Kjerringråd logo

Hvitere tenner - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om hvitere tenner.

Førvirra mæ skrev 2009-04-19:

Ok, det er mange tannleger som har sagt sin mening her. Men de sier jo ikke det samme. Om det virkelig er farlig så gidder jeg ikke prøve, men har så kjempe lyst for fargen på tennene plager meg.

enighet? skrev 2009-05-03:

Dette burde noen virkelig sjekke opp. Tannleger vil jo ofte at de skal få mye penger ut fra tannblekning etc. Det finnes jo en tannkrem som skal styrke emaljen, husker ikke navner her og nå, men den finnes. Håper noen snart skriver om resultatene.

Mago skrev 2009-05-23:

Puss tenna med havsalt! Unngå tunga pga smaken.

Hanne skrev 2009-05-29:

Tror ikke man skal bry seg for mye om det etser litt. Tenk bare hvor mye brus, juice og sukker vi serverer tennene uten å bry oss.

Anonym3 skrev 2009-06-01:

Jeg skal begynne med bakepulver. Det er ikke et så sterkt middel, så det kan umulig skade mye. Har regulering på øverste rekke, men den skal av om ca to uker. Så da blir det bakepulverisering på høyt nivå.

Silje skrev 2009-06-02:

Jeg har tenner som er hvite helt til midten av tannen, så går den et kjempestor grense og tennene er skikkelig gule! jeg prøvde bakepulver nå i kveld jeg, visste ikke helt hvordan jeg skulle gjøre det, så jeg fuktet bare tannbørsten og strødde bakepulver til det lå et lag oppå. Alle de som skal prøve slik tannbleking bør aller først skjekke hvordan tannkjøttet er. Neste gang du er hos tannlegen, spør hvordan det står til med tannkjøttet. Hvis ikke kommer du til å angre når du begynner med tannbleking. Tannkjøttet vil bli veldig sårt, rødt, og blø. Mitt trakk seg også oppover, fordi det reagerte så sterkt på bakepulveret. Alle må være veldig forsiktige første gangen. Og sjekk for munnsår, jeg fant nettopp ut at bakepulver i munnsår er IKKE godt. Jeg vil fortsette å prøve dette, men gradvis.

Bamse skrev 2009-06-03:

Dette skal jeg virkelig prøve. Gleder meg til jeg skal legge meg.

Raggamann skrev 2009-06-10:

Det virker som bare de. PS: Du får bedre syn av popcorn.

Kristin skrev 2009-06-16:

Jeg har tenkt å prøve det i kveld.Det høres spennende ut. Gleder meg :D

Tenna skrev 2009-06-18:

Om man pusser litt med salt før man pusser vanlig en gang i mellom, funker det også.

iAM skrev 2009-06-20:

Jeg gjorde det nå i kveld, og det hjalp bare ved 1 gang. Dette er absolutt til å anbefale.

Jente skrev 2009-06-21:

Jeg prøvde å pusse tennene med bakepulver, fikk utrolig vondt i tannkjøttet. Begynte å blø osv, så jeg måtte slutte å gjøre det, men tennene føltes helt klart hvitere.

Ratatata skrev 2009-06-24:

Men funker bakepulverløsningen over lengre tid da? Eller blir de gule igjen så fort man slutter? Ikke planer om og pusse med bakepulver resten av livet liksom.

Malin skrev 2009-06-24:

Ja bakepulver funker. Fikk tipset av en biologi professor engang tibake i tiden. Hun hadde forferdeige hvite tenner, men jeg fikk sår i tannkjøttet som flere av dere skriver, og tror ikke det er så veldig bra for tenna i lengden,men er du desperat etter hvite tenner så sett igang på eget ansvar.

Smil skrev 2009-06-28:

Jeg var hos tannlegen og tok på dette problemet (at jeg ikke har hvite tenner) men hun sa at jo brunere(ikke gulere) tennene er jo bedre er det, fordi det er emaljen som er brun, mens hvis man pusse med bakepulver etser emaljen bort og tennen blir hvite. Så jeg lar være å pusse med bakepulver, er jo pen når man smiler med lukket munn også.

N skrev 2009-07-08:

Men hva er best, salt eller bakepulver siden bakepulveret irriterer tannkjøttet til de som har litt skjørt tannkjøttet ble jeg litt i tvil. Vær så snill å svar meg.

Solveig skrev 2009-07-08:

Bakepulver/baking soda finnes i de fleste tannkremer som lover hvitere tenner, så det er nok ikke farlig. Men som med det meste gjelder vel regelen om måtehold.

Ina skrev 2009-07-12:

Noe du kan gøre hvis du vil ha hvitere tenner, er å dele et jordbær i to, for så å gnikke den ene halvdelen mot tennene. Det funker faktisk.

Ella skrev 2009-07-22:

Er det skadelig hvis man bare prøver et par ganger? to- tre liksom? Har lyst til å prøve men ikke risikere å ødelegge dem.

Per skrev 2009-07-31:

Med flere års erfaring som tannlege vil jeg på det sterkeste anbefale dere å ikke bruke bakepulver. Det er helt riktig at det finnes i mange tannkremer, men i mye mindre konsentrat enn rent bakepulver. Emaljen er svært viktig for god tannhelse og da er det viktig å bevare den.

Janni skrev 2009-08-05:

Dette er jo helt tragisk,funker det eller funker det ikke? Er det farlig eller ikke farlig? Det er det folk lurer på her.

Kommentarside:  1    2    3   4    5    6    7    8   


Diskuter hvitere tenner

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com