Kjerringråd logo

Kløe i halsen - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om kløe i halsen.

Dorri skrev 2011-03-21:

Hva om man virkelig ikke liker honning, da? Jeg blir kvalm bare av lukta.

Elisabeth skrev 2011-04-11:

Jeg har hatt kløe i halsen og tørrhoste i snart 5 dager nå, det gjør vondt i hode, bryst og kjeve når jeg hoster hvert 30.sekund. Har trykt i meg både hostesaft og repsils, ingenting gjorde det bedre. Men etter å tvingt i meg varm melk med 2 ss. honning, så irriterer ikke halsen meg lenger. Det funket etter første slurk! Har hostet minimalt de siste timene. Fantastisk!

Osloensk skrev 2011-04-16:

Dette kan være veldig ekkelt i virkeligheten. Det beste er å ikke drikke veldig mye i denne tilstanden, særlig hvis det begynner plutselig å klø veldig mye. Det sikkereste er å gurgle med et skje vademacum blandet med to skjeer vann, og hoste ut slimet som kommer. Drikk gjerne alt som er anbefalt her litt etterpå, men ikke vann fra vannkranet.

Martine skrev 2011-05-11:

Hvis jeg hadde hatt honning, så. Hoster meg ihjel her.

Marianne skrev 2011-05-12:

Jeg prøver alt, blir gal på natta.Fikk et råd av min farmor og det hjelper litt hvertfall. Nypeekstrakt og honning i varmt vann (som te). Det får man kjøpt alle matvarebutikker som Meny, Kiwi etc. Bruk to teskjeer nype som søtnes med honning. Det gir masse C vitaminer og smøring for halsen.

Victoria skrev 2011-05-25:

Jeg har tørrhosta i en uke. Det er værst om natta og hjelper ikke med honning. Halspastiller har absolutt ingen effekt. Gjør ikke så vondt i halsen, men hadde halsbetennelse for to uker siden. Hosten kom gradevis med at halsen ble bedre, og nå vil den ikke forsvinne.

Sondre skrev 2011-06-20:

Ja, jeg skulle ønske at jeg hadde honning nå.

Rolf skrev 2011-07-08:

Honning på skje funker som bare det. Det har ikke veldig lang effekt, men det funker.

Nina skrev 2011-12-06:

Tenk på kløen som en form for smerte og ta 2 paracet. Da roer det seg etter en halvtimes tid, hosten forsvinner og du får sove.

Nina skrev 2011-12-28:

Når det er vanskelig å få sove når en har tørrhoste og bare hoster og hoster, som oftes når en skal legge seg om kvelden, så smør mentholatumsalve/kamfersalve under føttene, i fotbuen og hvis du vil. Ta litt på brystet også, men dekk med noe ull eller lignende der. Jeg sover iallefall bedre da, uten alle de hostekulene.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter kløe i halsen

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere