Kjerringråd logo

Kvalme - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om kvalme.

Sammi jenta skrev 2011-06-27:

Jeg skal gi dere noe tips mot kvalme.

  1. Drikk litt limonade eller brus (cola).
  2. Masser magen din.
  3. Sug på en liten sukkerbitt så tenker du ikke stort på kalmen din.
  4. Prøv og ta en dusj.
  5. Det går også og ta litt salt.

Vær så god med tipsene, og håper de virker.

Renate skrev 2011-08-08:

Jeg har samme problemet som deg Ingrid. Hele livet har jeg vært livredd for å kaste opp. I det siste tror jeg at jeg tenker på det så mye at det har blitt en slags angst. Får ikke sove om kveldene, får hjertebank osv. Er egentlig utad en veldig sterk person, og jobber i et meget mannsdominerende yrke, og ellers den tøffe i familien, så kan liksom ikke si det til noen heller. Skal til legen om en mnd, fastlegen hadde ikke tid før, noen forslag til hva jeg kan gjøre for å holde kvalmen unna frem til da, og kanskje få sove om kveldene?

Emilie skrev 2011-08-29:

Drikk brus, og spis noe salt. Det kan også være lurt å gå ofte på do.

Løsning skrev 2012-01-06:

Prøv sugetabletter mot kvalme. 1 stk holder, men ta 2 om du ikke føler særlig forskjell. Selv har jeg prøvd de med eplesmak fra apotek og det hjalp.

Jeanette skrev 2012-08-07:

Jeg har vært konstant kvalm i over en veldig lang periode. Jeg dro til legen og fikk beskjed om å spise mer, men det er ingenting som hjelper. Noen tips?

Line skrev 2012-08-22:

Jeg har vært kvalm hele tiden siden jeg var liten. Men nå har det blitt værre, kvalmen er slik at det kjennes ut som jeg er sulten. Det er en slik følelse at man ikke har spist på par dager. Så når det blir slik prøver jeg og spise, men det hjelper heller ikke. Har fått angst og panikkanfall spessielt når jeg kjenner at jeg er veldig kvalm, for jeg er veldig redd for og kaste opp.

Jeg forstår det ikke helt hvorfor det skal føles ut som jeg er sulten hele tiden. Har vært hos legen og sykehuset for undesøkelser osv. men de finner ikke noe galt. Er det noen råd som hjelper?

Kommentarside:  1    2  


Diskuter kvalme

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere