Kjerringråd logo

kjerringråd > feber

Feber - kjerringråd

Feber

Feber

Har du feber eller og eller feber smerter i muskler og ledd? Her er et lite enkelt tips til noe som kan være til hjelp. Les mer om feber.

Forkjølelse

Forkjølelse

Forkjølelse svekker almenntilstanden betraktelig, men her finner du hjelp mot problemet. Her er en oppskrift på en forkjølelseste som ikke bare er helbredende, men også ganske god. Les mer om forkjølelse.

Svette om natta

Svette om natta

Svetter du mye om natta av ukjent grunn? Her er et kjerringråd som kan hjelpe mot nattesvette. Les mer om svette om natta.

Halsbetennelse

Halsbetennelse

Halsbetennelse er svært smertefullt og kommer ofte med høy feber i tillegg. Det som hjelper mot selve halsbete... Les mer om halsbetennelse.

Forkjølelse

Forkjølelse

Har du en forkjølese som du vil bli kvitt? Sår hals og rennende nese og øyne er ikke veldig behagelig. Derfor er det så greit at det finnes kjerringråd. Les mer om forkjølelse.

Vondt i halsen

Vondt i halsen

Vondt i halsen kan være så ille at man får problemer med å svelge. Man kan til og med få feber og hoste av det. Her er det en del tips og kjerringråd mot vondt i halsen. Les mer om vondt i halsen.

Tannkløe

Tannkløe

Holder barnet ditt på å få tenner og har tannkløe? Det behøver ikke bare å klø. Tannkløe kan også være smertefullt. En mor har sendt oss et lite tips mot det. Les mer om tannkløe.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com