Kjerringråd logo

kjerringråd > høyt blodtrykk > høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk - kjerringråd

Har du høyt blodtrykk? Blodtrykket kan reguleres ned gjennom å jevnlig drikke granskudd te. Oppskriften på ten er: 3-4 ferske granskudd trekkes i en liter vann i 15 minutter. Drikk en kopp morgen og kveld. Dette stabiliserer forhøyet blodtrykk. Slutt aldri med blodtrykksmedisin uten med legens samtykke.

Høyt blodtrykk

Blodtrykker skrev 2008-06-08:

Hei, til alle som plages litt med høyt blodtrykk, så har jeg funnet noe som kan være med på å gjøre hverdagen litt lettere. Jeg fant en billig digital blodtrykksmåler. Med denne kan du sitte i fred og ro hjemme og ta blodtrykket på deg selv, så får du holdt et lite øye med det selv også. Den er enkel å bruke så selv litt eldre mennesker som meg selv får det til.

Høyt skrev 2008-06-23:

Høyt blodtrykk kan også komme av forkalkning, slik som det var tilfelle hos meg.

Høyt blotrykk skrev 2008-08-25:

Da jeg fikk diagnosen høyt blodtrykk kjøpte jeg denne boka og jeg synes de råd og tips som sto der var uvurdelige.

Cally skrev 2010-01-23:

Jeg har sprukne blodkar i kinnene og lurer på om det finns noen behandling for det.

Ozzy skrev 2010-04-21:

Hei, er en gutt på snart 32, var til legen her om dagen fikk beskjedat blodtrykketvar alt for høyt, ca 160 over 80. Det ble tatt blodprøver og fikk rekvisjon til spesialist. Jeg selv spiser variert og ser på meg selv som rimelig aktiv. Det vil si at det koster meg ikke så mye å løpe 12 km f.eks. Så jeg skjønner ikke så mye av dette, jeg. Jeg lurer på om dere har noe tips til meg. Jeg så dette med granskudd, virker det med granskuddsirup? Eller har dere andre tips? Mine symptomer er svimmelhet til tider, røde kinn som jeg selv kjenner sprenger litt, og litt tåke på mine øyne (sjeldent), på forhånd takk.

Superb skrev 2011-03-04:

160 over 80 er ikke så høyt. Jeg har akkurat fått utskrevet medisin for blodtykket mitt som var 150 over 110. Det var heller ikke faretruende høyt sa legen, men jeg har mye ubehag som spreng og prikking under huden og hodepine. Det er visstnok undertykket som ikke bør være for høyt. Røykeslutt, kostholdsendring og mosjon hver dag er flott. Mitt høye blodtrykk er arvelig, så det må følges nøye.


Diskuter høyt blodtrykk

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere