Kjerringråd logo

Kviser - kommentarer side 13.

Fortsettelse av kommentarer fra side 12 om kviser.

Anonym skrev 2008-07-13:

Det funker på meg, kvisene ble mindre.. Men jeg har bare gjort det i 1 dag, så det blir kanskje bedre resultat imorgen.

Meeg skrev 2008-07-21:

Jeg har en del kviser. Jeg har hørt at fet mat og snop ikke har noe å si på kviser, men jeg vet ihvertfall at JEG får masse av det =( Hva du spiser har jo med sunnheten i kroppen å gjøre, og sikkert med huden også. Jeg renset huden morgen og kveld, men måtte slutte med det fordi jeg fikk noen prikker som IKKE var kviser på kinnet. Nå vasker jeg bare godt med først varmt så kaldt vann hver morgen og kveld. Funker egentlig ganske bra. Jo mer naturlig jo bedre tror jeg. Uansett funker frisk luft, masse vann, spise sundt og ta en god ansiktsmaske en gang i uken godt.

Overlykkelig skrev 2008-07-31:

Dette hjelper, man kan se resultater etter en uke eller to for da er nesten alle borte.

Ramm skrev 2008-08-13:

Det finnes per dags dato ingen dokumentert sammenheng mellom kosthold og kviser/uren hud. Kvisene skyldes økt hormonproduksjon, som stimulerer talgproduksjonen. I noen tilfeller blir talgproppen sittende fast, og bakterier bryter da ned denne talgproppen. Avfallsstoffene fra denne nedbrytningsprosessen irriterer talgkjertlene og hevelser oppstår som blir synlige som kviser. Det finnes reseptfrie legemidler med dokumentert effekt. Ettersom kvisene i utgangspunktet skyldes tettede talgkjertler er et godt tips faktisk å svette mye, selv om dette ikke gir et like godt resultat hos alle.

Jazzy skrev 2008-08-13:

Er det noen her som har prøvd? Virket det?

Anonym skrev 2008-08-14:

Hei! Jeg er 13 år, og har vært svært plaget med kviser i snart 2 år. Jeg har prøvd masse kjerringråd uten hell, og medisin fra apoteket, det virker litt. Men det beste mot kviser har jeg hørt, er tannkrem. Jeg prøvde det selv, etter å ha lest mange steder at det skal være veldig effektivt. Det var det virkelig. Ta på et tynt lag med tannkrem før du legger deg hver dag, i ca en uke, nesten garantert er alle kvisene borte. Endelig er i hvert fall jeg kvisefri :)

Haigen skrev 2008-08-23:

Hei, kan noen gi noen forslag på hva fet-mat er? Aner ikke hva det er.

Mats skrev 2008-09-02:

Jeg vasker anisktet mitt nøye med vann, men får fremdeles kviser. Problemet er at jeg hele tiden trener, slik at jeg ikke har får brukt kremer i ansiktet, siden jeg svetter. Er det noen spesielle kurer som er effektive?

Lille my skrev 2008-09-28:

Kviser har jo ikke noe med mat og gjøre da.

Meeg skrev 2008-10-04:

Hjelp, jeg har fått 3 kviser på kinnet mitt. Dette er de første jeg har hatt på 2 år. Jeg har prøvd en kvise krem/salve i 2 dager men den bare svir. Jeg spiser ikke mye godterier og drikker ikke mye brus osv. Så jeg syns det er litt rart at jeg sånn plutselig skulle få kviser. Det er veldig ubehagelig og ha de. Jeg har helller ikke noe jeg kan dekke de med, for jeg vil helst ikke bruke pudder på kvisene. Det eneste jeg kan bruke er håret som kan dekke. Vær så snill og hjelp meg.

Lina skrev 2008-10-06:

Jennifer Lopez heite tips (i følge KK i allefall) er å smøre litt tannkrem på kvisene, da tørker de inn.

Rosa panter skrev 2008-10-06:

Jeg har også kviser på ryggen og mellom brystene, men de går bort når de går bort i ansiktet

Jeg skrev 2008-10-30:

Kan skrive under på at proactiv hjelper, anbefaler det på det sterkeste!

Gunn Ida skrev 2008-11-05:

FirstPrice tannkrem fungerer flott som kvise fjerner. Merker du att du får kviser er det lurt og smøre inn ansiktet med denne tannkremen om kvelden, skyll den av om morgenen, og etter en ukes tid vil du se betydelig forskjell.

Chilli skrev 2008-11-23:

Jeg er 30 år og har PCO (polycystisk ovariesyndrom), dette medfører en del kviseplager. Jeg begynte med alge og tea tree produkter fra Body Shop for 11 år siden og har i dag sjeldent antydning til kviser. Hvis jeg går en uke og to uten å bruke disse produktene popper kvisene frem. Jeg vasker ansiktet med algesåpe hver dag i dusjen og bruker tea tree rensevann om kvelden. Skulle jeg en sjelden gang få en kvise og to smører jeg på tea tree olje og etter en dag og to er kvisen borte. Produktene er veldig drøye så det går lenge mellom hver gang du må kjøpe. Verdt hver eneste krone for min del.

:) skrev 2008-12-28:

Når du tørker ut huden vil kvisene komme tilbake etterhvert. Oftre verre enn før. Jeg er dritlei kviser og dyre kremer som ikke funker. Er hærlig med en sånn side som ikke på død og liv har et produkt å selge.

Gjest skrev 2009-01-23:

Har slitt med acne fra 22 år til 27, alle sammen: DRA TIL LEGE! Har prøvd det meste på markedet, alt fra tannkrem til basiron og dyre produkter fra parfymeri. Ingenting har virket. Jeg har brukt riktige kremer uten olje i. Altså vannbaserte produkter ment for komplisert hud. Jeg valgte til slutt å dra til legen. Ett legebesøk var det som skulle til. Fikk resept på en medisin som jeg smører på hver morgen etter at jeg har rengjort huden med sebamed dyptvirkende ansiktskum, latt det virke i 5 min. Deretter smører jeg meg med sebamed fuktighetsbevarende antikvisegel. Om kvelden smører jeg meg inn med skinoren krem som jeg også har fått på resept etter samme prosess som om morningen. Nå har jeg ingen kviser. Sorte prikker er også på vei bort. Anbefaler dette på det strekeste. Tro meg, dette vet jeg ALT om.

Per-Kjetil skrev 2009-02-02:

Årsakene og behandlingsmetoder er forsjellige fra person til person. Alle er forsjellige, med forsjellige hudtyper. Kontakt en lege og spør etter en spesifik behandlingsmetode. Jeg ble anbefalt en salve, og den funker bare bra. Er snart kvitt alle kvisene.

Refsus skrev 2009-02-19:

Tror folk må slutte å komme med absolutte anbefalinger hvis de ikke har utdanning og flere års erfaring jobbmessig. Tenk hvis et av rådene blir til ødelagt hud. Åssen skal jeg får tatt igjen når alle som skriver her er anonyme?

Gjest skrev 2009-03-15:

Kommentar til det at sminke absolutt ikke hjelper mot kviser: Feil, det finnes concealere og foundation som har uttørkende effekt på talg og smuss, og man kan derfor bli kvitt de saftigste kviser ved hjelp av sminke.

TV titter skrev 2009-03-18:

Hmm, for noen dager siden leste jeg en bok hvor det stod at man faktisk ikke får kviser ved å spise chips og sjokolade, men det er noe som kommer av seg selv. Er selv plaget av kviser, men nå kan jeg i hvert fall kose meg med god samvittighet. He he

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   14    15    16   


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere