Kjerringråd logo

kjerringråd > eksem

Eksem - kjerringråd

Eksem

Eksem

Eksem er ikke noe man ønsker seg, men av og til oppstår det likevel. Det er ikke oss bekjent hva årsaken til eksem er, men her er et kjerringråd i alle fall. Les mer om eksem.

Soleksem

Soleksem

Har du kronisk soleksem og prøver å finne hjelp? Vi har fått innsendt et lite tips her. Les mer om soleksem.

Soleksem

Soleksem

Plages du med soleksem så har du funnet riktig side. Soleksem kan nemmelig kureres med ganske enkle hjelpemiddel. Les mer om soleksem.

Atopisk eksem

Atopisk eksem

Atopisk eksem kan oppstå både hos barn og voksen. Til og med babyer og små barn kan ha det. Her er det noen tips til behandling av atopisk eksem. Les mer om atopisk eksem.

Soleksem

Soleksem

Får du soleksem når du soler deg for mye og ofte? Her er et tips til hvordan du kan bli kvitt det. Les mer om soleksem .

Humlestikk

Humlestikk

Humlestikk svir ganske mye, uansett hvor du får det. En innsender har sendt oss et nyttig tips til hvordan man kan lindre smerten ved et humlestikk. Les mer om humlestikk.

Kviser

Kviser

Her er et tips som kanskje kan hjelpe deg å bli kvitt kviser. Ost skal visst være det som gir mye kviser, men hvis man spiser ost uten løpe, så skal det hjelpe. Les mer om kviser.

Rustflekker

Rustflekker

Har du fått rusflekker som er vanskelige å få bort? Her på kjerringrad.com har vi en del tips som går på flekkfjerning, også rustflekker. Les mer om rustflekker.

Svette

Svette

Noen svetter mer enn andre og dette kan være individuelle forskjeller, men det kan også ha noe med magnesiummangel å gjøre. Les mer om svette.

Insektstikk

Insektstikk

Insektstikk kan både hovne opp og klø og til og med være smertefullt. En innsender har brukt urter for å lindre kløen og smertene da noen ble stukket av en veps, men det fungerer nok mot flere insekt. Les mer om insektstikk.

Kjoler

Kjoler

Ser du etter kjoler? Her er det noen tips og råd i forhold til kjoler som du kanskje ikke har tenkt på. Les mer om kjoler.

Magevondt

Magevondt

Vil du lindre og kurere magevondt? Vi har fått innsendt et råd som går på hvordan man skal forebygge eller kurere magevondt. Innsenderen sier at hun har brukt det mange ganger. Les mer om magevondt.

Utslett

Utslett

Har du fått utslett og vet ikke din arme råd for hvordan du skal få bukt med det? Her finner du et kjerringråd mot utslett som kanskje kan hjelpe deg. Les mer om utslett.

Øresmerter og ørebetennelse

Øresmerter og ørebetennelse

Har du ørebetennelse eller øresmerter? Her er det et godt tips fra en innsender, og det virker, sier hun. Les mer om Øresmerter og ørebetennelse.

Hårfjerning

Hårfjerning

Lurer du på forskjellene på typer av hårfjerning? Voksing, laser eller elekrolyse? Her er en test på fordeler og ulemper med forskjellig type hårfjerning. Les mer om hårfjerning.

Rødme

Rødme

Rødmer du i tide og utide? Det er egentlig en naturlig reaksjon som mange har. Hvis du vil lese om det å bli kvitt rødming og det å rødme så kan du ta en titt her. Les mer om rødme.

Kaffeflekker

Kaffeflekker

Har du fått kaffeflekker på tekstiler? Her er et lite tips til hvordan man kan bruke vann til flekkfjerning. Det være seg om det er gamle eller nye/ferske kaffeflekker. Les mer om kaffeflekker.

Flyskrekk

Flyskrekk

Har du bestilt flytur til Roma, Paris eller Londen, eller kanskje innenlands? Men så kommer du på at du har flyskrekk. Her er det 3 tips som kan være med på å hjelpe deg til å slappe av på reisen. Les mer om flyskrekk.

Stoffskifte

Stoffskifte

Høyt eller lavt stoffskifte er noe mange plages med. En leser har send oss et kjerringråd som går på å bruke urter som vi finner i vill tilstand til å regulere stoffskifte. Les mer om stoffskifte.

Lav forbrenning

Lav forbrenning

Hva er forbrenning og hvordan kan vi få økt den? Vi har fått sendt inn et lite kjerringråd som går på å få bedre / høyere forbrenning. Ta en titt på dette tipset slik at du øker den. Les mer om lav forbrenning.

Hårfarge

Hårfarge

Lurer du litt på hårfarging? Det kan være noe griseri å holde på med, men farging av hår behøver ikke å resultere i ødelagte klær eller inventar. Les mer om hårfarge.

Ørevoks

Ørevoks

Ørevoks er både irriterende og upraktisk. En leser har sendt oss noen tips som går an å bruke for å bli kvitt ørevoks. For all del ikke bruk Q-tips, sier hun. Les mer om Ørevoks.

Lukt i fryser

Lukt i fryser

Har du lukt i din fryser, fryseskap eller kjøleskap. Det finnes et ganske så enkelt råd mot problemet. Gjør som det er beskrevet her og bli kvitt lukta. Les mer om lukt i fryser.

Kløe i halsen

Kløe i halsen

Kløe i halsen er irriterende, men det er mulig å bli kvitt problemet med et enkelt middel som finnes i de fleste hjem. Her kan du bli kvitt kløe i halsen. Les mer om kløe i halsen.

Neglebiting

Neglebiting

Har du lyst til å vite hvordan man skal slutte å bite negler? Neglebiting er en uvane som det skal være mulig å kvitte seg med. Les mer om neglebiting.

Bleieutslett

Bleieutslett

Bleieutslett eller bleieeksem/bleiedermatitt er en veldig vanlig lidelse for bleieunger. En småbarnsmor har sendt oss et lite tips som kan være til hjelp. Les mer om bleieutslett.

Fettflekker

Fettflekker

Fettflekker er av de vanskeligste flekker å fjerne. Har du fått det på klær, duker eller gjenstander av tre? Her er det en del kjerringråd mot fettflekker. Les mer om fettflekker.

Lange øyevipper

Lange øyevipper

Ønsker du å få lange øyevipper? Fyldigere og lengre øyenvipper kan man få med å bruke kunstige vipper, men her er et kjerringråd. Les mer om lange øyevipper.

Dårlig ånde

Dårlig ånde

Årsak til dårlig ånde kan være mye. Det kan være symptom på sykdom, men det kan også være andre årsaker. Både voksne, barn og babyer kan få dårlig ånde. Til og med hunder og katter kan ha det. Her er det gode råd mot dårlig ånde. Les mer om dårlig ånde.

Hårkur

Hårkur

En hjemmelaget hårkur kan være vel så bra som andre, skal vi tro en innsender. Hun har sendt oss tips om 3 forskjellige hårkurer man kan bruke. Les mer om hårkur.

Mose på gravsteiner

Mose på gravsteiner

Gravsteiner kan bli utsatt for angrep av både mose, lav og alger. Dette kan være vanskelig å bli kvitt, men vi har fått et par tips som kan være til hjelp for flere. Les mer om mose på gravsteiner.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com