Kjerringråd logo

Hvitere tenner - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om hvitere tenner.

Jea skrev 2009-08-08:

Det funker fett, samme med håret også, vil man bleke håret uten å bruke sterke blekningsmidler så kan man bruke sitron og salt.

Lene skrev 2009-08-09:

Dette er ikke lurt. Det er farlig for emaljen din, og tannkjøttet. Det etser. Som dere ser har Trolltusta, skrevet at tannlegen har anbefalt dette. Enten så må ikke tannlegen være helt riktig i hue, eller så har Trolltusta jugd. Dette er ikke bra for tennene. Bare så dere vet det.

Emilie skrev 2009-08-17:

Jeg har veldig lyst å prøve, men jeg vil ikke ødelegge tennene mine. Er det noen andre måter å gjøre det på? Jeg har litt gule tenner og jeg synes det er litt flaut å vise tennene mine om vinteren, for da blir de bare enda gulere, når jeg er blek i huden.

Kristina skrev 2009-08-21:

Vil dette midlertidig skjule syreskade. Jeg skal i brylupp om ei uke, og tannlegen min får ikke gjort seg ferdig før jeg reiser. (Jeg som utsatte tannlegen så lenge)

Znork skrev 2009-08-28:

Jeg prøvde dette i dag. Det smakte forferdelig, så jeg tror heller jeg drar til tannlegen og får meg blekeskinner. Det er argumenter både for og imot, men husk dette: Tannbleking skader tennene uansett om man gjør det hos tannlegen eller om man gjør det hjemme. Er det så vanskelig å forstå for dere som gang på gang spør om dette er skadelig? Selvsagt er det skadelig. Det er en grunn til at bakepulver bobler når det kommer i kontakt med vann. Men noen blåser i om det er skadelig for tennene. Sånne som jeg.

Trond Arnt skrev 2009-09-24:

Bakepulver virker bra, som tannlege kan jeg anbefale dette på samme måte som tradisjonelle blekemiddler for tenner. Det vil selvsagt alltid være risiko for skader på emalje ved bleking av tenner generelt.

tlege skrev 2009-10-12:

Som lege vil jeg anbefale bakepulver. Bakepulver på kort sikt skader ikke tennene og tannkjøttetet. Bruk dette noen uker, så kutt det ut.

Marcus skrev 2009-10-15:

Første gangen jeg brukte det var jeg utrolig redd for den der lyden nå jeg tok vann på bakepulveret. Men når jeg var ferdig med å pusse tennene med bakepulveret var tennene min kjemperene. Uansett det smaker drit, men man blir vant til det.

En som trenger hvite tenner skrev 2009-10-18:

Har fryktelig lyst på hvitere tenner. Det er så flaut å smile, men det med bakepulveret har jeg lyst til å prøve. Men er redd for emaljen, men det er vel ikke mere skadelig med bakepulver enn alt det sukkeret vi har i oss da.

Ona skrev 2009-10-23:

Hei, i skapet mitt på badet står det en boks bakepulver, så innimellom sånn ca når jeg tar ansiktsmaske og hårkur og sånt. Har gjort dette i ca 15 år nå og har aldri hatt noe problem med det. Har nyanse A1 på tennene og på mine 30år har jeg hatt 1 hull (og det er 17 år siden) Så til dere som er skeptisk. Ikke gjør det altfor hyppig, 2-3 g i uka og videre kanskje 4-6 g i mnd.

Miss M skrev 2009-10-24:

Har bestemt meg for å prøve dette et par ganger denne uka. For ikke å skade emaljen for mye skal jeg bare kutte ut sitrus og sukker og alt annet som kan skade emaljen.

Kristianno skrev 2009-11-08:

Whey, ser ut som at den virker. Skal prøve idag.

Johan skrev 2009-11-11:

Jeg har ganske gule tenner med hvite kalkflekker. Skal prøve bakepulver et par uker nå, så får vi se om det blir noe resultat.

Anne skrev 2009-11-20:

Har så lyst på hvite tenner. Skal prøve det med bakepulver i kveld.

Marie skrev 2009-11-20:

Altså, det er jo ganske logisk at tennene blir hvitere om bakepulveret gjør at emaljen blir dårligere. De med naturlig ikke-hvite tenner har sterkere emalje enn de med veldig hvite tenner.

Anonymous skrev 2009-12-29:

Jeg har prøvd dette i nesten 2 uker nå, men føler ikke at jeg har fått noe hvitere tenner. Det høres ut som det funker for de fleste, så det må være noe jeg gjør feil? Hvis en av dere kunne beskrive akkurat det dere gjør, så hadde det vært til stor hjelp. Ville virkelig satt pris på det. Takk på forhånd.

Gutt på 15 skrev 2010-01-03:

Jeg har regulering, og bare lurte på om at hvis jeg pusser tennene med bakepulver, så blir tennene mine hvite bortsett fra der jeg har regulering? Blir litt dumt når jeg tar av reguleringen at jeg har gule firkanter på de hvite tennene.

Emilie skrev 2010-01-05:

Dette er den dummeste ideen jeg har hørt om. Dette etser på emaljen, og har du ført ødelagt emaljen, går det aldri an og bygge den opp igjen. Å bruke bakepulver, natron og sitron jevnlig er direkte skadelig for tennene, det er denne etsingen vi motvirker ved å pusse tennene og bruke fluor eller munnskyll. Ved å bleke tennene hos tannlege, får du like store skader på emaljen som du får ved å drikke et glass brus. Å utsette tennene for jevnlig etsing er selvfølgelig ikke bra. Dra heller til tannlege og få det ordentlig gjort en gang, enn å utsette tennene for gjentatte skader ved å gjøre dette hjemme. Uansett vil resultatet bli mye bedre hvis det blir gjort hos en tannlege.

kallepunt skrev 2010-01-14:

Jeg ser hvordan bakepulver kan rense opp en kaffekanne som er brunsvart av å stå for lenge. Selvfølgelig virker det nok, men det er klart det er skadelig. Det er sterke saker.

Gutt på 17år skrev 2010-01-17:

Det går helt greit å bruke bakepulver så lenge dere pusser tennene med vanlig tannkrem etter dere har brukt bakepulver. Det fins mange metoder å få hvite tenner på, blandt annet å legge seg på solarium og åpne kjeften. UV-stråler, det stråler altså i tennen dine og de blir hvite. Så det er bare å smile som aldri før neste gang du tar sol.

Vemund skrev 2010-02-07:

Du skal ikke blande det med vann, fordi bakepulver reagerer på vann, det er derfor det etser litt i munnen. Bruk bare bakepulver.

Kommentarside:  1    2    3    4   5    6    7    8   


Diskuter hvitere tenner

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere