Kjerringråd logo

kjerringråd > luft i magen

Luft i magen - kjerringråd

Luft i magen

Luft i magen

Luft i magen kan faktisk kureres med urter. Karve er en vanlig urt her i landet. Se hvordan det kan hjelpe deg mot luft i magen og luftsmerter. Les mer om luft i magen.

Luft i magen

Luft i magen

Plages du med luft i magen? Her har vi fått sendt inn et tips som kan være til hjelp hvis du føler deg litt oppblåst. Les mer om luft i magen.

Luft i magen

Luft i magen

Luft i magen er ikke bare bare. Det har vel alle fått kjenskap til. Her er et tips til deg. Les mer om luft i magen.

Magesmerter og mageknip

Magesmerter og mageknip

Magesmerter eller mageknip kan kureres ved hjelp av et veldig kjent krydder. Pepper er en urt som har blitt br... Les mer om magesmerter og mageknip.

Luftsmerter

Luftsmerter

Årsaken til luftsmerter kan være mange, men her er det et kjerringråd som kan være til hjelp. Kanskje er det din baby eller et barn som sliter med luftsmerter? Les mer om luftsmerter.

Oppblåsthet

Oppblåsthet

Plages du med oppblåsthet? Det kan ha flere åsaker, men oppblåsthet kan også komme av kostholdet og spisevaner. Men det er mulig å bli kvitt det. Les mer om oppblåsthet.

Oppblåst mage

Oppblåst mage

Oppblåst mage kan forårsake smerter. Årsakene kan være mange, men vi har fått innsendt flere kjerringråd til hvordan man kan få hjelp til å bli kvitt oppblåst mage. Les mer om oppblåst mage.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com