Kjerringråd logo

Kattepiss - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om kattepiss.

Kitty/Mions skrev 2010-12-13:

Bly hagl skal også hjelpe - da blir kattene borte

Hmm skrev 2011-03-10:

Er problemet da at man skal kastrere katten sin?

Fyttikatta skrev 2011-03-20:

Et godt tips: Jeg har vert plaget i mange år av kattepiss på døra. For en måned siden fylte jeg opp vann på to 1,5 liters flasker og satte utenfor, har ikke vært en katt der siden.

Hagle skrev 2011-03-22:

Har kommet fram til dette: Gi eieren beskjed. Hvis ikke noe gjøres innen et par uker, tar jeg de med meg i bilen, kjører et øde sted og skyter de. Godtar ikke at nattesøvn, og annet, blir ødelagt grunnet at eierne ikke kan ta vare på dyra sine. Da jeg er jeger, blir dette gjort humant. På 14 år har det heldigvis bare blitt to ganger.

katteglad skrev 2011-04-10:

Anbefaler ikke å bruke salmiakk da det lukter ammoniakk og tiltrekker kattene i stede for å holde dem borte. Har også prøvd Bio-Stalfris med godt resultat.

Katteiere skrev 2011-06-24:

Bio-stalfris heter i dag Capturine pets. Kan anbefales på det varmeste.

Matmor til pusekatt skrev 2011-08-06:

Hagle: Mennesker som deg.. Bare fordi du har ei hagle så gir det deg retten til å ta livet av et dyr. Fordi i dine øyne, er du et menneske og hevet over katten. Jeg blir kvalm.

Fotballjente 17 skrev 2011-09-22:

Sier meg enig med Matmor, mennesker som Hagle gjør meg kvalm, spesielt når personen uttrykker seg slik som han/hun gjør. Svært, svært unødvendig og irrelevant.

Men jeg trenger også litt kattepisshjelp. Fotballskoene mine oser av kattepiss etter en fotballkamp. De har stått ute til lufting nå i en uke, men lukta er fortsatt like sterk. Pisset kom sannsynligvis fra fotballbanen, da de ikke har fått mulighet til å bli pissa på ute. Eddik hjalp ikke i det hele tatt for mine fotballsko.

Bjørn Erik skrev 2011-11-18:

Hvordan skal man få bort kattepisslukt fra sengemadrassen?

æsj skrev 2011-12-04:

Katten vår har begynt å tisse i skinnsofaen og skvetter ellers litt her og der. Dette plutselig etter å aldri tisset på annet enn sitt do eller ute i 1.5 år. Jeg er en fortvilet eier til en hunnkatt på 1.5 år. Den er ikke sterilisert. Kan den være med barn?

Printheth skrev 2011-12-29:

Jeg trenger hjelp til å fjerne lukten av kattepiss. Katten tisser bare i sandkassen, men hele badet lukter av det selv om jeg skifter ut sanden ofte (3-4 ganger i uken). Det er en hunnkatt og hun er renslig og flink til å gå i kun sandkassen, men jeg har virkelig problemer med å venne meg til katte lukten der inne. Er det noen som har råd ang dette? Som sagt, det er ikke urin andre plasser enn sandkassen. Noe man kan spraye med for å fjerne lukten?

pusi skrev 2012-01-31:

Hvilken type kattesand bruker du? Jeg vil anbefale sand kjøpt på dyrebutikk, som klumper seg og er parfymert. Jeg har selv en hunnkatt som har sandkasse inne. Om man gjør rent 2-3 ganger i uken så blir det ikke lukt. Men katten min har tisset noen få ganger andre steder i huset etter at hunn kom i løpetid. Tro om hun vil slutte med det om hun blir kastrert?

Kommentarside:  1    2  


Diskuter kattepiss

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere