Kjerringråd logo

Kviser - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om kviser.

silje as pizza trynet skrev 2007-08-04:

Får vel prøve det da..

Mary skrev 2007-08-04:

Heei ;D Jeg har ikke prøvd dette ,men Clearahill/clearasil virker på meg!! :D så forskjellen etter bare 2 dager!

;) skrev 2007-08-07:

Bruker ansiksvann på kvelden og det virker! Den heter SebaMed Clear Face. :P

Moi skrev 2007-08-10:

Er det noen bra råd for å få vekk kviser på ryggen? Jeg ser ganske ille ut. Vil ha det vekk. Hva skal jeg bruke? Tannkrem, potetmel etc. Jeg trenger et godt råd her..

Hnonym skrev 2007-09-07:

Hvor ca lang tid tar detta då? :P

Agathe skrev 2007-09-30:

Jeg håper det virker... (:

Tingeling skrev 2007-10-15:

Kviser er noe nesten alle får, og må få. Det er jo grunnen til at all drit skal komme ut. Godt det ikke blir værans inni der, spør du meg. Tenk bare på alt vi trøkker i oss.. Det værste er røyk, godterier og fet mat. Drikk mye vann og spis grønnsaker. Får du noen kongoer uansett,så kjøp Arnika krem på apoteket. Det er det beste som er.

Medisin student skrev 2007-10-18:

Tørke ut kviser er kun en midlertidig løsning. Uren og fet hud er utrolig nok avhengig av mye fuktighet for å blir bedre. Merk at det her er snakk om fuktighet ikke fete kremer... Uten fuktighet vil huden prøve å produsere fuktighet for å smøre seg selv (talgproduksjon) som resulterer i kviser :( Drikk masse vann og hold huden fuktig!!

Nim skrev 2007-10-27:

En venn av meg ga meg dette rådet: Varm opp vann, legg ett håndkle over baksiden av hodet og hold annsiktet over vannet i ca.5 min. Vask deretter annsiktet i kaldt vann og tørk godt. Gjenta dette et par ganger i måneden. Husk: Hold deg sunn og i aktivitet!

Anonym skrev 2007-11-10:

Pudre deg med potetmel om kvelden, vask bort om morgenen, og smør på fuktighetskrem. Dette hjelper veldig godt. Det tørker ut kvisene, samtidig som det får fuktighet så det ikke danner seg nye kviser. Det er virkelig effektiv. Om det ikke virker i starten, ikke la vær, fortsett!

Anonym skrev 2007-11-21:

Jeg har slitt med kviser i mange år. Har gått på legeprodukter osv. Feilen jeg har gjort er at jeg har brukt kremer som ikke gir fukt til huden. Det har gjort huden min verre. Nå bruker jeg en krem med masse fuktighet og den hjelper kjempe bra! Føler at huden min sluker kremen med en gang, pga mangel på fukt i mange år. Stakkars huden min. Men nå er jeg blitt bra :D

Vilde skrev 2007-11-25:

Skjønte ikke rådet i det hele tatt, jeg...

Anonym skrev 2007-12-21:

Bruk Scott Matiessen. En brun flaske (nesten som en hostesaft-flaske). Det fåes kjøpt på apoteket, men det står ikke i hyllene så du må spørre etter det. Kvisene er borte på en dag! Det er helt utrolig, og det koster ikke mye heller.

Sykepleier skrev 2007-12-22:

Drikk mye vann, spis sunt, tren, infrarødt bastu, det hjelper BRA. Bruk mye fuktighet i ansiktet, men unngå fete kremer og mye parfyme i kremene irriterer huden. Ikke sitt så mye foran PC'n. Hos meg virker det til økt talgproduskjon i ansiketet som fører til kviser. Ikke klem kvisene det fører bare til arrdannelser i huden. Heller smør kvisene med MYE krem og vær TÅLMODIG. Epleeddikk hjelper ypperlig. Bland litt eddikk med litt vann og klapp det inn i huden med bomul, så la det tørke og ikke vask bort. Ellers Basiron AC 5% tørker ut kvisene effektivt, MEN den tørker ut huden også og bør egentlig bare brukes til de verste kvisene og akne er over. Men den beste måten er ENDRING av livstil. Unngå alkohol, røyk, fett mat osv. det må altså prøves frem. Tren og bruk badstu til å svette ut urenheter.

anonym skrev 2007-12-23:

Jeg prøvde å forandre på det jeg spiste. På meg funka det å droppe søtsaker, pluss at jeg har noen måneder har gått på antibiotika kur (som jeg fikk av legen) og renset huden med et spesielt rensevann og deretter dynket ansiktet i aloverakrem som funker MYE bedre en fuktighetskrem.

mac skrev 2008-01-03:

Jeg har hatt kviser, akner og hudormer så lenge jeg kan huske! Er snart 30 år og de er der fremdeles. Begynte på Jasmin p-piller og hadde ikke en kvise eller urenhet på de to årene jeg brukte dem! Dessverre kan jeg ikke bruke jasmin-pillene lengre så nå er jeg kvisete og sårete og svartprikkete igjen :(

Jente 26 skrev 2008-01-19:

Er mye plaget meg kviser. Går på antibiotika, som gir en viss effekt. Fikk tips på apoteket om å bruke renseprodukter og fuktighetskrem fra et merke de selger som heter Avene. Det reduserer talgproduksjonen i huden, så nå holder sminken mer enn halve dagen.

kvisemannen skrev 2008-01-22:

Funker det men vanelig hvetemel?

Jente skrev 2008-01-22:

Skal prøve da, håper det virker.

studenten skrev 2008-01-22:

har selv vært plaget lenge med kviser, det som har hjulpet meg er å kontakte en hudlege og få tabelletter hos han samt kvisekremer. solarium funker bra. går nå på en krem fra hudlegen kalt diffirin og den har hjulpet meg mye. bruker en hudkrem med jojuba olje i som gjør at huden min ikke tørker ut i det hele tatt i løpet av dagen. jeg har også begynt å gå tur ut i guds frie natur, noe som hjelper for kroppen og huden min:)

Eirek skrev 2008-01-22:

Kviser er kjedelig, jeg skal nok prøve det her ;D bare ikke all mela detter av i senga xD

Kommentarside:  1    2   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16   


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com