Kjerringråd logo

Hvitere tenner - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om hvitere tenner.

Mariell skrev 2011-04-17:

Det står jo at man skal pusse tennene med bakepulver før den orgentlige tannpussen, og da pusser man jo bort det belegget som ikke er bra for tennene.

anonym skrev 2011-04-17:

Dette skal jeg teste ut. Skriver hvordan det ble senere i kveld.

Nettopp nå skrev 2011-04-24:

Testet dette nå nettopp. Jeg tok 1,5 teskjeer bakepulver, en teskje hydrogenperoxid og 8 teskjeer vann. rørte til ca. samme konsistens som tannkrem, kanskje litt mer flytende, og jeg pusset. Sved littegranne da jeg kom borti et sår i munnvika, men det gikk over da jeg skylte. Tok en slurk med lunkent vann og skylte munnen godt. Tennene ble rene og noen nyanser hvitere. Ikke dårlig til å være første behandling. Føles rent i munnen, billig og tydelig effektivt. Kan være at dette kan skade tennene noe over tid. Tror jeg blir å holde meg til å blande ut en eller to teskjeer i et glass med vann, og heller bruke som en munnskyll. Det kan kanskje redusere skaden hvis man absolutt skal gjøre dette.

Bakterier? skrev 2011-04-24:

Dreper dette bakteriene også? Mamma bruker bakepulver når hun vasker, blandt annet i kjøkkenvasken, og i dusjen på blandebatteriet, og på toalettet. Det blir skinnende rent, så om dette tar bakteriene i munnen, så er det jo dobbel pott.

Sara skrev 2011-04-26:

Ei veninne av meg anbefalte dette, så jeg har tenkt til å teste det ut. Men jeg har brukket halve fortannen en gang, og lurer på om blekingen vil gjøre noe med dette? Det er jo plastikk. Blir den delen bleket da, eller kommer den bare til å være som den pleier, mens resten blir bleket? Jeg vil jo ikke gå rundt med veldig vite tenner, så er det en halv fortann som er mindre hvit enn de andre.

Thea skrev 2011-05-25:

Nå har jeg prøvd det, kunn en gang! Jeg anbefaler det virkelig ikke. Tannkjøttet mitt har krøpet lang oppover på tennene og det svir fortsatt å pusse tenner. Dette fungerte i hvert fall ikke for meg.

Tilde skrev 2011-06-01:

Tennene blir hart skadet. Og lettere sjanse for hull.

Orakelet skrev 2011-06-01:

Dere må bruke natron, ikke bakepulver! Bakepulver har syre i seg, man pusser ikke tenner med syre! Natron er basisk, altså det motsatte av syre. I USA bruker noen bakingsoda til å pusse tenna med og dette skal altså funke, men bakingsoda er altså NATRON på norsk og ikke bakepulver.

Anonym skrev 2011-06-03:

Hvor lenge varer denne greia da? Jeg gidder jo ikke å pussen tennene med bakepulver hver dag.

Linn Kristin skrev 2011-06-06:

Jeg har forferdelige gule tenner. Jeg skal prøve med bakepulver morgen og kveld, og pusse tennene vanlig etter det selvfølgelig, før jeg skal til syden om 11 dager. Gir tilbakemelding da.

Maria av Isfolket. skrev 2011-06-13:

Det funket for meg. Men forvent ikke veldig synlig resultat før et par dager. Det er utrolig viktig å pusse bak tennene også.

Kristin skrev 2011-06-19:

Må i alle fall skylle godt etterpå. Det er jo litt etsende.

Siki skrev 2011-07-07:

Å spise epler og jordbær hjelper for å få hvitere tenner. Når det gjelder bakepulver så er det best å blande noe sitronsaft og bakepulver og smører dette på tennene før du pusser med tannkrem. MEN for å hindre å etse vekk emalen, ikke la miksen med sitronsaft og bakepulver være på tennene lengre enn 1 minutt. Ellers ødelegger du emaljen. Dette har jeg lest som råd fra amerikanske eksperter på tannpleie.

Siki skrev 2011-07-07:

Ble litt feil i første post. Ikke puss med tannkrem rett etterpå. Skyld godt etter miksen, eller bruk en tannbørste for å forsiktig fjerne miksen fra tennene.

arne skrev 2011-07-07:

Jeg tror det beste er hvis dere bare pusser fronten på de tennene som vises når man smiler/snakker, man får jo aldri hull i de tennene uansett så skaden blir minimal.

Jeg skrev 2011-07-10:

Jeg syntes dette her høres spennende ut. Skal prøve det ut! Men jeg lurer også litt på om jeg skal blande det ut først med vann eller ikke?

Maria skrev 2011-07-25:

Jeg kom på en ting. Funker det å blande litt bakepulver med tannkrem da?

Sofie skrev 2011-08-10:

Hei alle sammen! Jeg advarer dere på det sterkeste med det å bruke bakepulver som tannbleking. Jeg prøvde ut dette her i rundt 1-2 uker og det funket bra, men tennene mine hadde det ikke bra etter dette. Etter jeg hadde prøvd ut dette, fikk jeg masse ising i tennene, og jeg måtte dra til tannlegen. Hun spurte hva jeg hadde gjort og jeg sa at jeg hadde prøvd bakepulver. Hun sa at det skulle jeg aldri ha gjort, emaljen ble helt ødelagt og jeg fikk hull i tennene pga. at emaljen ikke var bra. Jeg har aldri hatt problemer med tennene mine, men etter jeg prøvde dette ble de helt ødelagte.

Chris H skrev 2011-08-13:

Det fungerer veldig bra. Jeg har brukt det nå i 2 år. Har selvsagt ikke brukt det hver dag. ( Max 2 ganger i mnd ) Eller om jeg skal noe virkelig viktig. Jeg pusset tennene mine rett før jeg skulle til tannlegen og hun var ganske overrasket over hvor rene og pene de var. Jeg har aldri nevnt for tannlegen om bakepulveret, så jeg aner ikke om det er noe skadelig.

Jeg fukter tannkosten med vann og så har jeg litt bakepulver i ett lokk som jeg typper tannkosten nedi. Det blir veldig gode resultater fra dag 1. Det kan svi litt om du får det på utsiden av munnen, men det er bare til å skylle seg rundt munnen og så er alt bra. Kos dere.

Linn skrev 2011-08-15:

Fikk seriøst hvitere tenner første gang etter jeg pussa med bakepulver.

Lille skrev 2011-08-23:

Alle som spør om det skader tennene og om det funker osv. Hva med å lese? Har akkurat lest igjennom alle 7 sidene og tatt en vurdering etter det. Jeg fikk høre om dette av kjæresten min fordi jeg klager på fargen på tennene mine, har prøvd det nå i 3 døgn, morgen og kveld og i mitt tilfelle funket det. Men hør på hva folkene her sier, ikke prøv dette før tennene er ferdig utviklet Altså er du 13-16 så IKKE prøv det. Les alle 7 sidene for så å ta en avgjørelse.

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7   8   


Diskuter hvitere tenner

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere