Kjerringråd logo

Kviser - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om kviser.

anonym skrev 2008-01-22:

emh..du får jo arr når du fjerner kviser på "unaturlig" måte da!

;D skrev 2008-01-22:

Til deg som sa at din sønn har prøvd solarium uten noen effekt; Sol hjelper ikke i det hele tatt! Det bare tetter til kvisene;) Kjøp "Stop" til ham;)

Helene skrev 2008-01-22:

Å gå på antiobiotika høres ikke bra ut og så ille er ikke mitt tilfelle i så fall, men sliter med mye kviser og jeg plukker på dem slik at de blir sår, men ellers hvis man skal kjøpe krem for huden og kviser kontakt lege eller gå på apoteket, og ikke andre steder.

anonym skrev 2008-01-22:

skal man rense ansiktet først?

VELL skrev 2008-01-22:

Jeg var hos en hudspesialist i drammen, han ga meg tetracyclin før han ville gi meg noe sterkere, disse pillene spiser du hverdag i noen måneder også hjelper det sakte men sikkert.. Jeg spurte han også om det var noen spesiel type mat jeg burde spise/holde meg unna, da lo han å sa at jeg kunne spise akkuratt det jeg hadde lyst på fordi det hadde ingen effekt uansett.. Eneste var alkohol som gjør ett eller annet med hormonene sånn at du får mer kviser, men så fort du er edru igjen og det har gått to-tre dager så er du tilbake der du var

anonym skrev 2008-01-22:

Tr0r ikke de funker. Jeg har vert plaget med kviser og uren hud i noen år nå, og har prøvd de meste.. Så jeg gikk til slutt til legen og fikk noen røde tabeletter og en krem ( husker ikke hva dem heter, men dem hunket hvertfall ikke ). Jeg ble dårlig av tabelettene, så jeg sluttet med dem og kremen. For ett år siden var jeg med en annen hudlege og fikk en ny krem som heter differin. Den funket kjempe bra og kvisene forsvinner etter 2-3 dager. Men de kom alltid nye kviser og det er nesten ikke noe mer igjenn av kremen, så nå renser jeg huden med pyresept hver kveld etter jeg fjerner sminken med fuktighetskrem i stede for sminkefjerner og jeg har blitt mye, mye bedre. :D Har ikke kviser lengre nå =)

gangsta! skrev 2008-01-22:

lets try the potetmel in the ansikt:)

Meg ; D skrev 2008-01-22:

Dette må jeg prøve! : )

meghehe skrev 2008-01-22:

Dette må jeg prøve ;) er heldigvis heldig og ikke plaget emd kviser;) får selfølgelgi 1 en gang i blandt. men, men... jeg pleier å rense huden min godt på kvelden, og bruke masse fuktigshetskrem. drikke mye vann, og være sunn=) bare holde huden frisk og sunn, og vaske meg ofte, først med kaldt vann, så det varmt!

Morradi14 skrev 2008-01-22:

Jeg har veldig mange kviser. Spesielt i ansiktet å på ryggen. For 2 dager siden begynte jeg med noe. Jeg vaska ansiktet i så varmt vann som jeg tålte, så smurte jeg inn ansiktet godt med en slags alovera rensekrem(ikke tørk av vannet, huden skal være fuktig når du smører på). Den skal vaskes bort etter jeg har gnidd den ordentlig inn (så det skummer i ansiktet). Etterpå brukte jeg sink-salve i de områdene i ansiktet der jeg har mest kviser! Dette funker! jeg har merka det allerede nå etter 2 dager. Men hvis det ikke funker på deg, gå til legen å få resept på en tablett-kur. Den skal visst være veldig bra etter det jeg har hørt;)

ichline skrev 2008-01-22:

Det skal jeg gjøre vis jeg før kviser en gang!! mange i familien min har hatt det så.. =(

jenten skrev 2008-01-22:

Det funker kanskje, men ett råd til alle er å ikk overdrive det. For når huden blir veldig tørret ut tror den at det er mangel på væske og starter da og produsere masse for og "reparere" huden og da får man masse kviser. Erfart ;)

Ida skrev 2008-01-22:

Ta E-vitamin hver dag, er utrolig bra for huden! PRØV DET!!

Hallooo :) skrev 2008-01-22:

Jeg har veldig masse kviser :S Det irriterer meg sykt ! Bruker en slags "salve/krem", den er flytende, og ligner litt på melk xD Den hjelper ikke så mye, men huden føler seg liksom mye renere på en måte :) Vet ikke hva den heter, men den er i en hvis flaske. Noen som har veldig gode tips eller ? Trenger det SYKT MYE !!!!!!

Hehe.. skrev 2008-01-22:

Jeg hadde mange kviser, og så brukte jeg Basiron som blir kjøpt på apoteket, og funker helt fett! Anbefaler det, det blir bedre over natten. Så var det en tid, jeg klorte utrolig masse på kvisene.. og nå er det fullt av arr. Det er ikke så mye vits i og bruke Basironen lenger, for den funker jo bare mot kvisene. Jeg har hatt disse arrene i snart 4 måneder! Og det ser ut som kviser, bare knept nede liksom. Ser utrolig stygt ut, og du ser det godt! Nesten helt rød i trynet. Før når jeg klorte på kvisene, ble det helt fint etterpå, men nå går ikke arrene vekk! Og jeg aner ikke hva jeg kan bruke :| Noen sier jeg bare skal vente på att det har grodd. Men, det gror jo ikke.. Noen råd? :)

Jente 13 skrev 2008-01-22:

Jeg har hatt kviser i 2 år ca. er kjempe lei det. noen som kan komme med forslag med en god fuktighetskrem?

nico skrev 2008-01-22:

det beste er å ha tankrem på kvisene det gjør selv jeg og de blir ganske fort borte.

JJAP skrev 2008-01-22:

Dette må prøvest ut, spørs bare om det virker da...

Meg skrev 2008-01-22:

Har en del kviser jeg å. . men ikke så mye som før. . .prøvd masse rart. . .men fant ut at en fet fuktighetskrem hjalp. . har ikke så mye nå lenger. .

:P skrev 2008-01-22:

Jeg har også hørt at å ta tannkrem på kvisene skal være bra ;)

Jente 14 skrev 2008-01-22:

Jeg får lett kviser i panna hvis jeg ikke renser huden hver kveld og drikker mye vann.. hvis jeg gjør det så kan jeg godt spise godteri og drikke melk og alt det der:)

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6   7    8    9    10    11    12    13    14    15    16   


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere