.

Danis skrev 2011-05-31:

Jeg er ikke akkurat positiv til slike råd, men nå etter 15 min i senga uten å få fred prøvde jeg å svelge 3 ganger mens jeg holdt igjen nesa, og nå kan jeg se frem til en Hikkefri natt. Tusen takk for alle gode råd.

Meg skrev 2011-06-26:

Hadde hikke før idag, fant denne linken nå, og akkurat når jeg gikk inn på den fikk jeg hikke. Prøvde alt utenom bringebærsyltetøy, men det virket ikke. Jeg får hikke nesten hver dag, men varer som regel ikke i mer enn 10 min så bare venter til det slutter av seg selv.

marius skrev 2011-07-01:

Hold for nesen og svelg 3 ganger uten å puste(skal være tungt å svelge). Prøvde dette, og nå hikker jeg stort sett bare en gang, og så er det over.

Kristine skrev 2011-07-02:

Stå på ett ben og tenk på is (kuleis for eksempel). Det her gjør jeg hver gang jeg hikker, og det funker faktisk. Vet det høres helt teit ut, og første gang du prøver det ender det sikkert opp med latterkrampe fordi det faktisk funker.

Kristine skrev 2011-07-18:

Hold for nesen og svelg 3 ganger uten å puste(skal være tungt å svelge). Prøvde dette, og nå hikker jeg stort sett bare en gang, og så er det over. Jeg spiste litt for fort i sted, og begynte å hikke. Utrolig irriterende og fikk den ikke bort. Så tenkte jeg å bare prøve dette. Det er et utrolig godt tips. Selv om det var litt vanskelig å svelge 3. gang uten noe å svelge og uten å puste imellom, gikk det. Hikken min forsvant med en gang, og forsøket tok under 1 minutt. Det anbefales.

Hickup skrev 2011-07-29:

Ta en spiseskje med bringebærsyltetøy og hold pusten rett etter på så lenge som du klarer.

Ingrid skrev 2011-08-02:

Drikk mye vann mens du holder en hånd opp. Det funker alltid hos meg.

Gretchen skrev 2011-11-02:

Etter å ha lest alle disse tingene sluttet jeg å hikke, kanskje fordi jeg fokuserte på noe annet.

Kommentarside:  1    2    3    4  


Diskuter hikke

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com