Kjerringråd logo

kjerringråd > kløe

Kløe - kjerringråd

Kløe

Kløe

Kløe er ofte allergiske reaksjoner i huden. Det er ikke sikkert du har fått påvist noen allergi, men kløe kan likevel forekomme når man bruker spesielle klær. Her er det noe som kanskje hjelper mot problemet. Les mer om kløe.

Kløe

Kløe

Klør du vettet av deg? Her er et tips til hva årsaken til kløen. Her er stikkordet kjøleskap.. Les mer om kløe.

Kløe

Kløe

Fluortannkrem smøres på det område som klør, sies og ta vekk kløen.... Les mer om kløe.

Kløe

Kløe

Kok opp 1 liter vann med 1 ss salt, avkjøl denne saltoppløsingen og spray på huden, det sies at dette stiller ... Les mer om kløe.

Kløe

Kløe

Press sitron og smør sitronsafen på huden.... Les mer om kløe.

Kløe i underlivet

Kløe i underlivet

Det er ikke alltid det er så mye som skal til for å få bukt med problemet med kløe i underlivet. Enn innsender sier at hun byttet toalettpapir og plagen forsvant. Les mer om dette her. Les mer om kløe i underlivet.

Kløe i underlivet

Kløe i underlivet

Som hjelp mot kløe i underlivet er ofte det enkle det beste. Det er ikke alltid det er dyre fancy medisiner som skal til. Les om et kjerringråd på denne siden som hjalp innsenderen. Les mer om kløe i underlivet.

Kløe i underlivet

Kløe i underlivet

Her finnes et godt kjerringråd mot kløe i underlivet. Medisinske urter og da særlig Aloe Vera kan være til stor nytte. Også når man har kløe i underlivet. Les mer om kløe i underlivet.

Kløe i halsen

Kløe i halsen

Kløe i halsen er irriterende, men det er mulig å bli kvitt problemet med et enkelt middel som finnes i de fleste hjem. Her kan du bli kvitt kløe i halsen. Les mer om kløe i halsen.

Tannkløe

Tannkløe

Holder barnet ditt på å få tenner og har tannkløe? Det behøver ikke bare å klø. Tannkløe kan også være smertefullt. En mor har sendt oss et lite tips mot det. Les mer om tannkløe.

Sår hals

Sår hals

Sår og tørr hals er ikke særlig behagelig. Ofte kan det være kløe i halsen i tillegg. Les om dette kjerringrådet og bli kvitt plagene en gang for alle. Sår hals er ikke noe problem lenger. Les mer om sår hals.

Vannkopper

Vannkopper

Kløe i forbindelse med vannkopper er veldig vanlig. Lindre kløen ved hjelp av dette kjerringrådet. Det skader ikke å prøve. Les mer om vannkopper.

Sopp i underlivet

Sopp i underlivet

Feil PH er ofte det som gjør at man får sopp i underlivet. Her er det noen kjerringråd som skal være til hjelp. Les mer om sopp i underlivet.

Sår som ikke vil gro

Sår som ikke vil gro

Har du leggsår eller sår på leggene som ikke vil gro? En mann har sendt oss et tips som også kan hjelpe deg. Les mer om sår som ikke vil gro.

Tannkjøttbetennelse

Tannkjøttbetennelse

Du kan ha tannkjøttbetennelse uten å vite det. En innsender har sent et tips til hva man kan gjøre for å bli kvitt problemet. Les mer om tannkjøttbetennelse.

Tørre øyne

Tørre øyne

Vil du bli kvitt tørre øyne? Her er det et tips om en urtete som hjelper mot kløe i øynene. Les mer om tørre øyne.

Brent av brennesle

Brent av brennesle

Har du blitt brent av brennesler? Fortvil ikke, det finnes et kjerringråd som skal lindre påde svien og kløen. Les mer om brent av brennesle.

Brent av brennesle

Brent av brennesle

Det er fullt mulig å lindre kløen eller svien som oppstår når man brenner seg på en brennesle. Ta en titt på dette rådet og bli vis. Les mer om brent av brennesle.

Fotsopp

Fotsopp

Fotsopp forekommer både hos barn og voksne. Det kan smitte lett og man får kløe under foten eller mellom tærne. Er din negl angrepet? Her er det råd til behandling av fotsopp. Les mer om fotsopp.

Soleksem

Soleksem

Plages du med soleksem så har du funnet riktig side. Soleksem kan nemmelig kureres med ganske enkle hjelpemiddel. Les mer om soleksem.

Soppinfeksjon

Soppinfeksjon

Plages du med soppinfeksjon? Sopp er en ganske vanlig lidelse og det er ikke sikkert du trenger Canesten for å bli kvitt soppinfeksjonen. Les mer om soppinfeksjon.

Elveblest

Elveblest

Plages du eller ditt barn med elveblest? Det finnes et kjerringråd som kan brukes til behandling av elveblest. Les mer om elveblest.

Stikk av brennesler

Stikk av brennesler

Har du blitt stukket av brennesler? Ved å ta litt fuktig jord og gni den over stikkene der du er brent vil klø... Les mer om stikk av brennesler.

Skjeggsopp

Skjeggsopp

Skjeggsopp kan klø veldig. En innsender har sendt oss et råd som skal være til hjelp mot både skjeggsopp og fotsopp. Les mer om skjeggsopp.

Insektstikk

Insektstikk

Insektstikk kan både hovne opp og klø og til og med være smertefullt. En innsender har brukt urter for å lindre kløen og smertene da noen ble stukket av en veps, men det fungerer nok mot flere insekt. Les mer om insektstikk.

Utslett

Utslett

Har du fått utslett og vet ikke din arme råd for hvordan du skal få bukt med det? Her finner du et kjerringråd mot utslett som kanskje kan hjelpe deg. Les mer om utslett.

Hemorroider

Hemorroider

Hemorroider kan få det til å klø eller svi der bak. Det kan til og med bli små blødninger. Her er et lite tip til hvordan man kan forebygge og bli kvitt hemorroider. Les mer om hemorroider.

Knott

Knott

Får du sommeren ødelagt av knott? Knott er en skapning som stikker oss og suger blod, men det finnes et middel som tar knekken på den. Les mer om knott.

Tørr hud

Tørr hud

Plages du med tørr hud og kløe? Det kan oppstå til alle tider, men vinteren er den vanskeligste tiden. Kanskje din tørre hud kommer av temperaturen hjemme? Les mer om tørr hud.

Underlivssopp

Underlivssopp

Hvordan kan underlivssopp forebygges eller behandles? Her er det en liste over kjerringråd mot og nyttige tips for å unngå underlivssopp. Les mer om underlivssopp.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com