Kjerringråd logo

kjerringråd > sår hals

Sår hals - kjerringråd

Sår hals

Sår hals

Sår og tørr hals er ikke særlig behagelig. Ofte kan det være kløe i halsen i tillegg. Les om dette kjerringrådet og bli kvitt plagene en gang for alle. Sår hals er ikke noe problem lenger. Les mer om sår hals.

Sår hals

Sår hals

Ofte får man sår hals i forbindelse med en forkjølelse.Av og til kan det gå så langt at man mister stemmen. Ta en kikk på dette kjerringrådet og se om det kan hjelpe mot sår hals. Les mer om sår hals.

Hoste samt sår hals

Hoste samt sår hals

Plages du med hoste og har ingefærrot liggende? Da slipper du kanskje å gå på apoteket for å kjøpe hostemedisin mot sår hals og hoste. Les mer om hoste samt sår hals.

Forkjølelse

Forkjølelse

Er du forkjølet eller prøver du bare å finne hjelp mot forkjølelse for en annen. Da har du kommet til riktig nettsted. Her på Kjerringråd kan du få hjelp mot forkjølelse og andre sykdommer. Les mer om forkjølelse.

Vond hals

Vond hals

Vond hals er noe vi alle har av og til. Vond hals kommer ofte samtidig med influensa, forkjølelse eller andre ... Les mer om vond hals.

Stemmeløshet

Stemmeløshet

Har du mistet stemmen og blitt helt stemmeløs? Stemme båndene blir av og til umedgjørlige når man har f.eks så... Les mer om stemmeløshet.

Hovne mandler

Hovne mandler

Har du hovne mandler? En leser har sendt oss en oppskrift på en enkel te mot hovne mandler og sår hals. Les mer om hovne mandler.

Forkjølelse

Forkjølelse

Har du en forkjølese som du vil bli kvitt? Sår hals og rennende nese og øyne er ikke veldig behagelig. Derfor er det så greit at det finnes kjerringråd. Les mer om forkjølelse.

Vondt i halsen

Vondt i halsen

Vondt i halsen kan være så ille at man får problemer med å svelge. Man kan til og med få feber og hoste av det. Her er det en del tips og kjerringråd mot vondt i halsen. Les mer om vondt i halsen.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere