Kjerringråd logo

Hvitere tenner - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om hvitere tenner.

Anubi skrev 2011-09-23:

Jeg har tannstein fra før av og snusfargestoff har lagt seg der en dag jeg glemte å pusse tennene før jeg gikk til sengs. Dette var HELT umulig å få vekk med tannkost+krem og munnskyllevann, ingenting gikk. Jeg er nå desperat fordi jeg ikke kan smile uten å holde munnen igjen. Ser helt forferdelig ut og føles HELT forferdelig å måtte gjøre dette. Jeg har ekstrem tannlegeskrekk og vil i alle tilfeller unngå å gå til en. Hva er resultatene til folk?

Maria skrev 2011-10-16:

For å si det sånn så driver jeg å bruker bakepulver for å få hvitere tenner, og ja, jeg vet at det fjerner emaljen. Jeg tror ikke det er så farlig for en gang drev tannlegen å rensa tennene mine og da skjente jeg at emaljen hadde blitt borte. Ikke fikk jeg noen hull på den tiden og jeg har enda ikke fått noe hull.

Mattiss skrev 2011-11-08:

Bakepulver gjør tennene matte og tørker ut emaljen slik at de ser hvitere ut med en gang. Tannlegen min fortalte meg dette og sa også at det ikke var bra for emaljen.

Live skrev 2012-01-05:

Jeg skal til tannlegen om et par dager, og da skal jeg spørre om dette er noe å ta sjansen på. Jeg har veldig lyst på hvitere tenner, men om emaljen er viktig vil jeg ikke gjøre dette. Så jeg lurer bare på: Trenger vi egentlig emalje? selfølgelig funker dette, for det etser jo bort emaljen på tennene så det hvite underlaget synes, men er det ikke egentlig dette som skjer med all tannbleking da? Jeg ser ikke noen annen måte å gjøre tennene hvitere på. Gir beskjed rett etter jeg har vert hos tannlegen. Kan noen finne ut hva den tannkremen som gjorde at emaljen kom tilbake het? Emaljen min har forsvunnet opp gjennom årene pga. brus og liknende.

Emilie skrev 2012-01-11:

Jeg har hørt at man skal blande det i vann fordi da jeg prøvde uten vann føltes det ut som om det etset i munnen min.

Sara skrev 2012-01-13:

Jeg får vel prøve bakepulver jeg også, bare for å se om det faktisk vil fungere.

Katrine skrev 2012-01-22:

Jeg har gjort dette i 3 dager nå, og merker stor forskjell, men jeg er litt redd for at det skader emaljen på tennene. Jeg har bare tatt tannkrem på tannbørsten og drysset bakepulveret på.

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7    8  


Diskuter hvitere tenner

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere