Kjerringråd logo

kjerringråd > kalde føtter > kalde føtter

Kalde føtter - kjerringråd

Kalde føtter har vi noen og enhver av og til. Det være seg om det er gulvkaldt der man er eller røykebein, eller hva det måtte være. Det kan til og med bare være en fot som er kald og ikke begge. Det finnes andre ting enn å sette føttene i varmt vann for å få varmen tilbake i de kalde føttene. En dame har send oss et tips og sier som følger.

Enhver føler seg kald på føttene av og til. Da har jeg følgende råd. Bland cayennepepper i talcum, barnepudder eller lignende. Prøv deg litt frem med styrkeforholdet. Dryss blandingen på føttene. Jeg unngår å få det over anklene. Ta på sokker og jeg håper du får følelesen av at det varmer på dine kalde føtter, sier hun.

Kalde føtter

Espa skrev 2007-12-18:

Hos oss er det veldig gulvkaldt, så folk blir ofte veldig kalde på føttene når de er på besøk hos oss. Jeg har derfor kjøpt inn en del gjestetøfler som folk kan bruke. Billige var de også. Kanskje det er et tips til andre også?

Kald på nesa skrev 2009-01-07:

Jeg fryser alltid på nesa. Den er enten iskald eller varm og jeg fryser da som sagt alltid på den. Går hele tiden rundt med rød nese og da siden jeg hele tiden fryser på den. Er det noen som har noen råd til meg ang dette?

Assa skrev 2009-01-19:

Jeg fikk et råd om å bruke røde sokker dersom man fryser på føttene. Jeg fryser til stadighet så jeg skal prøve. Men jeg så på programmet Puls om kalde føtter en gang, og der sa de at det ikke var noe å gjøre med. Jeg synes varmeflaske i senga er fint nå på vinteren, og det hjelper i alle fall.

Kald rumpe, nese og føtter skrev 2012-01-27:

Jeg er 18 år gammel og kan ikke huske en dag i mitt liv der rumpen min har vært varm uten at jeg har stått ved en ovn eller lignende. Tror blodsirkulasjonen i den er redusert. Jeg er alltid kald på bena og nesen. Kanskje det er fordi disse kroppsdeler er dem som stikker lengst bort fra hjertet? Ikke vet jeg, men en ting jeg vet er at til helgen skal jeg gni rumpen full av pepper og babypulver. Lenge leve kjerringråd!


Diskuter kalde føtter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere