Kjerringråd logo

kjerringråd > diare

Diare - kjerringråd

Diaré

Diaré

Diare og løs mage kan ødelegge en hel ferie. Et enkelt kjerringråd er å bruke noe som inneholder stivelse for å få slutt på diare-en. Denne medisinen kan også gis til barn Les mer om diaré.

Diaré

Diaré

Gulrot- kok de til det blir en grøt (kan gis til liten og stor).... Les mer om diaré.

Diaré

Diaré

Kanel- spis 1 ts. tørr kanel oppløst i vann kan lindre kvalme og diaré (ta den gjerne med et glass vann).... Les mer om diaré.

Diaré

Diaré

Diaré er en tilstand som kan føre til uttørking av kroppen. Man skulle tro at kroppen hadde nok væske når diar... Les mer om diaré.

Oppkast

Oppkast

Kvalme, oppkast og diare er det man på godt norsk kaller omgangssyke. Fra tid til annen går det epidemier med ... Les mer om oppkast.

Dårlig mage

Dårlig mage

Dårlig mage får man både hjemme og på ferie. Noen lesere har sendt oss tips til hvordan man kan kurere det. Visste du at potetmel kan brukes som medisin mot dårlig mage? Les mer om dårlig mage.

Omgangsyke

Omgangsyke

Omgangsyke kan man kurere med en te. Denne te-en lager man med fire teskjeer malt ingefær. Ingefær er en av de... Les mer om omgangsyke.

Magevondt

Magevondt

Vil du lindre og kurere magevondt? Vi har fått innsendt et råd som går på hvordan man skal forebygge eller kurere magevondt. Innsenderen sier at hun har brukt det mange ganger. Les mer om magevondt.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere