Kjerringråd logo

kjerringråd > kvalme

Kvalme - kjerringråd

Kvalme

Kvalme

Årsaken til kvalme kan være veldig mye. Her finner du et kjerringråd som kan hjelpe mot det problemet. Les om hvordan noe så enkelt som en sukkerbit kan fungere som medisin. Les mer om kvalme.

Kvalme

Kvalme

Kvalm og uvel er vi alle av og til. Peppermynte er en urt som har blitt brukt som medisin i århundrer og her er en oppskrift som viser hvordan den også kan være til hjelp mot kvalme. Les mer om kvalme.

Kvalme

Kvalme

Kvalm og småkvalm kan man bli av så mye, men her er et kjerringråd mot det problemet. Vann med nogo attåt er nok svaret på en god medisin mot kvalme. Les mer om kvalme.

Kvalme

Kvalme

Eddik kan hjelpe mot kvalme. Se på denne oppskriften og prøv den for å se om den hjelper mot kvalmen din. Eddik kan rett og slett fungere som medisin. Les mer om kvalme.

Kvalme

Kvalme

Det kan være mange årsaker til kvalme. Både reisesyke og omgangssyke kan være årsaken til kvalme. Til og med operasjoner og kirurgiske inngrep hvor narkose har vært brukt kan gjøre deg kvalm. Les mer om kvalme.

Kvalme

Kvalme

Kvalme i forbindelse med reisesyke behøver ikke å være så vanskelig å kurere. Finn et kjerringråd her på www.kjerringrad.com. Les mer om kvalme.

Kvalme og omgangssyke

Kvalme og omgangssyke

En som mener kvalme og omgangssyke er det verste som finnes, har send inn noen tips som kanskje kan være til hjelp. Les mer om kvalme og omgangssyke.

Morgenkvalme

Morgenkvalme

Morgenkvalme er et litt misvisende ord. Man kan være kvalm hele dagen under graviditet, ikke bare om morgenen. Er du kvalm og gravid? Her er det tips og råd til hjelp mot morgenkvalme. Les mer om morgenkvalme.

Gravidkvalme

Gravidkvalme

Sliter du med gravidkvalme? En del innsendere har kommet med hva de har fått til å fungere til å bli kvitt gravidkvalme. Les mer om gravidkvalme.

Kløe

Kløe

Klør du vettet av deg? Her er et tips til hva årsaken til kløen. Her er stikkordet kjøleskap.. Les mer om kløe.

Bilsyke

Bilsyke

Plages du med at du eller noen av dine nærmeste blir bilsyk? Til og med hunder og andre dyr kan ha bilsyke. Se tipsene som har blitt sendt inn. Les mer om bilsyke.

Omgangssyke

Omgangssyke

Mot omgangssyke kan man ta 3-4 teskjeer med ingefær. Det vil si ingefær i pulverform. Bland dette i en kopp m... Les mer om omgangssyke.

Reisesyke

Reisesyke

Et vanlig middel mot reisesyke/sjøsyke er ingefær. Du kan kjøpe den i kapselform på helsekostbutikk, eller du ... Les mer om reisesyke.

Diaré

Diaré

Kanel- spis 1 ts. tørr kanel oppløst i vann kan lindre kvalme og diaré (ta den gjerne med et glass vann).... Les mer om diaré.

Magesår

Magesår

Magesår eller mavesår som noen sier, skyldes oftest bakterier. Symptomer på magesår er at man i over lengre ti... Les mer om magesår.

Oppkast

Oppkast

Kvalme, oppkast og diare er det man på godt norsk kaller omgangssyke. Fra tid til annen går det epidemier med ... Les mer om oppkast.

Svimmelhet

Svimmelhet

Er du svimmel? Ofte kommer svimmelhet i forbindelse med annen sykdom og da kan det hjelpe og drikke timian te.... Les mer om svimmelhet.

Omgangsyke

Omgangsyke

Omgangsyke kan man kurere med en te. Denne te-en lager man med fire teskjeer malt ingefær. Ingefær er en av de... Les mer om omgangsyke.

Magekatarr

Magekatarr

Hvis du leter etter tips for å bli kvitt magekatarr så finner du kanskje noe av interesse her. En innsender har sendt oss en metode/middel for hvordan man kan fjerne magekatarr. Les mer om magekatarr.

Hodeverk

Hodeverk

Hodeverk er veldig vanlig. Noen får det etter trening eller når de er gravid. Det kan komme på høyre og venstre side av hodet eller over det hele. Her er det noen råd mot hodeverk. Les mer om hodeverk.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere