Kjerringråd logo

kjerringråd > influensa > influensa

Influensa - kjerringråd

Influensa er en virussykdom som spres raskt gjennom dråpesmitte. Influensa kan føre til omfattende sykdomsutbrudd i form av en kraftig forkjølelse. Ofte utvikler influensaen seg til en epidemi som går fra by til by og bygd til bygd. Men man kan jo ikke holde seg unna folk på grunn av influensa så her er et råd som muligens kan hjelpe.

Bruk følgende oppskrift på influensa-te:

Skjær ingefæren i skiver og kok det i vannet i 8-10 minutter. Ingefær er slimløsende og rensende. I tillegg sies det at det er bra for fordøyelsen, så denne influensa drikken skader hvertfall ikke. Om det ikke hjelper for innfluensa så er det i alle fall godt sier innsenderen.

Influensa

Jorunn skrev 2007-01-31:

Ingefær er nok bra for de som tåler den, selv bruker jeg svak salvie-te, en stor kopp. Av den tar jeg to spiseskjeer hver time til det gir seg. Det passer ikke for folk som har mavesår.

m.v.h. Jorunn

Tilla skrev 2008-01-12:

Men er dette for å forebygge eller kurere?

JAG skrev 2011-01-16:

Det høres ikke særlig oppkvikkende ut noen av delene. Jeg anbefaler masse hvile og få i deg nok vann og alt det av mat kroppen vil ha.

Pål Morten skrev 2011-01-27:

Jeg tror ikke jeg kommer meg til butikken for å hente ingefær, men råd om mat og drikker er nok riktig.

Andy skrev 2011-04-27:

Bruk ingefær og sitron i te, på pastaen hvitløk, timian og chilli. Ikke bruk melkeprodukter og ha masse varmt å drikke hele tiden.


Diskuter influensa

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com