Kjerringråd logo

kjerringråd > søvn

Søvn - kjerringråd

Søvn

Søvn

Søvn må vi mennesker få nok av for å fungere. En innsender har sendt oss et tips til hvordan man kan få nok søvn og unngå søvnløshet. Les mer om søvn.

Søvnproblemer

Søvnproblemer

Plages du med søvnproblemer? Her er en liten oppskrift for deg som plages med å få sove. Les mer om søvnproblemer.

Søvnløshet

Søvnløshet

Søvnløshet kan man oppleve fra tid til annen. Det kan være forskjellige ting som er årsaken til det, men her er et kjerringråd som kanskje kan hjelpe nettopp deg. Les mer om søvnløshet.

Søvnløshet

Søvnløshet

Plages du med søvnløshet eller insomnia som det også kalles? Lag denne te-en og se om det hjelper med å få sove. Les mer om søvnløshet.

Søvnløshet

Søvnløshet

Leter du etter et godt råd mot søvnløshet? En leser har sendt oss dette tipset som har hjulpet henne. Les mer om søvnløshet.

Hoste

Hoste

Hoste i form av både slim- og tørrhoste kan gjøre at man ikke får sove når man skal det. Se dette kjerringrådet mot hoste og bli kvitt hosten en gang for alle. Les mer om hoste.

Sopp i underlivet

Sopp i underlivet

Feil PH er ofte det som gjør at man får sopp i underlivet. Her er det noen kjerringråd som skal være til hjelp. Les mer om sopp i underlivet.

Svette

Svette

Noen svetter mer enn andre og dette kan være individuelle forskjeller, men det kan også ha noe med magnesiummangel å gjøre. Les mer om svette.

Sår som ikke vil gro

Sår som ikke vil gro

Har du leggsår eller sår på leggene som ikke vil gro? En mann har sendt oss et tips som også kan hjelpe deg. Les mer om sår som ikke vil gro.

Ringer under øynene

Ringer under øynene

Mørke ringer under øynene er ganske enkelt å bli kvitt. Få bort ringene under øynene med dette kjerringrådet. Les mer om ringer under øynene.

Snorking

Snorking

Snorking kan være en kilde til søvnløshet for de som er i samme rom. Det å snorke forbindes som regel med kjøn... Les mer om snorking.

Tretthet

Tretthet

Tretthet er noe mange plages med. Særlig er dette et problem som kan øke når det er som mørkest midtvinters. D... Les mer om tretthet.

Kvalme og omgangssyke

Kvalme og omgangssyke

En som mener kvalme og omgangssyke er det verste som finnes, har send inn noen tips som kanskje kan være til hjelp. Les mer om kvalme og omgangssyke.

Poser under øynene

Poser under øynene

Har du mørke ringer og poser under øynene? Her er noen tips til hva man kan gjøre på engen hånd og litt informasjon om behandlingsformer. Les mer om poser under øynene.

Kløe i halsen

Kløe i halsen

Kløe i halsen er irriterende, men det er mulig å bli kvitt problemet med et enkelt middel som finnes i de fleste hjem. Her kan du bli kvitt kløe i halsen. Les mer om kløe i halsen.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere