Kjerringråd logo

kjerringråd > mus

Mus - kjerringråd

Mus

Mus

Et effektivt kjerringråd mot mus: Bland halvt om halvt med mel og sement på en tallerken og sett det på et d... Les mer om mus.

Leamus

Leamus

Vibrerer øyelokket ditt eller er det andre muskler som er angrepet av leamus hos deg? Her er det hjelp å finne. Les mer om leamus.

Lemus

Lemus

Lemus på øyet er ganske irriterende. Av og til kommer det når du minst ønsker det, men lemus kan kureres ved hjelp av fisk. Les mer om lemus.

Muskelsmerter

Muskelsmerter

Muskelsmerter kan komme fra noe så yskyldig som trening. Vi har fått sendt inn et tips til hvordan man kan bli kvitt smertene. Les mer om muskelsmerter.

Muskel og leddsmerter

Muskel og leddsmerter

Plages du med leddsmerter og muskelsmerter i større eller mindre grad? Her er et tips til noe som kan være til hjelp. Les mer om muskel og leddsmerter.

Museplage

Museplage

Gnager mus på plantene i hagen din? Her er et lite tips til hvordan du kan bli kvitt utysket. Les mer om museplage.

Muskelsmerter

Muskelsmerter

Muskel og leddsmerter kan være til stort besvær. Kanskje dette kjerringrådet vil hjelpe deg. Det skader iallefall ikke. Les mer om muskelsmerter.

Muskelsmerter

Muskelsmerter

Har du trent for hardt og fått muskelsmerter? Føler du at du må holde deg i ro på grunn av at du er så stiv at du nesten ikke får beveget deg? Her er hjelpen like om hjørnet. Les mer om muskelsmerter.

Fuktlukt i kjeller

Fuktlukt i kjeller

Fukt og fuktlukt i kjeller er ikke noen spøk. Dette kan medføre at man ikke får brukt det som lagringsplass. Det finnes imidlertid kjerringråd og hjelp for problemet på denne siden. Les mer om fuktlukt i kjeller.

Gikt

Gikt

Gikt kan både være leddgikt og slitasjegikt, men her er et kjerringråd som sies å være til hjelp for begge deler. Bli kvitt gikt nå. Les mer om gikt.

Leddsmerter

Leddsmerter

Ull av angorakaninen kan være til hjelp mot leddsmerter. Her er oppskriften på hvordan du gjør det. Les mer om leddsmerter.

Svette

Svette

Noen svetter mer enn andre og dette kan være individuelle forskjeller, men det kan også ha noe med magnesiummangel å gjøre. Les mer om svette.

Hikke

Hikke

Plages du med kronisk hikke så kan kanskje disse rådene fungere. Hikke kan nemmelig kureres. Les mer om hikke.

Treg avføring

Treg avføring

Plages du med treg avføring eller full forstoppelse? Ta en titt på dette tipset, kanskje det kan hjelpe deg ut av situasjonen. Les mer om treg avføring.

Feber

Feber

Har du feber eller og eller feber smerter i muskler og ledd? Her er et lite enkelt tips til noe som kan være til hjelp. Les mer om feber.

Sengevæting hos barn

Sengevæting hos barn

Sengevæting er ufrivillig vannlating mens man sover. Det å urinere er et samarbeid mellom hjerne, ryggmarg, ne... Les mer om sengevæting hos barn.

Ryggsmerter

Ryggsmerter

Ryggsmerter er en plage som mange sliter med. Dette kan ha årsak i ganske mye. Ryggsmerter kan både stamme fra... Les mer om ryggsmerter.

Isjas

Isjas

Lidelsen isjas kommer av at isjasnerven kommer i klem. Dette kan det være flere årsaker til. Gravide kan også av og til få symptomer på isjas, men her er et kjerringråd. Les mer om isjas.

SMS tommel

SMS tommel

Har du fått sms tommel av for mye skriving på mobiltelefonen? Her er det noen tips og råd mot sms tommel. Les mer om sms tommel.

Senestrekk

Senestrekk

Får du senestrekk om natta eller når du trener? En kvinne har sendt oss et tips til et lett forebyggende tiltak mot senestrekk og muskelkramper. Les mer om senestrekk.

Isjias

Isjias

Plages du med isjias? En innsender har sendt oss et lite kjerringråd som kan være til hjelp for andre med samme symptomer. Han sier i alle fall at det kurerte hans isjias. Les mer om isjias.

Forkjølelse

Forkjølelse

Har du en forkjølese som du vil bli kvitt? Sår hals og rennende nese og øyne er ikke veldig behagelig. Derfor er det så greit at det finnes kjerringråd. Les mer om forkjølelse.

Mensen

Mensen

Har du lyst til å lese om et kjerringråd mot smerter i forbindelse med mensen? Mens noen synes det er greit med ibux og paracet så synes andre at naturlige midler er det som skal til for å bli kvitt menssmerter. Les mer om mensen.

Rødme

Rødme

Rødmer du i tide og utide? Det er egentlig en naturlig reaksjon som mange har. Hvis du vil lese om det å bli kvitt rødming og det å rødme så kan du ta en titt her. Les mer om rødme.

Flyskrekk

Flyskrekk

Har du bestilt flytur til Roma, Paris eller Londen, eller kanskje innenlands? Men så kommer du på at du har flyskrekk. Her er det 3 tips som kan være med på å hjelpe deg til å slappe av på reisen. Les mer om flyskrekk.

Prolaps

Prolaps

Har du fått prolaps eller bare lurer på hva prolaps egentlig betyr? Her er et lite tips mot problemet som en innsender har kommet med. Vi kan selvfølgelig som alltid ikke garantere at det skal fungere. Les mer om prolaps.

Tunge ben

Tunge ben

Er du plaget av tunge ben? Årsaken kan være dårlig blodsirkulasjon, cellulitter eller åreknuter. En innsender har sendt oss noen tips til hvordan hun kurerer sine tunge ben. Les mer om tunge ben.

Tette øreganger

Tette øreganger

Har du fått tette øreganger? Tette øreganger kommer som regel av at det ligger voks i øret slik at det kan bli en liten propp. Les mer om tette øreganger.

Lumbago

Lumbago

Lumbago karakteriseres som smerter i nedre del av ryggen. Det er ikke det samme som isjias. Ofte kan lumbago være muskulære smerter i korsryggen. Les mer om lumbago.

Hodeverk

Hodeverk

Hodeverk er veldig vanlig. Noen får det etter trening eller når de er gravid. Det kan komme på høyre og venstre side av hodet eller over det hele. Her er det noen råd mot hodeverk. Les mer om hodeverk.

Hovne øyelokk

Hovne øyelokk

Har du hovne øyelokk når du våkner om morgenen? Årsaken kan være væskeansamling. Her er det noen kjerringråd og tips hvis dine øyelokk er hovne. Les mer om hovne øyelokk.

Slapp hud

Slapp hud

Slapp hud kan forebygges. Vi har også fått inn noen tips til hvordan man skal bli kvitt den slappe huden. Les mer om slapp hud.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com