Kjerringråd logo

Kviser - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om kviser.

Fiepia J16 skrev 2008-01-22:

Ditte funka sikkert berre på nokken, ikkje alle. men ej ska no prøve å sjå ^ ^

cesilie skrev 2008-01-22:

Eplecider eddik er det beste jeg har prøvd.. ta det på en bommulsdott og dytt det i annsiktet på hvelden. pass på å vaske på morgenen etter på.. hehe. det funker kjempe bra.

AleX... skrev 2008-01-22:

uttørking av huden gjør at huden sender signaler til kroppen om og produsere mer talg, og kvisene kommer som en overproduksjon av fett som blit tilldelt ansiktet, det virkelige rådet er og gjøre ansiktet fuktig, med fuktighetskrem med aloe vera , fuktighetskremen gir fuktighet, mens aloe veraen forbygger arrdannelser.

m e t skrev 2008-01-22:

kjøp basiron "krem/salve" på apoteket. funker kjempe bra

andy skrev 2008-01-22:

Jeg har vært plaget med uren hud og kviser i mange år , etter en stund gikk de bort men plutselig kom et utslag og jeg fikk det igjen . men så kjøpte jeg et rense produmtk som heter Lumeene som man får kjøpt på vita , det er et rense vann og et Toner som du klapper på anskiktet med en bomulls dott etterpå , også lar du det trekke seg inn i huden , og etter det smører du på Fuktighets kremen , Huden min ble bedre på en uke , og nå er det ikke mye jeg har igjen . Jeg starta også og spise sunnere , Kutte ut godteriet og så trener jeg :) så det virker veldig bra , Om ikke det funker kan jeg annbefale : Dalacin som du får på apoteket , jeg tror du må få resept på den av legen . den er veldig bra den tørker bort kvisene med en gang . Jeg går også på tabeletter som skal få det bort , de heter Tetracylin og da tar jeg to om morgenen og to om kvelden , og det funker strålene . jeg hadde ILLE hud før , men nå er det bare litt igjen , Men det blir borte det å , Hadde så liten selvtillit men nå bygges den opp igjen ;) anbefaler disse produktene sterkt !

meg skrev 2008-01-22:

Ta masse sol

bandiky skrev 2008-01-22:

De e berre å kutte ned på å snop å spesielt sjokolade!! de kroppen ikkje blir kvit av sukker blir gjort om til kviser!!

Lise skrev 2008-01-22:

Det tipset gjør alt bare verre.. dette funker hvis man vil ha bort kvisene fort. men kvisene kommer tilbake igjen. Bruk heller fuktighetskrem, selv om du får fet hud med en gang. Hvis det er en kvise du virkelig MÅ ha bort, så smør på tannkrem og la det virke en natt.. men anbefales ikke for hele ansiktet. hvis du har en rød kvise, og du må kjappe deg, legg en isbit på den, og den er ikke rød lenger :)

Whitee skrev 2008-01-22:

Dette må bare testes ;D

boy spanish skrev 2008-01-22:

Dette må prøves, men tviler på at det hjelper.

Kjersti skrev 2008-01-22:

En venn av meg var veldig plaget med kviser på ryggen!! Han begynte å ta solarium minst en time i uken og å skifte på sengen hver fjerde dag! Det forsvant helt.. Og til dere som anbefaler scott- mattiesen.. Dette er sprit, og de fleste vet at sprit tørker ut huden! Så for all del, hvis dere bruker dette, bruk en bra fuktighetskrem!!!! Ellers så blir dere bare tørre i huden, og vil etterhvert få enda fetere hud enn til å begynne med!! Overdreven rensing hjelper heller ikke!! Vær heller nøye med hva du spiser, drikk masse vann og rens huden morgen og kveld!!! : D En sunn livsstil er det mest effektive her : )

Staashie skrev 2008-01-22:

Vel, da har jeg hørt dette også.. Potetmel ? Vask heller fjeset vær morgen og kveld. Deretter smør på med fuktighetskrem, hudrens, etc.

Jente 16 skrev 2008-01-22:

Hei, jeg har vært hos legen pga kviser. Legen sier dette: IKKE bruk tjukke kremer, Hels ikke idet hele tatt. Det hjelper ikke.!!! Skal du ha det bort med krem få en hos legen! Du kan også få en krem kjøpt på apoteket reseptfri, Den skal smøres på om kvelden :;D

Jente 19 skrev 2008-01-22:

Til andre jenter som sliter med uren hud: har vært plaget med irritert hud i ansiktet over en lengre periode nå. endelig har jeg funnet svaret! kutt ut all sminke som tetter igjen porene. f.eks foundation. that's a no-no! jeg dro til spania i 14 dager og kuttet ut søtsaker. huden min har aldri vært så ren som nå (: til dere som liker å ha litt ekstra farge i ansiktet,og føler dere avhengig av foundation; gå over til mineral-sminke. bruk dekkstift på de verste områdene,og kjøp mineral-pudder til å legge lett over ansiktet. det koster en del,men du sparer huden din for mye unødig trøbbel. vær også flink å rense huden,morgen og kveld. og bruk en god krem,både dag og natt. det jeg bruker,som jeg aldri kommer til å slutte med er følgende: Ansikts-rens: md formulations Fuktighets-krem til ansikt: nimue skin technology (moisturiser plus) Lykke til!

lille hjelper skrev 2008-01-22:

Jeg hadde litt kviser i mine yngre dager, gikk til hudlege og der fikk jeg utskrevet Ruakuttan (husker ikke hvordan det skrives) på resept. Det er en dyr og ikke så altfor lang prosess, men kvisene forsvant og kom aldri tilbake. Bare spar på kvitteringa så får du mesteparte av pengene igjen på Tr.kontoret :)

xkvisegutt skrev 2008-01-22:

Flere årsaker til at vi får kviser, derfor hjelper forskjellige tips og kremer mot forskjellige kviser. Noen får kviser på grunn av hormoner. Typiske symptomer: All fuktighets givende kurer, trening, kosthold og uttørrende kremer har liten eller ingen effekt. og kvisene kommer tilbake med en gang uansett hva en gjør. Behandling: en liten tablett daglig og knips bortevekk. hormonet som foråsaker dette er der i puberteten og noen ganger har kvinner det i forbindelse med mensen. Kviser forårsaket av bakterier ofte gule på toppen. Forsvinner ofte ganske enkelt, snakk om hygene. Mange godkjente legemidler dreper disse bakteriene. Så har vi vese kviser. Snille typer som bare ser ut som en bulk under huden. disse sprenges som regel på innsiden hvis du klemmer på de og kan gjøre området rundt, hovent hvis du klemmer på de. Kan etterlate arr. Behandlig: ikke sikker men et tykt lag med tannkrem akkurat på stedet om natta funket bra for meg mot slike kviser, 2 dager og borte. Riktig inntak av veske og sunt kosthold har posetiv effekt på de aller fleste typer kviser. Dette er ikke bevist, men har alltid vist seg å være rett. En sund og frisk hud får mindre kviser og har mindre tendens til å få kraftig rødfarge på og ved kviser, dette gjør de også mindre synlige.

hm. skrev 2008-01-22:

Jeg er nettopp begynt på jasmin, og min hud blir bare verre og verre....

Hudpleier skrev 2008-01-22:

Rens huden morgen og kveld, bruk gjerne peeling og maske 1-2 ganger i uken. Vil veldig anbefale Dermalogica produkter som virker veldig bra på kviser/acne, prøv gjerne en MD Pensling også hvor glykolsyre virker strålende på acne. :-)

dude skrev 2008-01-22:

Drikk vann folkens!! Drikk masse vann, da snakker jeg minst 2,5-3 liter om dagen. Og ikke bare 3 glass vann, dette er ikke èn liter engang. Da glinser det av huden og den blir vannvittig ren! Vann og Clerasil! good luck everybody! :o)

Jepp skrev 2008-01-22:

Gå til hudlegen å få tak i en medisin som begynner på R. Dette er for personer med store kviseproblemer, og kvisene skal forsvinne i løpet av et halvt år eller noe sånt. (Men det er mange bivirkninger det kan blusse opp i begynnelsen av kuren).

Lakris Elskeren skrev 2008-01-22:

Jeg elsker lakris men kan ikke spise det. Om jeg spiser dette får jeg små kviser innen 4 timer etter jeg har spist lakris. Samme gjelder sånne krokkodiller man får kjøpt (smågodt) og diverse andre lakrisgodterier

Kommentarside:  1    2    3   4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16   


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com