Kjerringråd logo

kjerringråd > vorter

Vorter - kjerringråd

Vorter

Vorter

Har du vorter som du vil bli kvitt? Det sies at man kan kurere vorter ved hjelp av erter. Hvorvidt det fungerer garanteres ikke. Les mer om vorter.

Vorter

Vorter

Har du mange vorter så har vi her et lite tips til deg. Det er sendt inn av en som sier det fungerer. Les mer om vorter.

Vorter

Vorter

Har du vorter som du vil bli kvitt? Få bort vortene med dette tipset. Les mer om vorter.

Vorter

Vorter

Vorter kan kureres ved hjelp av potetsaft. Ta en titt og se om dette tipset kan hjelpe mot vortene dine. Les mer om vorter.

Vorter

Vorter

Ta en bit plaster, fukt det hvite gassbind feltet med rent vann og strø salt over. Sett på plasteret over vort... Les mer om vorter.

Vorter

Vorter

Er du lei av at en vorte aldri forsvinner? Klipp vorta med en saks ofte. Prøv å klipp så langt ned mot huden s... Les mer om vorter.

Vorter

Vorter

Vorter skyldes en sykdom i huden og som er forårsaket av et virus og her er et kjerringråd mor vorteplagen. De... Les mer om vorter.

Vorter

Vorter

Vorter skyldes en virusinfeksjon i huden. Vanlige vorter på hender og føtter skyldes et av flere virus, som ku... Les mer om vorter.

Vorter

Vorter

Vorter kureres med følgende råd. Kjøp Molkosan på helsekosten. Dynk en bomullsdott i og legg på vorta. Deret... Les mer om vorter.

Fotvorter

Fotvorter

Fotvorter oppstår på grunn av en infeksjon av et vortevirus. Før fotvorter utvikler seg, infiserer vorteviruse... Les mer om fotvorter.

Molusker

Molusker

Molusker er små runde utslett i huden. Disse har ofte samme fargen som huden, og er på størrelse med et halvt riskorn. Hjelp mot mollusker her. Les mer om molusker.

Ømme bryst

Ømme bryst

Har du såre og ømme bryst eller brystvorter? Ta en titt på dette rådet og se om du kan lindre smertene. Her er det kun snakk om et naturprodukt. Les mer om Ømme bryst.

Føflekker

Føflekker

Har du føflekker som du vil bli kvitt? Det finnes kjerringråd mot det. Det går på å bruke enkle remedier som man har hjemme. Dette rådet er sendt inn av en som hørte det fra sin oldemor. Les mer om føflekker.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere