Kjerringråd logo

Kviser - kommentarer side 11.

Fortsettelse av kommentarer fra side 10 om kviser.

anonym skrev 2008-01-22:

Jeg anbefaler normaderm som fåes kjøpt reseptfritt på apoteket. Ikke så dyrt heller. Hadde masse kviser før og er nesten helt kvitt de etter kun to-tre uker :) Anbefales på det sterkeste :D

Ibadete skrev 2008-01-22:

Jeg anbefaler basiron ! Kan kjøpes på apoteket til 118,- Utrolig enkelt og fungerer kjempe bra ! Og det er til og med anbefalt av leger. Prøv den, jeg er fornøyd iallefall :)

Mabel skrev 2008-01-22:

Hva kan jeg gjøre for å få bort kviser på ryggen? Vet ikke hva jeg skal gjøre, for det er ganske mange..

S. skrev 2008-01-22:

Kosthold har INGENTING med kviser å gjøre. Spis så mye sjokolade, chips, brus og kjøtt du orker.. Men oppgaven din er å holde deg i form om du eter dette dax] Jeg har slitt med kviser veldig lenge nå, og gått på ekstremt masse rart for å forebygge, men ingenting har hjulpet.. HELT til en dag da jeg rota litt på badet, og fann frem en Alovera Gél. Som dere sikkert vet, hjelper Alovera mot sår og irriterte områder, så jeg testet det med en gang.. Og JA! Det funka! Her er da min prosess som har hjulpet meg mye; Når du våkner, ta en god dusj! (Jeg dusjer hver dag) Om du er jente, fjern sminken etter dusjen! Da får du vekk alt! Så smører du på alovera-gélen mens huden fortsatt er varm, og kler på deg, så den får trukket seg skikkelig inn i huden! Så kan du begynne å evt. sminke deg;D

Tuborg skrev 2008-01-22:

tannkrem tror jeg funker litt mot kviser:P

gutt 16 skrev 2008-01-22:

håper det funker ;) har prøvd nesten alle hudpleie produkter å ingen fungerer ;(

Heldigivs ferdig skrev 2008-01-22:

Jeg har også slitt med kviser i mange år, det har forårsaket store sosiale problemer og jeg turte ikke ut i sola på mange mange somre. Jeg har prøvd ALT mulig rart, vært hos mange hudleger og tatt laserbehadling - ingenting så ut til å funke. Problemetlå nok helst i at jeg var så flau over det at jeg dekket til ansiktet mitt med dekk kremer hver eneste dag. Løsningen var faktisk ganske enkel, i oktober 07 begynte jeg på Vichy Normaderm, er en rense gel, en tonic og en dagkrem som brukes hver dag pluss en peeling som brukes en gang i uken, samlet pris på dette er ca 700 kr men er veldig drøyt i bruk, holder i ca 3 måneder. Alt er å få kjøpt på de fleste apotek. Dessuten har jeg byttet ut dekkkremene mine med i.d. Bare escentuals foundation som er pudder som dekker som en dekkkrem men inneholder KUN mineraler og er så ren at du kan sove med den, den tetter ikke til porene, men hjelper til å forebygge urenheter - dette fås kjøpt på hudpleie - 415 kr for en boks som holder i nesten et halvt år :D Fra oktober til jul mistet jeg alle kvisene mine, rødheten er vekke, porene er blitt mye mindre og hele livet mitt er blitt lettere. Anbefaler dette til alle dere som sliter! ;)

Vilde skrev 2008-01-22:

Jeg håper det funker, for jeg er i begynnelsen av puberteten, og det er ikke no morsomt å våkne, se seg i speile å oppdage en stor malingsflekk(kvise)! Det gjorde jeg, men virker dette på ryggen eller andre steder på kroppen også?

blackcruiser skrev 2008-01-22:

tja dette må jeg prøve^^

kvisemannen skrev 2008-01-23:

vask huden, og ligg unna fet mat, og dusj etter trening.. bruk såpe i ansiktet.

ZB skrev 2008-01-23:

Jeg skal fortelle dere noe veldig enkelt og greit, det er aldri bevist at mat, røyk, alkohol og godterier er problemet til kviser.. Jeg har hele livet hatt masse kviser på hake, nakke, skuldrer og rompe.. Jeg har ikke hatt noe sunn livstil heller men jeg trengte ikke forandre på hva jeg spiste.. Skal fortelle dere hva jeg pleier, jeg tar enkelt og greit og vasker ansiktet mitt med lunket vann for å åpne porene så tar jeg kaldt vann for å lukke dem igjen hver morgen og kveld.. jeg røyker masse om dagen, spiser godterier hverdag og jeg drikker nesten ikke noe annet enn brus, jeg har ikke hatt kvise problemer siden.. og til dere som sliter med kviser i nakke og sånn.. jeg annbefaler at dere vasker håret oftere for det er som regel håret som gjør at du får kviser der bak. hvis du har langt hår i så fall. og det som er viktigste i prosessen på å bli kvitt kviser ikke tenk på det hele tiden for stress er det som er størst grunn til at 65% av normenn sliter med kviser... Kun vann og posetiv tanke gang hjelper..

Gjest skrev 2008-01-23:

Men hvis man skal sove med potetmel i ansiktet, vil ikke det falle av i løpet av natten? Jeg ligger ikke rolig om natten for å si det sånn.

Karoline skrev 2008-01-24:

Det virket på meg, kvisene var vekke etter tre dager. jeg såv med en klyse med potetmel og så tog jeg bandasjeteip over det :P

MegSelv skrev 2008-01-24:

Jeg prøvde potetmel fra i går til i dag, ser forskjell allerede . Det funker folkens, I allefall på meg ! lykke til !.

anonymus skrev 2008-01-25:

går det ann med annen mel også?

sillar skrev 2008-01-25:

Hvis ikke potetmel eller tannkrem funker..så rens huden med et renseprodukt som heter md formulaitions facial cleanser og etter det smører du hele ansiktet fult av alovera! det funker! merka forskjell etter et par dager!

anonym skrev 2008-01-27:

jeg har prøvd dette ca. 4-5 netter nå, og kan hende det funker, men huden blir grosalt tørr. Kvisene har ikke dratt bort enda.

Mac skrev 2008-01-30:

Det kan kanskje ha litt å gjøre med kosthold, men det tar i såfall bare bølgetoppene. Det har med hormoner å gjøre først og fremst. Folk sier at de får kviser når de går gravide pga hormonbalansen er ute av normal gange, men jeg som alltid har hatt mye uren hud har aldri hatt så fin hud som da jeg gikk gravid. Med en gang mensen kom tilbake etter svangerskapet kom kvisene igjen.

anonym skrev 2008-02-07:

funker garantert ikke

Anonym skrev 2008-02-18:

Dette virker jo. Jeg hadde 61 kviser og jeg prøvde dette i en uke og nå har jeg ingen. Tusen takk!

Nancy skrev 2008-02-21:

Jeg skal prøve dette, det høres litt rart ut, men skal prøve

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   12    13    14    15    16   


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere